Doktorunuz ve geçirmiş olduğunuz ameliyatınızdan memnun kalmış olmanız çok iyi, geçmiş olsun ve ne mutlu size..
Ancak; son cümleyi okumamış olmayı dilerdim! Açık ameliyat cahil doktorların işidir demişsiniz! gerçekten bunu bilinçli mi yazdınız merak ettim? şimdiye kadar ameliyatlar nasıl oluyordu diye size sormak isterim? çok ulvi bir görevi yerine getiren insanlara cahil nasıl dersiniz? doktorunuz daha önce hiç açık ameliyat yapmamış mı? kapalı ameliyatın yapılamayacağı durumlarda olabilir.. doktorunuza sorun sizi bu konuda aydınlatsın bence.. biraz saygısızca söylemde bulunmuşsunuz..
bende iki ay önce miyom ameliyatı oldum... estetik kaygılar sebebiyle kapalı ameliyat olacakken vazgeçtim ve açık ameliyat oldum.. iyi ki de açık ameliyat olmuşum, çünkü hem miyomlarım büyüktü hem de yerleşim yeri olarak kötüydü.. çok şükür sadece miyomlarım alındı ve şuan iyiyim..
Önce iyi bir araştırma yapmak ve sonrasında doktora güvenmek çok önemli.. sonrasında zaten emin ellerde olduğunuzu hissettiğinizde ne korkunuz kalıyor ne de endişeniz..