Miyom ameliyati olanlar yardiminiza ihtiyacim varr

Çok sevindim canım, kurtuldun gözün aydın. Geçmiş olsun, şimdi dinlenme ve iyileşme zamanı
Bana pansumana gerek yok dediler . Birde banyoni nasil ediyordun. Ben eve gelirken su geçirmez bez aldim eczaneden..sana birsey diyen oldu mu.
Birde kanaman varmiydi

Bir tanıdığım antalya medstarda olmuştu. Miyomu aldırmak değil de kurutmak gibi bir şey. Kaç sene oldu şu an bir şikayeti yok

Bana pansumana gerek yok dediler . Birde banyoni nasil ediyordun. Ben eve gelirken su geçirmez bez aldim eczaneden..sana birsey diyen oldu mu.
Birde kanaman varmiydi
Bana da pansumana gerek yok demişlerdi ve eve gidince ameliyat bölgesine direkt su sabun tutmadan ılık duş yapabilirsin demişti dr. Ben aşırı pimpirikli davrandım eczaneden batikon ve gazlı bez aldım 15 gün günde 1 kere onu sürdüm, duşu da eve çıktıktan 3 gün sonra yaptım kapatmadan. Kanamam olmadı ama normalmiş olması da. Bir de zorlamamanı öneririm ilk haftalar kalkıp yatarken biri tutsun kolundan, kimse yoksa da yardım edecek ani hareket yapmamaya çalış.

Bir tanıdığım antalya medstarda olmuştu. Miyomu aldırmak değil de kurutmak gibi bir şey. Kaç sene oldu şu an bir şikayeti yok
Evet kasıktan ilaç ile kuruttukları bir teknik var ama pek yaygın değil ve bildiğim kadarıyla henüz çocuğu olmayan ve çocuk istemi olanlara pek önerilmiyor. Ben de bu yüzden açık yöntemle oldum.

Evet kasıktan ilaç ile kuruttukları bir teknik var ama pek yaygın değil ve bildiğim kadarıyla henüz çocuğu olmayan ve çocuk istemi olanlara pek önerilmiyor. Ben de bu yüzden açık yöntemle oldum.
Bna dren takmislardi. Onu çıkardıklarinda kanaman olabilir demisti. Ama ben cikaryilan yerden gelir diye düşündüm hic sormadim. Eve gelince baktim damla damla kan geldi. Ama dren çıktığı yerdende kan geldi.

Bna dren takmislardi. Onu çıkardıklarinda kanaman olabilir demisti. Ama ben cikaryilan yerden gelir diye düşündüm hic sormadim. Eve gelince baktim damla damla kan geldi. Ama dren çıktığı yerdende kan geldi.
Bana banyoya girersen eczaneden su gecirmez bez al onunla gir dedi. Bir tane aldik dedigin gibi 3 gün gecsin bnde bi deneyecegim. Ozamn bnyo ederim.

Bana banyoya girersen eczaneden su gecirmez bez al onunla gir dedi. Bir tane aldik dedigin gibi 3 gün gecsin bnde bi deneyecegim. Ozamn bnyo ederim.
Bende dren yoktu ama bazen kanama olduğunda pis kan dışarıya aksın diye taktıklarını okumuştum. Babam safra kesesi operasyonu geçirmişti ilk zamanlar dren yarasından hafif akıntı olurdu. Sarı-yeşil kokulu iltihap ve ateş olmadığı sürece önemli değil. Bence de banyo için acele etme zaten kış günü, sen yaranı temiz ve kuru tut öncelikle. Duşta da mutlaka kullan su geçirmez bantı bir bildikleri vardır mutlaka.

