Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

hoşbulduk kızlar iisiz sizler nasılsınız
evet cnmm az kaldıı hem heyecan hem sabırsızlık hem korkuu

Ben iyiyim canım. Sadece stres var:) Reglim gecikti yine.. Stresten mi bilmiyorum karnıma ağrılar giriyor..

Korkma canım.. Herşey süper olacak Eymen'i kucağında görünce tüm heyecan korku bitecek...opuyorumnanaktan

Normal mi , sezeryan mı canımcım?

jazmincim henüz belli deil 33. haftada kontrolüm var o zamna belli olcak sanırım ben normali çookk istiorum ama nedense içimden bi ses sezeryan olcak dio bakalım hayırlısı
cnm neden test yapmıosun hemen yap baklaım eğer pozitifse yine süpriz olcak dimi alkol aldınmı son reglinden bu yana cnm

hava çok ama çok soğuk çok üşüyorum yaaa

Bende:kedi:

jazmincim henüz belli deil 33. haftada kontrolüm var o zamna belli olcak sanırım ben normali çookk istiorum ama nedense içimden bi ses sezeryan olcak dio bakalım hayırlısı
cnm neden test yapmıosun hemen yap baklaım eğer pozitifse yine süpriz olcak dimi alkol aldınmı son reglinden bu yana cnm

Canım hayırlısı herşeyin. O zmn ki şartlar neyi gösterecekse o olsun...şutarafagitti

Canım Nisan ayında da 44. gün regl olmuştum. Mevsim geçişlerinde böyle oluyor. Bekleyeceğim. Aldım canım ya:( Almaz mıyım? Ondan zaten tedirginimmafoldumben

hmm bakalım hayırlısı olsun cnm inş gebelik gecikmesi değildir o zaman..bi test yap kafan rahatlasın cnm

ablamın görümcesinin tek yumurta ıkızlerı olucakmış o yuzden isim arıyorum bende onlar için:))

Back