Insallh cnm insallhBen 3 kez açık amaliyat oldum hiç korkma cnm sonda takılıyor 12 saat kalıyor geçmiş olsun Allah şifa versin
Insallh cnm insallh
Tesekkr ederim cok sağolBen 3 kez açık amaliyat oldum hiç korkma cnm sonda takılıyor 12 saat kalıyor geçmiş olsun Allah şifa versin
Bu süre galiba kişiden kişiye değişiyor. Benim ameliyattan sonraki ilk muayenemde (20 gün sonra patoloji sonucum çıkınca gitmiştim) dr ultrasonla da bakıp 6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi. Peki öncesinde korunmak için ne yapmalıyım hap mı kullanayım dediğimde, gerek yok kondom ile korun, gebe kalırsan da sorun olmaz korkma bu zaten istediğimiz bir şey dedi. Ben yine de en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum. Sen de doktorunla ameliyattan sonra karar verirsin. Kolay gelsin canım sana, inşallah doğum çantalarımızı da hazırlarızCok teskkr ederim. Cok aciklayici ve guzel bir sekilde anlatmissin. Cok yardimci oldu bu bna. Yastik mesala. Hic aklima gelmezdi ama guzel fikir deneyecegim. Guzel bir canta hazilayip dediklerinin hepsini koyayim. Birde ameliyattan ne kadar sure sonra cocuk denemesine baslayabiliriz . Bn iki doktorlarla görüştüm biri tup bebek merkezinde. 3 ay dedi. Suankii doktorum ise 6 ay dedi. Size ne dediler
Insallh cnm insallh Allhim isteyen herkese nasip etsin. Hersey icin cok teskkr ederim. Allah gönlüne göre versin insallhBu süre galiba kişiden kişiye değişiyor. Benim ameliyattan sonraki ilk muayenemde (20 gün sonra patoloji sonucum çıkınca gitmiştim) dr ultrasonla da bakıp 6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi. Peki öncesinde korunmak için ne yapmalıyım hap mı kullanayım dediğimde, gerek yok kondom ile korun, gebe kalırsan da sorun olmaz korkma bu zaten istediğimiz bir şey dedi. Ben yine de en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum. Sen de doktorunla ameliyattan sonra karar verirsin. Kolay gelsin canım sana, inşallah doğum çantalarımızı da hazırlarız
Canım hangi doktora olmuştun acaba benimde olmam gerekiyor ameliyat ama doktor bulamadım güvenebileceğimBu süre galiba kişiden kişiye değişiyor. Benim ameliyattan sonraki ilk muayenemde (20 gün sonra patoloji sonucum çıkınca gitmiştim) dr ultrasonla da bakıp 6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi. Peki öncesinde korunmak için ne yapmalıyım hap mı kullanayım dediğimde, gerek yok kondom ile korun, gebe kalırsan da sorun olmaz korkma bu zaten istediğimiz bir şey dedi. Ben yine de en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum. Sen de doktorunla ameliyattan sonra karar verirsin. Kolay gelsin canım sana, inşallah doğum çantalarımızı da hazırlarız
Merhaba ben miyom ameliyatı oldum fakat benim laporoskopik histerektomi oldum. Çok şükür çok iyiyim. Doktorum Gazi Üniversitesi KDH Doç. Dr. İsmail Güler. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum. EgArkadaslar benimde 9cm miyom um var ameliyat olmam gerekiyo hiç ağrım falan yok sadece adet kanamam az ama gün olarak uzun sürüyor ve daha çok kahverengi şeklinde bayramdan önce gittim 9cm olduğunu öğrendim iyi bi doktor araştırıyorum ameliyat olup memnun kaldığınız doktor tavsiyesi önerirmisiniz lütfen
Arkadaslar benimde 9cm miyom um var ameliyat olmam gerekiyo hiç ağrım falan yok sadece adet kanamam az ama gün olarak uzun sürüyor ve daha çok kahverengi şeklinde bayramdan önce gittim 9cm olduğunu öğrendim iyi bi doktor araştırıyorum ameliyat olup memnun kaldığınız doktor tavsiyesi önerirmisiniz lütfen
