• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Missha bb cream kullananlar memnun mu?

karşılaştırma yapmadan nasıl karar verebilirim sahte olduğuna tabikide karşılaştırdım buyrun resimlerle karşılaştırmamı

Eki Görüntüle 437120 Eki Görüntüle 437118

Eki Görüntüle 437116 Eki Görüntüle 437119

sol taraftaki sahte ve orjinal karşılaştırması resimleri yabancı bir siteden buldum sağ taraftaki ise benim çektiğim resimler
iade etmeden önce çektim resimleri ilerde bir sorun olursa delil olsun diye
bende ebaydan almak istedim fakat dediğiniz gibi gümrük sorunu var bu yüzden maalesef alamıyorum
orjinal sitesinden alacaktım ordada 21 numarası kalmamış bende bu başlıkta alan arkadaştan cesaret edip aldım ama sahte çıktı maalesef.

Şey diyecektim. ürünü iade ettiğinizi söylemişiniz. ve resimini çekmişiniz. keşke ürünü açmadan gönderseydiniz çünkü bazen siz bunu açmışınız diye iade almıyorlar, bir keresinde başıma gelmişti.

Sizin dedikleriniz kafama takıldı nedir bu farklılıklar diye bir çok sitede araştırma yaptım herkes kafasına göre birşeyler yazıyor bu sahtedir bu gerçektir diye sizin çektiğiniz resimler ve alıntı yaptığınız resimlerdeki siyah bandlı zannedersem sahte diyorsunuz. orjinal satan sitelerde de siyah bandlı var reklam olmasın diye vermiyorum şimdi. Bilmiyorum ki vallahi kafamız iyice karıştı. Bu ürünü öneren türkçe sanırsam ingilizcede yazıyor. sizin çektiğiniz siyah bandlı üründen var, araştırırsınız belki, Bi de kapak açılmıyor diyor orjinalinde sadece türkiyede satan sitede böyle birşey yazıyor başka biryerde bulamadım. yabancı sitelerde bulamadım. adresini yazabilirmisin lütfen.

sadece türkiyede yazan sitede yazmıyor kapak konusu alıntı yaptığım sitedede fotoğraflarıyla göstermşler link vermek yasak olduğu için googledan fake bb cream tumblr diye aratrsanz ilk çıkan sitede bulursunuz ayrıca bir blogger arkadaşımızda yazmış sitesinde kendisi yanılmıyorsam korede yaşıyor isterseniz kendisine sorabilirsiniz onunda linkni veremiyorum ama guzzisworld diye aratrsanız bulursunuz BB Cream'in Sahte Olduğu Nasıl Anlaşılır? başlığında önceki sayfadada yazmıştım zaten ama şöyle birşey var misshanın tr distribütörlüğünü yapan siteye sahte ürün ihbarı bile yapılabiliyor yani yasal olarak hakkınızı arayabiliyorsunuz aslında benimde ihbar etmem gerekir ama iade ettiğim için sanırım bişey yapamam yani diyeceğim bu sitenin gerçekten güvenilir olduğu adamlar neden yalan söylesinlerki kapağı konusunda

Şey diyecektim. ürünü iade ettiğinizi söylemişiniz. ve resimini çekmişiniz. keşke ürünü açmadan gönderseydiniz çünkü bazen siz bunu açmışınız diye iade almıyorlar, bir keresinde başıma gelmişti.

ürünü açmadan nasıl kontrol edeceğim ki zaten ürünün koruma kağıdı falanda yoktu sadece kutusuda kargo tarafından darbe almasın diye şişme poşetmidir nedir ona sarılmıştı okadar yani benden önce ürünü açıp açmadıkları ne malum ürünüde kullanmış değilim zaten çin malını asla biyerime sürmem iademi gönderdim bir sorun çıkmadı çıkarsada yasal olarak şikayetimi yaparım o siteye bu kadar basit yani.

