Canim yanlis bilmiosam hormon tahlilindeki fsh degeri yumurta rezervini gosterio,hormon testi yaptirman yeterli diye biliorum
Ameliyat öncesi tonla test yapıldı ama arasında var mı acaba bakayım bi bende olan testlere doktor hepsini almıştı gerçi ama sistemde vardır belki
Yapmadiysa sen hormon testi yaptirmak istedigini soyle, estradol fsh ve lh değerleri hamilelik ici onemli,ben mayista yaptirmistim degerler normaldi ama sanirim miyomlardan olmadi, bide isin tuhafi mayista acik olan tuplerin ameliyatta tikali olduğunu ogrendim. Pazartesi tekrar gitcem doktora bakalim hayirlisi
Tonlarca para ödüyoruz ama adam akıllı ilgilendikleri yok.Bende rahim filmi çektim 750 tl ödedim ayriten giriş ucreti 65tl.Sonuc bu ay başka doktora gittim 6.ayda yapılan tüp boş çıktı benimde tüpleri tıkalı çıktı tekrardan rahim filmi çekmem lazım tüpler açılması için ne zor süreçlerYapmadiysa sen hormon testi yaptirmak istedigini soyle, estradol fsh ve lh değerleri hamilelik ici onemli,ben mayista yaptirmistim degerler normaldi ama sanirim miyomlardan olmadi, bide isin tuhafi mayista acik olan tuplerin ameliyatta tikali olduğunu ogrendim. Pazartesi tekrar gitcem doktora bakalim hayirlisi
Tonlarca para ödüyoruz ama adam akıllı ilgilendikleri yok.Bende rahim filmi çektim 750 tl ödedim ayriten giriş ucreti 65tl.Sonuc bu ay başka doktora gittim 6.ayda yapılan tüp boş çıktı benimde tüpleri tıkalı çıktı tekrardan rahim filmi çekmem lazım tüpler açılması için ne zor süreçler
Çok tşk ettim.28 yaşındayım ömrumden ömür gitti keşke kizimda doğum yapar yapmaz korunmaya başlamasaydim.2 yıldır neler çektim nelerÇok geçmiş olsun ya evet çok zor süreç hem maddi hem manevi epey sarsıyor insanı hakikaten
Çok tşk ettim.28 yaşındayım ömrumden ömür gitti keşke kizimda doğum yapar yapmaz korunmaya başlamasaydim.2 yıldır neler çektim neler
Yok cnm ilaç falan kullanmadım 4 yıl boyunca eşim kendisi korundu.korunmayi birakali 2 yil oldu ama bilmiyorum kurban oldugum Allaha kalmış.bu ayda bekliyecem inşallah 2018 bana uğurlu gelir.İlaç kullanarak mı korundunuz çünkü doğum kontrol ilaçları bazen bu şekilde sorunlar çıkartabiliyormuş uzun kullanımlarda ama Allah’ın izniyle her şey istediğiniz gibi olsun inşallah
Yok cnm ilaç falan kullanmadım 4 yıl boyunca eşim kendisi korundu.korunmayi birakali 2 yil oldu ama bilmiyorum kurban oldugum Allaha kalmış.bu ayda bekliyecem inşallah 2018 bana uğurlu gelir.
Amin Inşallah cnm inşallahCanım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi yapsın seni de,beni de ve isteyen herkesi
Yapmadiysa sen hormon testi yaptirmak istedigini soyle, estradol fsh ve lh değerleri hamilelik ici onemli,ben mayista yaptirmistim degerler normaldi ama sanirim miyomlardan olmadi, bide isin tuhafi mayista acik olan tuplerin ameliyatta tikali olduğunu ogrendim. Pazartesi tekrar gitcem doktora bakalim hayirlisi
Cnm birsey sorabilir miyim ?
Benim bu dedigin degerler asagidaki gibi cikti. Normal mi yoksa yukseklik vs var mi ?
Estradiol ( e2) : 67.20
Fsh : 7.96
Lh : 10:43
Cnmm arastirman icin cok tsk ederimEbrhll
Peki aklima takilan birsey daha var bir arkadasin prolaktin hormonu yuksekligi yuzunden cocugu olmuyor bu hormon bende yuksek olmus olsa fsh, lh, e2 de yukselir miydi ? Yoksa tamamen bagimsiz bir hormon mu ?
Aaa çok geçmiş olsun ya e ameliyat esnasında kapalı olan tüplere müdahale etmemiş mi doktorun?
Bir de reglim nasıl geçecek o konuda biraz endişeliyimumarım normal yaşadığım ağrıdan fazlasını yaşamam ki normalde de ilk gün sabah öğlen akşam ağrı kesici içmek zorunda kalıyorum zaten
Ameliyattan cikinca zaten kendimde deildim acmaya calistim ama kanallar zarar gormus enfeksiondan kaynakli olabilir dedi net konusmuo tupler konusunda kendiliginden de hamile kalabilirsin ama baktin olmuo vakit kaybetme direkt tup bebek tedavisi baslatiriz dedi, suanki onceligim bi an once iyilesmek hsg filmini de pazartesi kontrole giderken goturcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?