-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Biz de sonlardayiz su an misyon koruma gorevi yapan bi arkadasiyla görüştük 2 sene kazandigini unut dedi eşime. Arkadasin dedigi gibi kazandik ya sukurhakkımızda hayirlisi olsun ins bir an once gondermeye baslarlar yoksa bizim 1.5 yili bulur
Merhaba arkadaslar, mulakat sonrasi uzuuun bekleyisten sonra biz de kazandigimizi ogrendik cok sukur, bakalim bundan sonra nasil bi surec olucak yine aylarca beklicekmiyiz acaba bi tercih icin bile?? Bunu da bekleyip gorucez artikama insanin kazandigini ogrenip de beklemesi bile ayri güzelmiş , belirsizlik cok kotu gercekten :/
Evet bugün eşimden duydum bende. sizin adınıza çok sevindim sıralamanız kaçtı acaba ?Merhaba! Polnette yeni liste yayınlanmış. Bizim de oldu şükür. İnşallah hayırlı olur hepimize.
merhaba bu sene misyon koruma sınavı yapılacak mı acaba kesin bilginiz var mı?kızlar merhaba biz bu yıl misyon koruma sınavına gireceğiz ama ben kendim konusunda tedirginim. öğretmenim ve ücretsiz izne hemen ayırıyorlar mı? bir de 2 yaşında kızım var giden arkadaslar çocuklarınız için daha mı iyi oldu yoksa kötü mü?
Meryem hanım ve diğer arkadaşlar siz muhtemelen suan misyonda yani yurdışındasınız.hangi ülkelerdesiniz ve sizce nasıl yabancı bi ülke tecrübeİ gözlem ,bilgi PAYLAŞIR MISINIZ LÜTFEN ÇOK MERAK EDİYORUMGideceği yeri öğrenen arkadaşlar var mı nereye gidiyorsunuz? Biz daha öğrenemedik pazartesiye kaldı bizim ki