Arkadaslar benimde 9cm miyom um var ameliyat olmam gerekiyo hiç ağrım falan yok sadece adet kanamam az ama gün olarak uzun sürüyor ve daha çok kahverengi şeklinde bayramdan önce gittim 9cm olduğunu öğrendim iyi bi doktor araştırıyorum ameliyat olup memnun kaldığınız doktor tavsiyesi önerirmisiniz lütfen
Pamukkale üniversitesinde Dr. Cihan Kabukçu yaptı ameliyatımı. Ben de 2-3 dr gezdim, çok da vaktim yoktu. Memnun kaldım doktorumun ilgisinden de ameliyattan daCanım hangi doktora olmuştun acaba benimde olmam gerekiyor ameliyat ama doktor bulamadım güvenebileceğim
Merhaba ben miyom ameliyatı oldum fakat benim laporoskopik histerektomi oldum. Çok şükür çok iyiyim. Doktorum Gazi Üniversitesi KDH Doç. Dr. İsmail Güler. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Eg
Ben biraz fazla doktor gezdim. Bekardım o zamanlar rahime zarar veririz diye yapmak istemedi çoğu doktor. Tam yeni doktor buldum derken yurtdışına çıktı doktorum. Evlilik yakındı takipte kalıyordum 3 ayda bir gidiyordum. Şimdi evlilikte olunca artık kurtulmak istiyorum biran önce daha fazla büyümeden. Ultrason da bakıyorlar ama her doktor farklı ölçtü rahim dışında 7 9 arası ölçüm yaptılar. İyi bir doktor bulup böyle gözüm kapalı artık ameliyata girmek istiyorum o yüzden sizinde yazdıklarınızı görünce sorayım dedim :)Pamukkale üniversitesinde Dr. Cihan Kabukçu yaptı ameliyatımı. Ben de 2-3 dr gezdim, çok da vaktim yoktu. Memnun kaldım doktorumun ilgisinden de ameliyattan da
Beni de ultrason ve muayene süreci çok yormuştu, her gittiğimde yeni bir şey çıktı, boyutu değişti. En son ilaçlı mr girdim, orda çıkanın aynısıydı ameliyatımda da. Benim doktorum çok destekleyiciydi. Prosedür gereği rahmin alınması gibi kağıtlara imza attırıyorlar ancak doktorum çok düşük ihtimal öncelik rahmi korumak dedi. Zaten uzmanlığı da interfitile, içim çok rahat girdim ameliyata ve çok da başarılı geçti. İzmir için de öneriler vardı, başka bir başlıkta okumuştum. Denizliye gelirim dersen de doktorumu öneririm.Ben biraz fazla doktor gezdim. Bekardım o zamanlar rahime zarar veririz diye yapmak istemedi çoğu doktor. Tam yeni doktor buldum derken yurtdışına çıktı doktorum. Evlilik yakındı takipte kalıyordum 3 ayda bir gidiyordum. Şimdi evlilikte olunca artık kurtulmak istiyorum biran önce daha fazla büyümeden. Ultrason da bakıyorlar ama her doktor farklı ölçtü rahim dışında 7 9 arası ölçüm yaptılar. İyi bir doktor bulup böyle gözüm kapalı artık ameliyata girmek istiyorum o yüzden sizinde yazdıklarınızı görünce sorayım dedim :)
İzmirde bende araştırdım buldum ama geneli özel muayene açılmış şekilde yada özel hastanede doktorlar çıkıyor karşıma genellikle. Herşey tabikide sağlık ama fiyatları çok fazla veriyorlar hatta bir doktor 32 bin istemişti. Diğer gittiğim doktorlar da güven vermediler hiç rahimi koruruz gibi güven verlediler hep riskinden bahsettiler. O yüzden korkuyorum sadeceBeni de ultrason ve muayene süreci çok yormuştu, her gittiğimde yeni bir şey çıktı, boyutu değişti. En son ilaçlı mr girdim, orda çıkanın aynısıydı ameliyatımda da. Benim doktorum çok destekleyiciydi. Prosedür gereği rahmin alınması gibi kağıtlara imza attırıyorlar ancak doktorum çok düşük ihtimal öncelik rahmi korumak dedi. Zaten uzmanlığı da interfitile, içim çok rahat girdim ameliyata ve çok da başarılı geçti. İzmir için de öneriler vardı, başka bir başlıkta okumuştum. Denizliye gelirim dersen de doktorumu öneririm.
