‘Miss Vajina’ İngiliz Nell seçildi

Yav herkesi kandirmislar iste.. Orada 185 tane ... yok ki, kimi fotograflari iki kez kullanmislar. Mesela 181. mi ne ayni zamanda 183. 75 lerde bir tanesi ayni zamanda 90 larda.. Bunlar fotodan/pozdan hemencik belli olanlar, bir de belli olmayanlar var.. Yav, incelemedim de iste bir bakista gozume carpanlar bunlar da.. Yani bunun da guzeli mi olurmus? Milletin derdi yok belli, nelerle ugrasiyorlar.. Baska neresi kaldi acep yaristirilacak? erkeklere geciniz..

Ben bakmadım değmez yani bana göre(pelin abla vakasından dolayı hala travmadayım da atlatamadım)

siz ne meraklı şeylersiniz kızlar

Ben bakmadım değmez yani bana göre(pelin abla vakasından dolayı hala travmadayım da atlatamadım)

siz ne meraklı şeylersiniz kızlar

orçun abla ya da pelin abi vakası bize aşırı doz geldi zaten, bak kadiş o günden sonra giremiyor siteye kızın psikolojikmanı bozuldu kadesa

orçun abla ya da pelin abi vakası bize aşırı doz geldi zaten, bak kadiş o günden sonra giremiyor siteye kızın psikolojikmanı bozuldu kadesa
aynen benimki de pek normal sayılmaz o günden sonra

insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş anlamış oldum dersimi aldım ofiş

eehhh bu ne be işin iyice suyunu çıkarmışlar
benim en özel yerlerimin fotosunu çekip internete koyacağım elden ele dolaşacak ben bunun için birinci olduğuma sevineceğim
normal güzellik yarışmaları bile bana belli bir yaştan sonra anlamsız geliyordu
sonuçta elde etmek için hiç bir şey yapmadığı biraz iyi genlere birazda bakıma göre hiç bir çaba sarfetmeden girdiğin binlarca lira kazandığın tanındığın bir yarışma
artık normal güzellik yarışmalarında bile kızın eğitimli olması dil bilmesi öne çıkan kriterler var
bunda ne var en çok ahlaksız kim yarışması mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…