ürünü açmadan nasıl kontrol edeceğim ki zaten ürünün koruma kağıdı falanda yoktu sadece kutusuda kargo tarafından darbe almasın diye şişme poşetmidir nedir ona sarılmıştı okadar yani benden önce ürünü açıp açmadıkları ne malum ürünüde kullanmış değilim zaten çin malını asla biyerime sürmem iademi gönderdim bir sorun çıkmadı çıkarsada yasal olarak şikayetimi yaparım o siteye bu kadar basit yani.

detaylı açıklamaların için çok teşekkür ederim. Satıcı ile görüştüm. guzzisworld daki sahte ürünün nasıl anlaşılacağı hakkındaki soruları sordum. siteyi inceledikten sonra cevap verdi. Yazılanların hepsi doğru dedi Sadece Kapak olayı hakkında kimsenin doğru dürüst bilgisinin olmadığını. Orjinal Sitesindeki açıklamalarında Kapağın kolay veya zor açılmasıyla ilgili bilgi verilmediğini söyledi. Peki dedi Ürünü eline al guzzisworld da orjinal üründeki yazıyı herhangi sert birşeyle kazırsan mümkün değil çıkmaz diyor. Yazıyı Kazıyın Çıkarsa Paranızın iki katını iade edeceğim dedi. Bende önce tırnağımla sonra sert bir metalle kazıdım yazı çıkmadı. Sonra dediki guzzisworld blogunda bir çanta dolusu müzik cd.si ve B.B krem getireceğini yazmış. Onları kaçakmı getiriyor. Yoksa gümrüğe beyan ediyormu. bana bu maille bu resmi gönderdi. Kime güveneceksin vallahi şaşırdım.

detaylı açıklamaların için çok teşekkür ederim. Satıcı ile görüştüm. guzzisworld daki sahte ürünün nasıl anlaşılacağı hakkındaki soruları sordum. siteyi inceledikten sonra cevap verdi. Yazılanların hepsi doğru dedi Sadece Kapak olayı hakkında kimsenin doğru dürüst bilgisinin olmadığını. Orjinal Sitesindeki açıklamalarında Kapağın kolay veya zor açılmasıyla ilgili bilgi verilmediğini söyledi. Peki dedi Ürünü eline al guzzisworld da orjinal üründeki yazıyı herhangi sert birşeyle kazırsan mümkün değil çıkmaz diyor. Yazıyı Kazıyın Çıkarsa Paranızın iki katını iade edeceğim dedi. Bende önce tırnağımla sonra sert bir metalle kazıdım yazı çıkmadı. Sonra dediki guzzisworld blogunda bir çanta dolusu müzik cd.si ve B.B krem getireceğini yazmış. Onları kaçakmı getiriyor. Yoksa gümrüğe beyan ediyormu. bana bu maille bu resmi gönderdi. Kime güveneceksin vallahi şaşırdım.

Rica ederim. sizin aldığınız satıcının ismini alabilirmiyim ?

selam arkadaşlar.ben güney korede bir üniversitede öğrenciyim. bb cream burada çok meşhur olmakla birlikte fiyatıda uygun.. ben ve çevremdeki arkadaşlarım missha 23 kullanıyoruz.. bu ürün 25 faktör koruyuculu ve su bazlı. türkiyede bu ürünün olmadığını biliyoruz. eğer temin etmek isteyen arkadaşlar olursa bana bu siteden mesaj yollasınlar.. bu ürün kesinlikle fondöten değildir. benim kullanma nedenim de zaten doğal bir görünümü olduğu içindir.. bb cream sürdükten sonra hafif bir bronz allık çok güzel bir görünüm ortaya çıkartıyor. eğer açık tonlarda makyaj tercihiniz ise 21 numarasıda mevcuttur.. sipariş verme gibi bir düşünceniz olursa ben size resimlerle birlikte yardımcıda olmaya çalışacağım....

merhaba ,

bende bu kremden almayı dusunuyorum yardımcı olman mumkun mu ? elinde mevcut var mı , fiyatı nedir ? yardımcı olmanı rica ediyorum. şimdiden çok teşekkürler. 21 no. ya da 23 no. uygun olacaktır diiye düşünmekteyim .