Haklısın sağlık önemli ama 32bin de gerçekten çokmuş. Ben çok kaygılıydım, bana hemşireler bile destek oldu ameliyata girmeden, bu ameliyat sürekli yapılıyor hiç korkma diye. Doktor doçent seçtiğim için fark ödememe rağmen 3 gece hastane+ameliyat+Dr fark toplam 1.300 ödedim. Dediğiniz rakam çok çok fazla ve açık ameliyat için gerek yok benceİzmirde bende araştırdım buldum ama geneli özel muayene açılmış şekilde yada özel hastanede doktorlar çıkıyor karşıma genellikle. Herşey tabikide sağlık ama fiyatları çok fazla veriyorlar hatta bir doktor 32 bin istemişti. Diğer gittiğim doktorlar da güven vermediler hiç rahimi koruruz gibi güven verlediler hep riskinden bahsettiler. O yüzden korkuyorum sadece
Sizin çok iyi fiyat olmuş birde memnun kalmışsınız mükemmel olmuş. En önemlisi dediğiniz gibi yanınızda hemşire olsun doktor olsun güvenebileceğiniz sizi rahatlatacak kişilerin olması. Peki işe başlama sürecinizden bahsetmişsiniz rapor mu almıştınız acaba kaç gün verilmiştiHaklısın sağlık önemli ama 32bin de gerçekten çokmuş. Ben çok kaygılıydım, bana hemşireler bile destek oldu ameliyata girmeden, bu ameliyat sürekli yapılıyor hiç korkma diye. Doktor doçent seçtiğim için fark ödememe rağmen 3 gece hastane+ameliyat+Dr fark toplam 1.300 ödedim. Dediğiniz rakam çok çok fazla ve açık ameliyat için gerek yok bence
Evet rapor verildi, 30 gün veriyorlarmış aslında ben 40. Günde işe başladım. 30 günde de başlanabilirdi ama iyiydim gayet.Sizin çok iyi fiyat olmuş birde memnun kalmışsınız mükemmel olmuş. En önemlisi dediğiniz gibi yanınızda hemşire olsun doktor olsun güvenebileceğiniz sizi rahatlatacak kişilerin olması. Peki işe başlama sürecinizden bahsetmişsiniz rapor mu almıştınız acaba kaç gün verilmişti
Anladımmm 30 gün gayet iyiymiş iyileşme açısından da rahat olur. Çok geçmiş olsun gerçekten zor geçiyor ameliyat süreci ben bir kez başka ameliyat olmuştum ordan biliyorum. Geçmiş gitmiş oldu çok dikkat edin kendinize çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet rapor verildi, 30 gün veriyorlarmış aslında ben 40. Günde işe başladım. 30 günde de başlanabilirdi ama iyiydim gayet.
Aslında çok zorlayan bir ameliyat değildi ama dikkat ettiğim için galiba sorun yaşamadım. İyileşmek için kendine zaman ayırmak ve özen göstermek en iyisi. Teşekkür ederim, size de şifalar diliyorumAnladımmm 30 gün gayet iyiymiş iyileşme açısından da rahat olur. Çok geçmiş olsun gerçekten zor geçiyor ameliyat süreci ben bir kez başka ameliyat olmuştum ordan biliyorum. Geçmiş gitmiş oldu çok dikkat edin kendinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için
kesinlikle özen gösterirsen kendine dikkat edersen daha çabuk atlatıyorsun :) Çok teşekkür ederimm Sağlıkla kalın :) :*Aslında çok zorlayan bir ameliyat değildi ama dikkat ettiğim için galiba sorun yaşamadım. İyileşmek için kendine zaman ayırmak ve özen göstermek en iyisi. Teşekkür ederim, size de şifalar diliyorum
Çok sagol cnm düşündüğün için. Cok şükür ameliyat oldum bugün taburcu bile oldum. Ilk gece zor geçti ama şükür yavas yavas yürüyorum..ameliyatimda cok iyi gecmis doktor temizledim dedi. Hatta tüplerimi bile kontrol etmis. Cok memnun kaldim doktorumdan.
Çok sevindim canım, kurtuldun gözün aydın. Geçmiş olsun, şimdi dinlenme ve iyileşme zamanıÇok sagol cnm düşündüğün için. Cok şükür ameliyat oldum bugün taburcu bile oldum. Ilk gece zor geçti ama şükür yavas yavas yürüyorum..ameliyatimda cok iyi gecmis doktor temizledim dedi. Hatta tüplerimi bile kontrol etmis. Cok memnun kaldim doktorumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?