arkadaşım ben bu ürünü cidden çok araştırdım blog yazılarını falan çok okudum ama sahte olmayan ürünün sadece kapağından onaylamak fikrini sadece türkiyede açılan satış sitesinde duydum benim aldığım üründe kesinlikle sahte değil çünkü ürünü yüzüme sürdüğümde anladım zaten ayrıca barkot sisteminde falan okuttuk tanımlı ve kutusunu ambalajını numaralarına kadar herşeyi orjinaliyle birebir ama anlamadığım neden o sitede öyle birşey yazdığı yani kapak zor açılırsa ürün orjinaldir falan saçma geldi bana walla dün sürdüm günüm vardı güne gittim herkesde farketti yüzümde sivilce izleri çukurları ve renk düzensizliği var yani ne ararsan var:)ama herkes şaşırdı ışıltı gelmiş yüzüne dediler renk farklılıkları düzeldi ben çok memnun kaldım resim eklicem ama bebeğimden fırsat bulamıyorum en uygun zamanda yüklerim ok ayrıca satıcının ismini istersen onuda yazarım
Merhabalar sebul43, daha önceleri ebay'dan alıyordum ama biliyorsunuz kozmetik yasağı var artık. Watsons'dan (Missha değil tabi, Watsons'ın kendi markası) alıyorum bir süredir, memnunum iş görüyor.
Aslında Türkiye'ye getirmiş bir firma xxxxx adresinden online satıyorlar. Ama fiyatlar uçmuş tabi. Ebay'da 15 dolardan fazla para vermediğim ürünü 95 TL ye satıyorlar :)
Dilerseniz bu adresten alın, ama fiyatlarını fazla bulursanız Watsons'dakiler de iyi.
Sorunuz olursa çekinmeyin lütfen, hoşçakalın.
PS: Mesaj sayım yetersiz olduğundan ÖM buradan cevap yazmak zorunda kaldım
merhaba bende bu kremi bayadır araştırıyorum missha Türkiye alış verişe açılmış ama fiyatlar çok uçuk ya ebayın fiyatlarına bakınca resmen fırsattan istifade kazıkçılık ama kartım yok zaten senin bu söylediğin sitede kapıda ödüyoruz değil mi birde kargo ücreti var ben baktım hep 23 nosu var ben 21 nosunu almak istiyorum ama sen eminsin değil mi sahte falan olmadığına ve özel mj atamıyorum satıcının ismini almak istiyorum bana yardımcı olur musun canım cevabını merakla beklicem :)
sahibinden de yaptığınız alışveriş sistemi daha farklı oluyor... havuz sistemine paranız geçiyoru ürün yanlış veya hatalı gelirse kargoyu satıcıya geri gönderebiliyorunuz paranızda tekrardan hesabınıza geri yatabiliyor.. gayet güvenli bi sistem..
özelden ben satıcının ismini mesaj atabilirim.. ayrıca ürünün sahte olmadıgınada eminim...barkod sisteminden doğruladım..
arkadaşım ben bu ürünü cidden çok araştırdım blog yazılarını falan çok okudum ama sahte olmayan ürünün sadece kapağından onaylamak fikrini sadece türkiyede açılan satış sitesinde duydum benim aldığım üründe kesinlikle sahte değil çünkü ürünü yüzüme sürdüğümde anladım zaten ayrıca barkot sisteminde falan okuttuk tanımlı ve kutusunu ambalajını numaralarına kadar herşeyi orjinaliyle birebir ama anlamadığım neden o sitede öyle birşey yazdığı yani kapak zor açılırsa ürün orjinaldir falan saçma geldi bana walla dün sürdüm günüm vardı güne gittim herkesde farketti yüzümde sivilce izleri çukurları ve renk düzensizliği var yani ne ararsan var:)ama herkes şaşırdı ışıltı gelmiş yüzüne dediler renk farklılıkları düzeldi ben çok memnun kaldım resim eklicem ama bebeğimden fırsat bulamıyorum en uygun zamanda yüklerim ok ayrıca satıcının ismini istersen onuda yazarım
bende aldım sahibinden sitesinden ama ben memnunum ve barkod doğrulamasını falan yaptım zaten ürün belli ediyor sahte falan değil sana nasıl öle denk geldi anlamadım peki nasıl anladın sahte olduğunu
walla şimdi benim aldığım kullanıcıya baktım sahibindene hala satış yapıyor hatta burdan bi arkadaş daha almıştı aynı satıcıdan ayrıca ebayda 16dolara falan vardı yanlış hatırlamıyorsam yani fiyatlar farklılık gösteriyor tamam haklı olabilirsiniz ama sahteside bu kadar kaliteli olmaz heralde kullanıyorum o yüzden diyorum çok memnunum hatta missha almadan garniere baktım onu bile beğenmedim ama missha gerçekten çok güzel ama bi yandanda kafama takıldı yazdıklarınız
heralde burdaki yazdıklarımı okuyor dün yoktu fakat bugün koymuş ve fiyatınıda yükseltmiş nedense... ben iademi yaptığım için sorun kalmadı siz memnunsanız diyecek bişeyim yok ama bilinsinki sahtedir çünkü size ayrı bana ayrı ürün yollayacağını sanmıyorum şu an satışta olanda aldığım satıcıdır zaten büyük ihtimal sizin aldığınız satıcıdan aldım bende neyse ben sadece uyarmak istedim sahte ürün ciltte sorunlara sebep oluyor sahtesini sorun etmeyenler alıp kullanabilir ben alacakları uyarmak istedim sadece
Ben de Sahibinden aldım kapıda ödemeli olarak iki hafta oldu. Daha önce de ebay dan almıştım 18$'a şimdi gümrüğe takıldığı için ebaydan almıyorum artık. sahibinden aldığım ürünle aynı bilmiyorum ben memnun kaldım. sonra arkadaşımda aldı o da çok memnun kaldı. aldığım kişi sorularımın hepsine hızlı bir şekilde cevap verdi ilgili satıcı. aynı ürünü gittigidiyorda da satıyorlar 59 tl.ye. herkes farklı fiyatta satıyor ben 40 tl.ye aldım sonra indirim yapmış 30 tl. şimdi ilanı yok. Diğer satıcının ilanı var 49 tl.den satıyor. o da aynı ürünü satıyor sanırım. Bi de tabiki siz orjinal sitesinden okuduklarınıza göre karar vermişiniz. orjinal sitesinden alınan bir ürünle sahibinden aldığınız ürünü karşılaştırmamışınız. onlarda sadece bizden en pahalıya alsın istiyorlar. ebay da çok uygun fiyata satıyorlar ama gümrük problemi olmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?