- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- Konu Sahibi missplayful
o aleti biliyorum canım bende de var ama kullanamıyorum ,beceremedim.hafif bastırıyorum yine de çıkmıyorlarüzerine düşeyim bari . tonik olarak cliniqe nın 2 numarası idi yalnış hatrlamıyor isem onu kullanıyorum ,gözenek sıkılaştırmadı bende pek.geçmiyor arkadaş şu siyah noktalar! babe kullandım çok övmüştü eczacı,yani iyi de aman aman değil sadece nsanın içi rahat ediyor dermokozmik olunca.çok fazla tedavi etmedi.body shop un yosun özlü serinin gözneek sıkılastırıcısını aldım.ilk hafta çok çok iyi idi çok güzelleştirdi sonra eskiye döndü cildim bi yararını görmedim.
tavsiyeerini dikkate alıcam canım çok çok teşekkür istanbula doğru yola çıkıyorum yarın :) hepsine bakarım :)
Canim bu arada dikkat etmen bazi diger hususlarda var. Yattigin yastik klifini cok SIK degistir. Cilt bakimina ozen goster. Cilt tipine uygun temizleme -tonik-krem urunu kullan. Ayrica makyaj malzemesinde katkisiz dogal olanlari tercih etm. Mesela fondoteni renkli nemlendirici ile degistir. O aleti banyodan sonra kullan. Maalesef bir sure temizlemen lazim o alet ile. Bu devamlilik isteyen bir surec. Bioderma ve dermalogica da gerceken iyi ama cok pahalilar maalesef. Sephora larda markalar var onlardan bir bak bakalim.Cok fazla marka secenegi oluyor. Insallah cilt sorununu giderirsin. Bende yuzumun her yaninin esit renk olmamasindan sikayetciyim.