Bende pure beauty kullanıyordum ama sivilcelenme yaptı çok onu bırakmaya karar verdim. Herkes misshadan çok memnun onu denemek istiyorum birde. Buğday tenliyim sarı alt tonum. Acaba 23 numarasını alsam olur mu?
Cnm bu dicegimi sakın yanlis anlama maksadım seni bilgilendirmek bnm,missha da tek bir sivilce olmayan yüzümü ,sürdükten 2-3 saat sonra putur putur yaptı,bazıları deri altında renksiz ,bazıları kırmızı,burnumun sırtında bile var yani ,bidaha bu ilk ve son oldu,tester denemeden helede organik olduguna dair sertifikası olmayan ürünler asla almicak,testeri da internet üzerinden deneyemicegimize gore ,hayaller icinde aldigim missha yi çöpe atmak zorundayim,bi sürü kimyasal ilave edilmiş bi ürün,netten bi araştırın bi kızın blogunda misshanin kutusunda yazan iceriklerin fotografı var,o fotodakiler bndeki missha icerigiyle aynı,maddelerin bi kısmının zararını biliyordum,kalanını da bi sorustrym dedim,aman yarabbi,cildimize yazık valla,bitkisel denilen bu üründe cilt dokusunu zamanla inceltp zarar verick bi yığın kimyasal var,tabiki karar sizin,umarım bnm cildime yaptıgı gibi kimsenin cildini tahris etmez,sağlıkla isildayan parlak cildimiz olması dileğiyle esen kalın