- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
Benim ameliyatımıProf Dr Aydan Biri yaptı. Alanında en iyilerinden. Tavsiye ederim.kızlar merhaba,
bende de yıllardan beri miyom hiçbir doktor alalım demedi. Tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman bana dedilerki miyomun 5cm olmuş ve alınması gerek. 2 tüp bebek doktoru ile görüştüm 2 si de alınması gerek dedi. Aslında miyom dışta ama tüp bebek tedavisi olacağı için riske atmamak gerek dediler. Şuan çok kararsızım. Ankara'da Prof. Ali Ayhan ve Prof. Fırat Ortaç'a da muayene olduktan sonra karar vereceğim. Ankara'da bu ameliyatı olan ve memnun olan kişiler bana isim söyleyebilirler mi? ve aranızda Fırat Ortaç'a ya da Ali Ayhan'a ameliyat olan var mı? memnun kaldınız mı? beni en çok yumurtalıkların yapışma riski korkutuyor. Şimdiden herkese teşekkürler. İnşallah sorularıma cevap gelir
inşallah bir an evvel ameliyatını olup sağlığına kavuşursun arkadaşım allah yardımcın olsun .Bebeğini de kucaklayınca bütün bu yaşadıklarını da unutursun .amin iyi dileklerimiz karşılıklı..Doktorunu güvenebileceğin birini seç gerisi kolayT teacher_26 ,Melisaveannesi kızlar doktorlar değil ama sizin acı tecrübeleriniz beni ameliyata ikan etti. İnşallah bundan sonraki hamilelikleriniz sağlıklı bebişlerle sonlanır. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
C Cocobelem bir arkadaş daha Aydan Biri'yi tavsiye etti. Prof. Dr. Ali Ayhan'a muayene oldum o da ameliyat dedi ben de bu ameliyatı olacağım sanırım Fırat Hoca ile de görüştükten sonra. Ama Ali Hoca çok yaşlı ona ameliyat olmayacağım korktum çok yaşlı olmasında :) Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Merhaba robotik operasyonu nerde olmuştunuz acaba benim de çoklu submukoz subseroz ve intramural miyomlarım var ve açık olmam önerildi robotik de daha mı az zarar görür deneyimleriniz nedir o bölge teşekkürlerHerkese merhaba, ben de 5 gün önce miyom ameliyatı oldum. Ameliyata girmeden önce bu forumda yazılan herşeyi yalayıp yuttum diyebilirim :) Ameliyat tekniği olarak robotik cerrahi kullanıldı. En büyüğü 8 cm'e ulaşan 4 tane kadar miyomum varmış. Şimdi iyiyim çok şükür, normal hayata adapte olmaya çalışıyorum. Ama tabi evin dışına çıkabildiğim yok.
Gaz ve ödem oluşumundan çok rahatsızım. Bu problemi kaç gün yaşadınız ve nasıl kurtuldunuz?
Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Herkese acil şifalar..
ben hamile kaldığımda 4 cmdi ve hızla büyüüdü nerdeyse 10 cm oldu 4 ayda bebeğimi kaybettim bence ameliyat öneriyorsa doktor olun bazı ultrasonlar farklı sonuç verebiliyor ama 4cm olsa bile küçük değil ve gebelikle daha da büyğyor geçmiş olsunMerhabalar benimde tüp bebek dr um miyomumun alinmasini söyledi 7 cm mis. Bu şekilde hamile kalamazsin kalsan da düşük olur dedi. 1.5 ay önce baktirdigimda 4 cm di. Bu kadar kisa surede buyurmu kafam çok karisti endişelerim var
ben hamile kaldığımda 4 cmdi ve hızla büyüüdü nerdeyse 10 cm oldu 4 ayda bebeğimi kaybettim bence ameliyat öneriyorsa doktor olun bazı ultrasonlar farklı sonuç verebiliyor ama 4cm olsa bile küçük değil ve gebelikle daha da büyğyor geçmiş olsun
Merabalar öncelikle geçmiş olsun.doktorum miyomu çıkartmamız lazım dediğinden beri bu siteyi takip ediyorum.şimdi ameliyat olalı 2 ay oldu ve çok şükür her şey yolunda ve sırf deneyimlerimi paylaşmak için siteye oldum.Ben miyom ameliyatı olalı tam bir ay oldu, hala adet olamadım. Sizce normal mi? Ameliyat olan arkadaşlarım ilk adetinizi ne zaman oldunuz?
Bu arada diğer mesajlarınızı yeni gördüm ve çok üzüldüm.inşallah şimdi ameliyattan sonra her şey yoluna girer ve bir daha böyle üzücü durumlar yaşamazsınız. İstediğiniz zaman sağlıkla bebek sahibi olmanız dileği ile..Ben miyom ameliyatı olalı tam bir ay oldu, hala adet olamadım. Sizce normal mi? Ameliyat olan arkadaşlarım ilk adetinizi ne zaman oldunuz?
Bu arada diğer mesajlarınızı yeni gördüm ve çok üzüldüm.inşallah şimdi ameliyattan sonra her şey yoluna girer ve bir daha böyle üzücü durumlar yaşamazsınız. İstediğiniz zaman sağlıkla bebek sahibi olmanız dileği ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?