Adamlar sorumluluk bilinciyle iyice inceleyip oy vermiş sevgili Time Traveler. Bence olması gereken budur, baştan savma yapmamışlar. Vakit ayırmışlar, emek vermişler.Libyalılar 12 dakika boyunca artık incelemişler mi, başka bir şey mi yapmışlar. Günahları boyunlarına.
Yok ayol öyle 12 dakika ayırmaya değmezHani kıss vajilerbi 12 dk incelicemde
Haklısın benim içim kötü.Adamlar sorumluluk bilinciyle iyice inceleyip oy vermiş sevgili Time Traveler. Bence olması gereken budur, baştan savma yapmamışlar. Vakit ayırmışlar, emek vermişler.
Açmam at sen atYok ayol öyle 12 dakika ayırmaya değmez
İstiyorsanız özelden link atayım ama sonra BDVde "shot bana ayıp şeyler gönderiyor, beni taciz ediyor" diye başlık açmayın
Açmam at sen athayır taç alıcak kadar neyi güzel merak ettim bizimkinden farkı ne kocamada gösyerim bakim değenicekmi
Kendi adına konuş.en güzel pipi yarışması olsa napıcaz ayol.. perde altından gizli gizli seyreder dururduk heralde
Bakmam ben ayıpen güzel pipi yarışması olsa napıcaz ayol.. perde altından gizli gizli seyreder dururduk heralde
Kendi adına konuş.
he pekı tamam. kötü kız bir benim ..Bakmam ben ayıp
Onlar konuşur, shot yapar.
Ay ben rüyamda banlandıydım dün.Yalnız kuku geyiğine ban yersem birine kafa atıcam.
Bu konularda haklısın shot kimse eline su dökemez. .Onlar konuşur, shot yapar.
Çok teşekkür ederim, utandırıyorsunuzBu konularda haklısın shot kimse eline su dökemez. .
Digerinide ben söyliyim durmak yok shot yola devam. .
Ben Libyalı abilere sataştım. Adminlerin Libyalı tanıdığı varsa yandım.Ay ben rüyamda banlandıydım dün.
Ama ben konuya detaylı açıklama getirdim, oradan yırtarım belki : D
Evet siz Libyalıların günahına girdiniz.Ben Libyalı abilere sataştım. Adminlerin Libyalı tanıdığı varsa yandım.
Hahaha az değilsiniz haBen beğenmedim birinciyidaha güzeller var
Allah utandırmasın shotÇok teşekkür ederim, utandırıyorsunuz
Bilmukabele