arkdaşlar merhaba
biri 6 7 cm olan diğer daha küçük toplam 3 miyom var. bekarım ve 29 yaşındayım. bugün gittiğim jinekolog açık ameliyat dedi. kapalı niçin değil diye sroudğumda miyomun rahim içinde olmasındna dolayı dedi.bir trafta embolizasyon denilen uygulama aklımı karıştırıken doktor onun dıoğurganlığa zarr vereceğini söyledi.
Canım bence senin kafan baya bi karışmış ve bu durumdayken sakın ameliyat olmaya karar verme.viraz bekle araştır netleş ondan sonra ameliyatını ol.açık ameliyattan çekinmene gerek yok kesinlikle.daha önceki yazılarımı okuduysan fikir sahibisindir.bugün tam 35 gün oldu ameliyat olalı.çok şükür normal hayatıma çoktaaaan döndüm.ama herzaman söylüyorum kesinlikle önce doktorunda netleş güven.açık diyorsa şüphe etmezsin,tabi kapalı diyorsa onda da şüphe etmezsin teslim olursun.inşallah gönül rahatlığıyla ameliyatını olur sağlığına kavuşursun ve inşallah burda isteyen herkesin hamile olduğunu okurum :)arkadaşlar bir oktora gittim açık maliyatı önerdi halbuki kendisi endoskopik cerrahi konusunda oldukça uzman sonra kapalı olma ihtimali yok mudur benim size gelme sebebim biraz da bu diyince ozaman kapalı olarka planlarız dedi ve emarıma baktı sorun çıkarsa açık ameliyata döneriz dedi. sonra da büyük ihtimalle kapalı amelyiatta miyomları alırız dedi.
eğer böyleyse en başında açık ameliytı niçin önerdi kapalı olmaz onun içina alttan girmek gerekir dedi göbekten giriliyor halbuki
Canım bence senin kafan baya bi karışmış ve bu durumdayken sakın ameliyat olmaya karar verme.viraz bekle araştır netleş ondan sonra ameliyatını ol.açık ameliyattan çekinmene gerek yok kesinlikle.daha önceki yazılarımı okuduysan fikir sahibisindir.bugün tam 35 gün oldu ameliyat olalı.çok şükür normal hayatıma çoktaaaan döndüm.ama herzaman söylüyorum kesinlikle önce doktorunda netleş güven.açık diyorsa şüphe etmezsin,tabi kapalı diyorsa onda da şüphe etmezsin teslim olursun.inşallah gönül rahatlığıyla ameliyatını olur sağlığına kavuşursun ve inşallah burda isteyen herkesin hamile olduğunu okurum :)
Merhaba acik amelyat diyebsoylemesi laporoskopi cihazini kullanmasini bilmediginden dolayidir.size DC DR ÖNDER KOÇ TAVSIYE EDERIM.bir hafta once kapali alemiyat oldummarkdaşlar merhaba
biri 6 7 cm olan diğer daha küçük toplam 3 miyom var. bekarım ve 29 yaşındayım. bugün gittiğim jinekolog açık ameliyat dedi. kapalı niçin değil diye sroudğumda miyomun rahim içinde olmasındna dolayı dedi.bir trafta embolizasyon denilen uygulama aklımı karıştırıken doktor onun dıoğurganlığa zarr vereceğini söyledi.
Sakın boyle bir hata yapmayin.önder koç memoriel hastanesi ankara arastirn litfen.arkdaşlar merhaba
2 yada 3 tane heralde.acik olacak.cok korkuyorum
geçmiş olsun ne mutlu size ki böyle bir ameliyat olmuşsunuz.demekki sizin ameliyatınız bu tip durumlara uygunmuş.miyomlarınızın yeri neredeydı?ameliyat şekli için yeri de çok önemli.çünkü sizin bahsettiğiniz işlemi yapan çok doktor yeri dolayısıyla açık ameliyat öneriyor.Birde Bence biraz sakin olun;çünkü açık ameliyatta gerekli olan bir durum yani cinayet değil.rahmi almaya gelince Rabbim kimselere göstermesin,hayati bir durum söz konusu olmadığı sürece alınması elbetteki çok kötü bir şey.burada kapalı ya da açık ameliyat olmuş hatta ameliyatları çok başarılı geçmiş hiç kimseden bukadar doktor ve hastane ismi söyliyeynini görmedim.hadi bir kere yazadınız,ard arda size sorulmadan bile tekrar doktorun adını numarasını yazmışsınız ,ekran fotosunu çekmişsiniz.yardımcı olmak istemişsiniz evet ama bir tarafı karalayıp bir tarafı övmek bence çok yanlış!tavsiyelerimizde de karşı tarafı ve gerçekten işinin ehli doktorları da düşünmeliyiz.umarım birdah miyomunuz oluşmaz.sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?