- 5 Mart 2012
- 82
- 4
- 46
arkadaşım ben bu ürünü cidden çok araştırdım blog yazılarını falan çok okudum ama sahte olmayan ürünün sadece kapağından onaylamak fikrini sadece türkiyede açılan satış sitesinde duydum benim aldığım üründe kesinlikle sahte değil çünkü ürünü yüzüme sürdüğümde anladım zaten ayrıca barkot sisteminde falan okuttuk tanımlı ve kutusunu ambalajını numaralarına kadar herşeyi orjinaliyle birebir ama anlamadığım neden o sitede öyle birşey yazdığı yani kapak zor açılırsa ürün orjinaldir falan saçma geldi bana walla dün sürdüm günüm vardı güne gittim herkesde farketti yüzümde sivilce izleri çukurları ve renk düzensizliği var yani ne ararsan var:)ama herkes şaşırdı ışıltı gelmiş yüzüne dediler renk farklılıkları düzeldi ben çok memnun kaldım resim eklicem ama bebeğimden fırsat bulamıyorum en uygun zamanda yüklerim ok ayrıca satıcının ismini istersen onuda yazarım
merhaba bende bu kremi bayadır araştırıyorum missha Türkiye alış verişe açılmış ama fiyatlar çok uçuk ya ebayın fiyatlarına bakınca resmen fırsattan istifade kazıkçılık ama kartım yok zaten senin bu söylediğin sitede kapıda ödüyoruz değil mi birde kargo ücreti var ben baktım hep 23 nosu var ben 21 nosunu almak istiyorum ama sen eminsin değil mi sahte falan olmadığına ve özel mj atamıyorum satıcının ismini almak istiyorum bana yardımcı olur musun canım cevabını merakla beklicem :)