Miyom ameliyati olanlar yardiminiza ihtiyacim varr

Bu süre galiba kişiden kişiye değişiyor. Benim ameliyattan sonraki ilk muayenemde (20 gün sonra patoloji sonucum çıkınca gitmiştim) dr ultrasonla da bakıp 6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi. Peki öncesinde korunmak için ne yapmalıyım hap mı kullanayım dediğimde, gerek yok kondom ile korun, gebe kalırsan da sorun olmaz korkma bu zaten istediğimiz bir şey dedi. Ben yine de en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum. Sen de doktorunla ameliyattan sonra karar verirsin. Kolay gelsin canım sana, inşallah doğum çantalarımızı da hazırlarız

canım cok geçmeden ol derim benim 4 cnm ,aradan aylar geçti bir sabah kalktım idramımı yapamadım bir gün boyunca duvarlara vurdum kafamı nasıl bir acıdır anlatamam 4 gun sondayla yaşadım ,hiç bir şekilde ne sorunum oldugunu anlayamadılar ,kadın doguma gitti ki miyom 11 cnm olmus idrar kesemi kaplamıs acil ameliyat oldum allah kimseye yaşatmasın

Insallh cnm insallh Allhim isteyen herkese nasip etsin. Hersey icin cok teskkr ederim. Allah gönlüne göre versin insallh

Canım hangi doktora olmuştun acaba benimde olmam gerekiyor ameliyat ama doktor bulamadım güvenebileceğim

Merhaba ben miyom ameliyatı oldum fakat benim laporoskopik histerektomi oldum. Çok şükür çok iyiyim. Doktorum Gazi Üniversitesi KDH Doç. Dr. İsmail Güler. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Eg

Canım hangi doktora olmuştun acaba benimde olmam gerekiyor ameliyat ama doktor bulamadım güvenebileceğim
Pamukkale üniversitesinde Dr. Cihan Kabukçu yaptı ameliyatımı. Ben de 2-3 dr gezdim, çok da vaktim yoktu. Memnun kaldım doktorumun ilgisinden de ameliyattan da

Merhaba ben miyom ameliyatı oldum fakat benim laporoskopik histerektomi oldum. Çok şükür çok iyiyim. Doktorum Gazi Üniversitesi KDH Doç. Dr. İsmail Güler. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Eg
Pamukkale üniversitesinde Dr. Cihan Kabukçu yaptı ameliyatımı. Ben de 2-3 dr gezdim, çok da vaktim yoktu. Memnun kaldım doktorumun ilgisinden de ameliyattan da
Ben biraz fazla doktor gezdim. Bekardım o zamanlar rahime zarar veririz diye yapmak istemedi çoğu doktor. Tam yeni doktor buldum derken yurtdışına çıktı doktorum. Evlilik yakındı takipte kalıyordum 3 ayda bir gidiyordum. Şimdi evlilikte olunca artık kurtulmak istiyorum biran önce daha fazla büyümeden. Ultrason da bakıyorlar ama her doktor farklı ölçtü rahim dışında 7 9 arası ölçüm yaptılar. İyi bir doktor bulup böyle gözüm kapalı artık ameliyata girmek istiyorum o yüzden sizinde yazdıklarınızı görünce sorayım dedim :)

Beni de ultrason ve muayene süreci çok yormuştu, her gittiğimde yeni bir şey çıktı, boyutu değişti. En son ilaçlı mr girdim, orda çıkanın aynısıydı ameliyatımda da. Benim doktorum çok destekleyiciydi. Prosedür gereği rahmin alınması gibi kağıtlara imza attırıyorlar ancak doktorum çok düşük ihtimal öncelik rahmi korumak dedi. Zaten uzmanlığı da interfitile, içim çok rahat girdim ameliyata ve çok da başarılı geçti. İzmir için de öneriler vardı, başka bir başlıkta okumuştum. Denizliye gelirim dersen de doktorumu öneririm.

İzmirde bende araştırdım buldum ama geneli özel muayene açılmış şekilde yada özel hastanede doktorlar çıkıyor karşıma genellikle. Herşey tabikide sağlık ama fiyatları çok fazla veriyorlar hatta bir doktor 32 bin istemişti. Diğer gittiğim doktorlar da güven vermediler hiç rahimi koruruz gibi güven verlediler hep riskinden bahsettiler. O yüzden korkuyorum sadece

Haklısın sağlık önemli ama 32bin de gerçekten çokmuş. Ben çok kaygılıydım, bana hemşireler bile destek oldu ameliyata girmeden, bu ameliyat sürekli yapılıyor hiç korkma diye. Doktor doçent seçtiğim için fark ödememe rağmen 3 gece hastane+ameliyat+Dr fark toplam 1.300 ödedim. Dediğiniz rakam çok çok fazla ve açık ameliyat için gerek yok bence

Sizin çok iyi fiyat olmuş birde memnun kalmışsınız mükemmel olmuş. En önemlisi dediğiniz gibi yanınızda hemşire olsun doktor olsun güvenebileceğiniz sizi rahatlatacak kişilerin olması. Peki işe başlama sürecinizden bahsetmişsiniz rapor mu almıştınız acaba kaç gün verilmişti

Evet rapor verildi, 30 gün veriyorlarmış aslında ben 40. Günde işe başladım. 30 günde de başlanabilirdi ama iyiydim gayet.

Evet rapor verildi, 30 gün veriyorlarmış aslında ben 40. Günde işe başladım. 30 günde de başlanabilirdi ama iyiydim gayet.
Anladımmm 30 gün gayet iyiymiş iyileşme açısından da rahat olur. Çok geçmiş olsun gerçekten zor geçiyor ameliyat süreci ben bir kez başka ameliyat olmuştum ordan biliyorum. Geçmiş gitmiş oldu çok dikkat edin kendinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Aslında çok zorlayan bir ameliyat değildi ama dikkat ettiğim için galiba sorun yaşamadım. İyileşmek için kendine zaman ayırmak ve özen göstermek en iyisi. Teşekkür ederim, size de şifalar diliyorum

Aslında çok zorlayan bir ameliyat değildi ama dikkat ettiğim için galiba sorun yaşamadım. İyileşmek için kendine zaman ayırmak ve özen göstermek en iyisi. Teşekkür ederim, size de şifalar diliyorum
kesinlikle özen gösterirsen kendine dikkat edersen daha çabuk atlatıyorsun :) Çok teşekkür ederimm Sağlıkla kalın :) :*

S Sefes01 ameliyatın nasıl geçti canım? İyi misin, merak ettim seni.
Çok sagol cnm düşündüğün için. Cok şükür ameliyat oldum bugün taburcu bile oldum. Ilk gece zor geçti ama şükür yavas yavas yürüyorum..ameliyatimda cok iyi gecmis doktor temizledim dedi. Hatta tüplerimi bile kontrol etmis. Cok memnun kaldim doktorumdan.

Çok sevindim canım, kurtuldun gözün aydın. Geçmiş olsun, şimdi dinlenme ve iyileşme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…