- 8 Haziran 2012
- 216
- 8
- Konu Sahibi MissGamzeli
kaşıklara bayıldım ilk resimdeki altın sarısı kaşık setini nerden aldın bide pasta setini nerden aldın :) ve fiyatları nedir ben yeni başlıyorumda çeyiz yapmaya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaa sen mi çok aldın yoksa gerçekten hepsi gerekli mi yani fazla fazla alalım mı hepsinden benim düğün seneye ben şimdiden başlayım mı almaya bu arada meslektaşız..off valla senin hazırlıklara bakınca stres yaptım ben de hiç bişi yok henüz
canım çok aldım denemez yaa :) ben beğendiğim şeyleri alıyorum :)
üstelik ben de aday adayı bile yok henüz :)
bitmesini istemedğim ve büyük bir zevkle baktığım bir çeyizin var canım .hepsi çok özel çok kıymetli eşyalar en çok hangisini beğendiğimi sorarsan hepsini en büyüğünden en küçüğüne hepsine bayıldım çok güzel bir çeyiz hazırlamışsın .özellikle çeyizini açıklarken kullandığın ifadeleri.çeyizlerini.üslubunu çok beğendim canım iyikide böyle bir çeyiz topiği açmışsın kısa bir sürede bu kadar muntazam hazırlanmışsın çeyiz için seni tebrik ederimcanım aklıma geldikçe tekrar tekrar bakıyorum.
hepsine bayıldım güle güle sağlıklı günlerde kullan canım.acaba http://i.imgur.com/uU9BX.jpg kalpli sevgili servis tabaklarını nerden aldın çok hoş
canım hepsi birbirinden güzellerr güle güle kullaan :)) bende bir karar verip devam edemedim almaya :) nihalelerini çok begendim. bidede pembe günlük kaşık takımını ama bernardoya baktım yok onlar sitesinde
hepside çok güzeller mutlulukla kullanmak nasip olur inş canım
çok güzel güle güle kullanın
Güle güle kullan canımBayadır yeni şeyler almıyorum, en son aldığım Taç Yatak Örtüm :) Çok şık ve sade duruyor, bayıldımmm