- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peercing takmıs bıde yaaaŞimdi yarışma olunca biraz farklılık beklemiştim 46 daki gibi yani
Gerçi hepsine bakamadım
Hey yeni üye, sen hala çıkamamışsın bu konudan.peercing takmıs bıde yaaa
İsteyenlere fotoğrafların bulunduğu yarışma linkini atabilirim.
Tabi ben mesajı yazarken başlık ikinci sayfadaydı, tüm katılımcıları ikişer dakka inceleyinceBiz kendi aramızda dağıttık çoktan
Ben bir ara hastanede çalışıyordum. Jinekoloji bölümü de vardı ama ben o bölümde değildim. Neyse bir gün kısa bir süre bakmamı istediler. Ay midem kalktı hiç sevmedim. Buruşuk muşamba gibi bile hiç bana göre değil. Ben erkek şeysi neyse detaya girmiyimkızlar ben içinizdeki var olan vajina sevgisini ortaya çıkardım sadece bana suç bulmayın, herşey içinizde...
tüm organlarımızı sevmeliyiz onları korumalıyız
Geyiğe vurulmuş da, vajina güzelliği kadınlar arasında nadir bulunur. Nasıl ki her kadının tipi farklıysa genital organı da farklı. Ya Allasen hangi kafayla 1. olanı kötü buldunuz? Gerçekten kusursuz. Zaten onun yüzünden 1. olmuş. Ondan sonra 4-6 güzel. Geri kalan hepsi berbat.
Not: '' Iyyk sen erkeksin di miiiğğğ?'' diyen olursa çimdik atarım. Yarışma genel olarak absürt tabii.
Hahaha çok güldüm buna.Ben bir ara hastanede çalışıyordum. Jinekoloji bölümü de vardı ama ben o bölümde değildim. Neyse bir gün kısa bir süre bakmamı istediler. Ay midem kalktı hiç sevmedim. Buruşuk muşamba gibi bile hiç bana göre değil. Ben erkek şeysi neyse detaya girmiyim
Gülün diye şeyettiydimHahaha çok güldüm buna.
Mister Penis diye yarışma duyarsam söz hemen haber vereceğim
canım herkes linki aldı bile :)İsteyenlere fotoğrafların bulunduğu yarışma linkini atabilirim.
hahhaa ben de hiç sevmiyorum valla vajina görüntüsünüBen bir ara hastanede çalışıyordum. Jinekoloji bölümü de vardı ama ben o bölümde değildim. Neyse bir gün kısa bir süre bakmamı istediler. Ay midem kalktı hiç sevmedim. Buruşuk muşamba gibi bile hiç bana göre değil. Ben erkek şeysi neyse detaya girmiyim
İkişer dakika az olmuş, bak Libyalılar 12'şer dakika incelemişler. Biraz saygı lütfen.Tabi ben mesajı yazarken başlık ikinci sayfadaydı, tüm katılımcıları ikişer dakka inceleyince