- 24 Mayıs 2009
- 225
- 0
- 116
- Konu Sahibi missplayful
-
Galiba bahsettigin allik happy booster serisinden. E bay den alabilirsin canim fiyatlari 7$ ile 15 dolar arasinda degisiyor. Cok icinde kaldiysa oradan siparis verebilirsin. Oyle cok paralar odemene gerek yok E bay de hersey bulunuyor zaten tavsiye ederim.
Konumda daha once 1 dolar magazasindan makyaj malzemesi aldigimi belirtmistim. Ve en sonunda aldikalrimi resimleyebildim.Her biri 1 er dolar ... Markalar Loreal,Nyc,Maybellinne...
Eki Görüntüle 298461 Eki Görüntüle 298460 Eki Görüntüle 298459
Normalde canim fiyatlari 5-6 dolar loreal Maybelline cok ucuz 10 dolara 2 tane mascarasini alabildigimiz oluyor.Bu urunlerde seri sonu artik uretilmeyecek olanlar elden cikarmak icin bu sekilde satiliyor. Hepsi orjinal.Peki bunlar sahte değil di mi? Yani 1 dolar ne demektir anlamadım. :26:
Pazar malı gibi mi görülüyor Amerika'da Loreal, Maybelline, Nyc? :26::26:
Ve muhtesem LORAC... 3 lu seti indirimli 34 $ idi. Simli cok guzel bir yapisi var. Renkler cok guzel karisiyor serinin adi bejewelled ben urunlerin ambalajinida cok sevdim sikir sikirlar... Yakinda gercek fotolarini cekecegim renkler guzel cikarsa swatch da yapabilirim. Bundan sonra aldigim Clinique set var sirada:)
Eki Görüntüle 315295
Mesaj atamiyorum henuz, ondan buraya yazdim.
Ortadakinin renklerini sevdim.
tmm canim sana ozel mesaj attim
ben ekledim seni ama henuz karsilasmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?