ılerleyen goruntuler daha cırkın ,ıyyyyIyyy özellikle 1-2 ve 7 çok iğrenç. Kalanını ttnet 40 saatte yükleyemediğinden ve benim de hafiften midem bulanmaya başladığından bakamadım. İçimde saklı bir lezbiyen yok demek ki.
kazandığı tacı neresine takacak merak ettim
sonuçta taçı o değil vajinası kazanmış
İyi iyi 40 yılda bir ttnet bir işe yaradı, kazara yaradı ama yaradı :)ılerleyen goruntuler daha cırkın ,ıyyyy
bır fatura ıkramıye vermelısın ttnet eİyi iyi 40 yılda bir ttnet bir işe yaradı, kazara yaradı ama yaradı :)
bısı sorucam o linki nerden buldun çok aradınmı :)
Yok ya google'a Miss Vagina Jenny from Germany yazınca buldumbısı sorucam o linki nerden buldun çok aradınmı :)
Öyle bir yarışma olsa rekor katılımcı Türkiye den çıkar seçilmeyince de kompleks yaparlaren güzel pipi yarışması olsa napıcaz ayol.. perde altından gizli gizli seyreder dururduk heralde
Hiç kompleks yapmazlar. 'Biz kazanıcaktık ama haakemler hakkımızı yedi' derler.Öyle bir yarışma olsa rekor katılımcı Türkiye den çıkar seçilmeyince de kompleks yaparlar
sil sil yakalanma :)Yok ya google'a Miss Vagina Jenny from Germany yazınca buldumBiri arama geçmişimi görse rezillik o ayrı
krişe laflar ama o kadar özgüvenli yoktur bu ulkedeHiç kompleks yapmazlar. 'Biz kazanıcaktık ama haakemler hakkımızı yedi' derler.
YAaa sanki yüzümü görünüyor isimde yok Tr nin %90 ı katılırkrişe laflar ama o kadar özgüvenli yoktur bu ulkede
ben oyle dusunmuyorum canım :)YAaa sanki yüzümü görünüyor isimde yok Tr nin %90 ı katılır
Üstüme kaldı chess, halbuki ben sadece kadınsal bir merak içine girmiştim; bunun birincisi de nasıl oluyor diyekızlar ben içinizdeki var olan vajina sevgisini ortaya çıkardım sadece bana suç bulmayın, herşey içinizde...
tüm organlarımızı sevmeliyiz onları korumalıyız
Üstüme kaldı chess, halbuki ben sadece kadınsal bir merak içine girmiştim; bunun birincisi de nasıl oluyor diye