- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi missplayful
-
o aleti biliyorum canım bende de var ama kullanamıyorum ,beceremedim.hafif bastırıyorum yine de çıkmıyorlarüzerine düşeyim bari . tonik olarak cliniqe nın 2 numarası idi yalnış hatrlamıyor isem onu kullanıyorum ,gözenek sıkılaştırmadı bende pek.geçmiyor arkadaş şu siyah noktalar! babe kullandım çok övmüştü eczacı,yani iyi de aman aman değil sadece nsanın içi rahat ediyor dermokozmik olunca.çok fazla tedavi etmedi.body shop un yosun özlü serinin gözneek sıkılastırıcısını aldım.ilk hafta çok çok iyi idi çok güzelleştirdi sonra eskiye döndü cildim bi yararını görmedim.
tavsiyeerini dikkate alıcam canım çok çok teşekkür istanbula doğru yola çıkıyorum yarın :) hepsine bakarım :)
çok güzel bir topic daha öncede bakmıştım.kozmetikle ilgili olduğunuz belli.far sever biri olarak farlarınızı çok beğendim :))
Cok tesekkur ederim benim daha coooook calismam lazim makyajlar yapmam lazim . Useniyorum foto cekmeye bende yakinda goz makyaji fotolari eklemeyi dusunuyorum.
Evet ben bir blog acmaliyim haklisiniz kizlar.... calismalara basliyayim:)
Evet canim o aleti banyodan sonra kullan, parmaginla siyah noktalari siksan iz ve yara oluyor ozellikle kanatirsan. Bende hep izi kaldi. Yuzundeki izler koyuluklar lekeler icin Estee lauder in bu urunu cok guzel...
Eki Görüntüle 353440
bu ürünü incedim biraz nette ama hep kırışıklıkla ilgili şeyler söylenmiş
yüzümde sivilcelerden kalan kahverengi lekeler var
onlara iyi gelir mi?
teşekkür ederim cevabın içinben 27 yasindayim goz altimda hafif kirisikliklar basladi bunun yaninda cilt rengini dengeliyor ve gercekten aksam surun ce sabah daha gergin ve nemlenmis kalkiyorsunuz. Cilt rengini dengeliyor.Ben memnunum.
teşekkür ederim cevabın için
allık arıyorum bronz tonlarda ama bazı bronz allıklar çamur gibi koyu kahve renginde oluyor öyle değil
mat hafif şeftali tonlu bronz allık önerebilir misin?
türkiyede yaşıyorum bu arada yurtdşından alışveriş yapmam mümkün değil
Far paletlerini denedin mi?
Yapısı duruşu kalıcılığı iyi mi?
Ben ambalajına vurulmuştum :)
Almayı düşünüyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?