kesinlikle özen gösterirsen kendine dikkat edersen daha çabuk atlatıyorsun :) Çok teşekkür ederimm Sağlıkla kalın :) :*
Aslında çok zorlayan bir ameliyat değildi ama dikkat ettiğim için galiba sorun yaşamadım. İyileşmek için kendine zaman ayırmak ve özen göstermek en iyisi. Teşekkür ederim, size de şifalar diliyorum
Merhaba yine rahatsız ediyorum sizi ama bugün Cihan beye gittim ameliyat günü aldım ocak ayında olacak çarşamba günü yapıyorum ameliyat dedi. Ama ameliyattan önce pazartesi gel birşey takacağız gibi bişey dedi ben o an burada yazılmıştı diye okudum sormak aklıma gelmedi. Sana böyle birşey demiş miydi? Birde hastaneye bir gün öncesinden mi yatmıştın gün verdi sadece saat belirtmedi bana. Sana sorayım bi dedim rahatsız ettim yine kusuruma bakmayın

Merhabalar Cihan hocam benim de ameliyatımı çarşamba yapmıştı, salı akşama doğru yatışım yapıldı, asistanlar çok erken gelmenize gerek yok ama geç de olmasın 16:00 sonrası gelin dediği için ben 17:30da gitmiştim. Fakat pazartesi bir şey takılacak dediğinizi anlamadım. Siz anestezi uzmanıyla görüştünüz mü, kalp grafisi ve akciğer filmi çekildi mi?

Yok görüşmedim çünkü ameliyat öncesi pazartesi gel diye söylendi bana birşey çekilmedim belkide onu çekecektir muhtemelen. Peki Çıkışınız cuma mı yapılmıştı? Birde raporu ne zaman başlanıyor yatışınızın olduğu zaman değil mi? Biraz çok daralttım sizi de kusuruma bakmayın

Rica ederim, tüm sorularınızı cevaplamak isterim; pazartesi gelmenizi anestezi muayenesi için istemiştir kesinlikle çünkü ameliyatınıza daha var güncel olması önemli. Çıkışım ise cuma sabah 9:30da Cihan hocanın muayenesi ardından yapıldı, 10:30da çıktım hastaneden. Raporumda 3 gün yatış (salı-çrş-perş) + rapor şeklindeydi. Siz Manisa’dan geliyordunuz dimi? Ocak kaçında ameliyatınız?

6 Ocakta ameliyatım olacak diye konuştuk. Yüksek ihtimalle anestezi muayenesi için istedi. Manisadan geleceğim için hani kalma durumu var mıdır nasıl yapalım acaba diye düşündük o yüzden bi sorayım dedim iyi oldu bilgilenmem çok teşekkür ederim :)

Tekrar aklınıza takılan bir şey olursa lütfen çekinmeden yazın, ben ara ara girip bakıyorum muhakkak. Ameliyatınıza yakın yeniden konuşuruz, karar vererek yolu yarıladınız bile

çok teşekkür ederimm :) iyiyim sen nasılsıınn ? ameliyat olamadım daha korona atlattım çarşamba günü ameliyatım var hayırlısıyla inşallah
Ben de iyiyim çok teşekkür ederim. Aaa geçmiş olsun, ben de ameliyat olmuşsundur diye düşünmüştüm. Vardır her şeyde bir hayır. Önce Allah’a sonra da doktora emanet, inşallah çok güzel geçecek

Çok teşekkür ederimmm dün oldum ameliyat ağrılar var şuah gaz çıkartamadım hala o derdim var şuan

Çok teşekkür ederimmm dün oldum ameliyat ağrılar var şuah gaz çıkartamadım hala o derdim var şuan
Gözün aydın, atlattın çok şükür. Başarılı geçmiş değil mi ameliyat? Bu gece daha rahat olursun inşallah. Ben de hemen çıkaramadım gazı, kutu meyve suyu içip, biraz yoğurt yediğimde çıkmıştı bir süre sonra.

Sen ne zaman çıkarmıştın canım bana yoğurt yedirmiyolar ki

Reactions: RCI
Sen ne zaman çıkarmıştın canım bana yoğurt yedirmiyolar ki
Ben de ameliyat olduğum gün değil ertesi gün akşama doğru çıkardım. Çıkarmadan katı yemek yok demişlerdi. Annem 2 kaşık yoğurt yedirdi bir süre sonra çıktı ama bence yürüdüğüm için çıktı diye düşünüyorum. Sen ayaklandın dimi? Bir de bağırsak hareketlerini dinlediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…