Şey diyecektim. ürünü iade ettiğinizi söylemişiniz. ve resimini çekmişiniz. keşke ürünü açmadan gönderseydiniz çünkü bazen siz bunu açmışınız diye iade almıyorlar, bir keresinde başıma gelmişti.[/QUO

o sahıbınden .com dakı satıcı sizsiniz :))
rol yaparken bıraz çaktırmadan yapın. hem sahte urun satıosunuz hemde bu sekılde yalan dolan ıslere gırıyorsunuz ayıp.

saglık bu saglık

canım ben aldım ayın (nisan) 19 unda sipariş vermiştim bugün postaneye gittim baktım gelmiş :) İlgilenirsen özel mesaj at satıcının adını yazayım sana.

selam,
ben de satıcının bilgilerini alabilir miyim?
ben de çok merak ediyorum ve denemek istiyorum. teşekker ederim:)

Bende pure beauty kullanıyordum ama sivilcelenme yaptı çok onu bırakmaya karar verdim. Herkes misshadan çok memnun onu denemek istiyorum birde. Buğday tenliyim sarı alt tonum. Acaba 23 numarasını alsam olur mu?

selam arkadaşlar.ben güney korede bir üniversitede öğrenciyim. bb cream burada çok meşhur olmakla birlikte fiyatıda uygun.. ben ve çevremdeki arkadaşlarım missha 23 kullanıyoruz.. bu ürün 25 faktör koruyuculu ve su bazlı. türkiyede bu ürünün olmadığını biliyoruz. eğer temin etmek isteyen arkadaşlar olursa bana bu siteden mesaj yollasınlar.. bu ürün kesinlikle fondöten değildir. benim kullanma nedenim de zaten doğal bir görünümü olduğu içindir.. bb cream sürdükten sonra hafif bir bronz allık çok güzel bir görünüm ortaya çıkartıyor. eğer açık tonlarda makyaj tercihiniz ise 21 numarasıda mevcuttur.. sipariş verme gibi bir düşünceniz olursa ben size resimlerle birlikte yardımcıda olmaya çalışacağım....

Merhaba bende bu ürünün 23 numarasını almak istiyorum bana yardımcı olabilir misin?

Konuyu komple okuyamadım, forumda da pek aktif olamıyorum. Missha'nın sitesinin hemen teslim yapmadığını takip ediyorum, haftalarca bekleyenleri okudum. Reklam yapmış da olucam biraz ama ben de satıyorum bu ürünü arkadaşlar.
Facebookta ShopeQueen
Gittigidiyor da dükkanımın ismi işim gücüm alışveriş ismiyle takip edebilirsiniz.
Orjinal ürün sattığımı belirtmeme gerek yok sanırım :30:
Bana burdan da ulaşabilirsiniz, Perfect cover'la ilgili de bilgilendirmeye çalışırım.
Sevgiler..

Arkadaslar ben de sizler gibi missha hayraniydim ama ürünü almanlar hayallerimin suya düşmesi bir oldu ,yorumlara güvenerek tamamen organik bi ürünle karşılaşacağımı düşünerek aldım ,ve Türkiye'deki resmi satış sitesinden aldım ustelik,kargo gelir gelmezde arkasındaki icerige baktım,bikere dogal denilen bu üründe paraben olması ürünü elemem de etken oldu.2. Si ise kirisiklik giderdigi iddia edilen bu üründe uzun vadede kirisikliga yol acacak isophyl lonone denilen maddeden mevcut,bu da bi yana propylene glycol adlı madde de uzun vadede karaciğere ve böbreğe hasar veriyor.bobreklerinden rahatsız biri oldugum icin tum bunlar birleşimde cok sevdiğim halde bu ürünü eklemek zorunda kaldım .cilt bu baska bişeye benzemez,madem o kadar masum bi ürün neden resmi satış sitesinde üstündeki sadece faydalı bitkiler açıklanıyor ,neden asıl kimyasallar detaylı bi sekilde belirtilmiyo,ustelik inci tozunun bulunduğu iddia edilen bu ürünün icerik kısmında Pearl Powder yazısını cok aradım ama ne hikmetse bulamadım.insanlari kandırıyorlar hepsi satış tekniği

