Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

az önce karar verdim.. misranin muhalebilli kurabiyesini aksama yapmaya karar verdim.. az önce muhallebiyi pisirdim sogsun buzdolabina alacagim.. ama ufak bir kaza oldu..KK ya bakacagim diye dibi yandi ve ben akli karistirdim soguktan sonra kahve rengi yanik parcalarini ayirmaya calisacagim.. hamurunu da aksama yaparim kocis eve gelmeden firina sürerim. insallah lezzetli olur

hoşbulduk kızlar iisiz sizler nasılsınız
evet cnmm az kaldıı hem heyecan hem sabırsızlık hem korkuu

Hoşgeldin cssa kaydirigubbakcemile5
ablamın görümcesinin tek yumurta ıkızlerı olucakmış o yuzden isim arıyorum bende onlar için:))

haktancım sende hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

ayyy öğleden sonra bi yoğunlaştı işlerim giremedim. topicimiz almış başını gitmiş. okuyamadım geçmişide :sinifsinif:

saol.. benim KK da halen problem var bikkinti geldi artik sizde de problem oluyor mu

KK takılıp duruyor. Bende az önce mandalina yiyordum kiiiiii bir baktım kurt varmış. Birkaç tane kurt yedim sanırım. İçim bulanıyor şimdi... Sanki boğazımda bişiler dolanıyor:bbo:

Valla mutlum anlamadım ya... Kayınvalidemlerin yazlığındaki ağaçtan koparmıştık.. Şimdi yiyeyim dedim bir baktım bembeyaz kurt:((( Yedim artık; ama midem fena:bbo:

kaydirigubbakcemile3

Haydi kızlar hamile kalalım... Türkiye nüfusuna katkıda bulunalımkaydirigubbakcemile3

Cssacığım Allah rıskını verir. Biz yapalım da:kedi:

3 çocukla düşünemiyorum kendimi:bbo: Saç, baş yerinde kalmazdı sanırım:smiley-cool:

Hadi Kızlar Sizleri önden gönderelim
Bende Evleniymmm Türkiye Nufusuna can veriyim.lülülülülülü

Bişi olur mu yaaaaaaaaaamafoldumben İğrençtiii:bbo:3 şişe su ve 1 kutu Ice tea içtim... Hala da içiyorum:gitme:

yok hayatım merak etme
günde kaç kere eler yutuyoruz haberimiz olmadan
kurt doğal bişeydir
hiçbişey olmaz
korkma sadece unutmaya çalışki miden bulanmasın
hem bence yemedin bile yemeden farkettin içinde oldugunu
benim görümcem farkına varmadan 1 bardak kurtlu portakal suyu içimişti o gun bugun sapasağlamyerimseniben

bu bi komplo olmasınkötükedihüso

kaydirigubbakcemile3Yok olmaz canım ya. Yapmaz kayınvalideciğim benim:kedi:

ayyy canım ya kıyamam keşke baksaydın da öyle yeseydin ya

Canım aklımın ucundan geçmedi ki:bbo:

yok hayatım merak etme
günde kaç kere eler yutuyoruz haberimiz olmadan
kurt doğal bişeydir
hiçbişey olmaz
korkma sadece unutmaya çalışki miden bulanmasın
hem bence yemedin bile yemeden farkettin içinde oldugunu
benim görümcem farkına varmadan 1 bardak kurtlu portakal suyu içimişti o gun bugun sapasağlamyerimseniben

1 bardak mı:bbo: Nasıl içmişşfisfisfis

Süpersin yaa :roflol::roflol:
Çok güldümmm eeee belli mi olur elektrik kaçağı falan olabilir.
sengözlerimebaksanab

Olmaz herhal:kedi: Beklemedeyim bu ayı da yırttık mı korkmam:roflol:

neyse şekerler ben kaçıyorum alışverişe gidip yemek yapıcam
hepinizi öpüyorum görüşmek uzreeee

Back