Ben bayram için memlekete gitmiştim, tabi haliyle biraz ayakta kaldım sonra yavaş yavaş sancılarım oldu ama normal sandım çünkü doktorum her fırsatta miyomumun çok büyük olduğunu ve ağrının normal olduğunu söylüyordu. Aslında o zamana kadar ağrım da olmamıştı ama gene de normaldir dedim. Ertesi gün ağrım arttı ve kanamam gelmeye başladı. Ama hala konduramadım, ağrım git gide sıklaştı. Gecesinde hemen geri döndük ve hastaneye yattım. Dr ümitliyim falan diyodu ama sanki hali tavrı bi garipti. Bir hafta sancı çeke çeke bekledim, bir hafta sonra dr kontrol ettiğinde doğum başlamış dedi şok oldum. O an hiç bişey hissedemedim. Akşamında normal doğum yaptım, bebeğimi gördüm, küçücük, çok güzel bir bebekti. Hala ağlıyorum, hala unutamıyorum ve kendime kızıyorum keşke hiç memlekete gitmeseydim diye, belki kızım şimdi kucağımda olurdu. Benim sana tavsiyem kendini yoracak hiç bişey yapma, miyomu olup sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi var. Bu yüzden korkup stres yapma kendine, aksine moralini yüksek tut, ve bol bol dua et, sonuçta o bebeği sağlıkla sana nasip edecek olan Allah, gerisini asla düşünme...Bu arada her kandının rahminin yapısı, miyomunun konumu, büyüklüğü farklı, bu yüzden okuduğun her kötü şeyin senin de başına geleceğini düşünme, ben yaşadığımı sorduğun için yazdım ama sen gene de çok fazla kötü hikayeler okuyup kendini üzme, ben şimdi ameliyat oldum, inşallah rabbim yeniden bana o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder... Lütfen bana dua et...İnşallah sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...