Misshadan cok daha guzel alternatifler keşfettim ayrıca,ustelik bıcok eczanede bulabilirsiniz,fiyatı 55-60 tl arası bisey ve eczanede tester deneme şansı var,icerigi de organik ,paraben yok,gözenekleri tikamiyo ve içindeki portakal suyu canlılık verip gozenegi skistrirken,ask merdiveni bitki özü sağlıklara isildamasini sagliyo.simdi gelelim bu ürünün ismine,ürünün markası Physicians,bahsettigim bb cream yerine gecen renkli nemlendiricileri ise websitelerindeki sayfada skin kısmına giriyorsunuz,organic wear yaziyo ve üzerinde %100 amblemi var,tüp krem rengi ,kapağı ise yeşil renk,bizzat gidin eczanede deneyin,ve icerigine bakarak okuyarak alın derim ben.bu sözünü ettigim markanin dünyaca gecerli ecocert sertifikası var aklınızda bulunsun,madem misshanin fiyatı kadar parayı gözden çıkardınız,eczaneye gidip kendi gozunuzle deneseniz bisey kaybetmezsiniz,eger eczanelerde bulamazsaniz misspera da satışı mevcut sitelerinde

missha bb nin no22 sini kullanan varmı ben 21 ve 23 nosu var diye biliyorum misshanın sıtesınde sıparıs bolumunde renk no22 gorunuyor 21 ve 23 un arası daha ıyı olur dıye dusundum ama no22 ılk defa duydum bılen yada kullanan varsa sıparıs verıcemm yorum lutfeen:44:

missha bb nin no22 sini kullanan varmı ben 21 ve 23 nosu var diye biliyorum misshanın sıtesınde sıparıs bolumunde renk no22 gorunuyor 21 ve 23 un arası daha ıyı olur dıye dusundum ama no22 ılk defa duydum bılen yada kullanan varsa sıparıs verıcemm yorum lutfeen:44:

No 22 yi bilmem ama ben daha gecen hafta 23 numarasını sitelerinden aldım,Allah'tan deneme boyunu almisim ya,20 ml lik,,missha dan once yine Kore markası olan jasmine water pure beauty kullanıyordum,inanın arkadaslar watsonstaki misshaya bin basar,bu şahsi görüşüm tabi.neden derseniz,missha 23 ten cok daha isildatoyor pure beauty,her ne kadar iceriginde paraben ve petrol olsada,missha bej rengi gibi yüzü solgun gosteriyo,uzerine transparan pudra gecmek gerekir.hepsini geçtim pure beauty nin içindeki salyangoz özünden mıdır bilmem cildim daha da puruzsuzlesmisti,ama bnm akılsız kafam misshayi yüzüme sürdüğüm gün yüzümde kırmızı kırmızı pürüzler oluştu ve sivilce gibi ama iltihapsiz,direk çöpe aticam,ilk denemem fiyaskoydu.fakat bu demek degildr ki pure beauty ile devam edicem,hem missha da hem onda icinde kanser yapan bi sürü etken madde var,icerikte yazan latince terimleri tek tek eczacıya sordum bi kısmını kendim arastrdim.ben missha dan cok daha organik parabensiz herseyden once ecocert organik ürünler sertifikasına sahip eczane ürünü buldum,ustelik eczacı denememe de izin verdi testeri ve cok beğendim,henuz almadım kredi kartım kesilince alıp burdan yorumlarımı ileteceğim ,fiyatı 55 tl.biseyi alirken sadece anlık cildinize kattığı etkiye bakmayın,uzun vadede yaratacağı risk nedir bence buna gore karar verin

Back