Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

yok canım daha değil çok minikler henüz
bende çok mutlu oldum çok değişik bi duygu olsa gerek aynısından iki tane çocukkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Canım güzel olmaz mı? Ne kadar çok hamile var ya:)) Dışarıya çıkıyorum her yer hamile ve bebek arabası dolukaydirigubbakcemile3

cnm bencede her yer hamile diorum ki acaba ben hamile olduğum için mi dikkatimi çekio eskidende bu kadar hamile varmıydı diorum:)
haktancım çook güsel ve çok zor olsa gerek hem hamileliği hemde sonrasıı Allah yardımcısı olsun

kaydirigubbakcemile3

Canım güzel olmaz mı? Ne kadar çok hamile var ya:)) Dışarıya çıkıyorum her yer hamile ve bebek arabası dolukaydirigubbakcemile3

evet canım ilginç bişey olcak sanırım:)

aaa evet hayatım hele alışveriş merkezlerine çocugu olmayanları ve hamile olmayanları almıyolar artık kaydirigubbakcemile3
her alışveriş merkezine gittiğimde kendimi amaçsızca oraya gitmiş hissediyorum ne karnımda ne elimde çocuk var çünkükaydirigubbakcemile3:hulya:

cnm bencede her yer hamile diorum ki acaba ben hamile olduğum için mi dikkatimi çekio eskidende bu kadar hamile varmıydı diorum:)
haktancım çook güsel ve çok zor olsa gerek hem hamileliği hemde sonrasıı Allah yardımcısı olsun

Yok canım ya.. Eskiden bu kadar yoktu sanırım. Bu sene bakıyorum AVM'ne herkesin elinde bebek arabası ya da karnında bebek:ecrin_bebek: Ortalık bebek, çocuk sesleri kaynıyor valla... :asigim:

Yok canım ya.. Eskiden bu kadar yoktu sanırım. Bu sene bakıyorum AVM'ne herkesin elinde bebek arabası ya da karnında bebek:ecrin_bebek: Ortalık bebek, çocuk sesleri kaynıyor valla... :asigim:

Haktancımkaydirigubbakcemile3 Bizi de almazlarsa yakında şaşırma zatenkaydirigubbakcemile3 Onun için bebiş mi yapsak ne:CüvCüv:

başbakanımı dinlio herkes ne :)en az 3 çocuk dio ya adam nasıl neyle bakılacaksa 3 çocuğa

Aynen hnımlar herkez hamile yada elinde bi bebek
Nüfus patlaması vardı 2009da

başbakanımı dinlio herkes ne :)en az 3 çocuk dio ya adam nasıl neyle bakılacaksa 3 çocuğa

kaydirigubbakcemile3

Haydi kızlar hamile kalalım... Türkiye nüfusuna katkıda bulunalımkaydirigubbakcemile3

Cssacığım Allah rıskını verir. Biz yapalım da:kedi:

3 çocukla düşünemiyorum kendimi:bbo: Saç, baş yerinde kalmazdı sanırım:smiley-cool:

eet öle Rabbim rızıklarını verir cnmm
sende hep gül hepimiz gülelim haktancımm
hadi herkes çocuk yapmayaaa :)

Haktancımkaydirigubbakcemile3 Bizi de almazlarsa yakında şaşırma zatenkaydirigubbakcemile3 Onun için bebiş mi yapsak ne:CüvCüv:

ay şekerim geçen gün kayınvalıdem bi örgü katalogu almış yap bitanede sana da battaniye örim dedi
bende bi battaniye için çocuk yapamicam kusura bakmayın dedimkaydirigubbakcemile3
onun işi gibi bi alışveriş merkezi için çocuk yapamiciiiimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama tabiki allah aratmasın , benim için henüz erken ama allah herkese hayırlı zamanda istediği zaman çocuk versin

ee ne demişler kılavuzu karga olanın..........:ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan haklısn bi battaniye için bi bebek seni kandırmaya çalışıo inanmaaaa :)

Son düzenleme:
eet öle Rabbim rızıklarını verir cnmm
sende hep gül hepimiz gülelim haktancımm
hadi herkes çocuk yapmayaaa :)

ay şekerim geçen gün kayınvalıdem bi örgü katalogu almış yap bitanede sana da battaniye örim dedi
bende bi battaniye için çocuk yapamicam kusura bakmayın dedimkaydirigubbakcemile3
onun işi gibi bi alışveriş merkezi için çocuk yapamiciiiimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama tabiki allah aratmasın , benim için henüz erken ama allah herkese hayırlı zamanda istediği zaman çocuk versin

:roflol::roflol:
Allah herkese vaktiyle nasip etsin :Saruboceq:

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un Kuzey bebeklerini gördünüz mü? Minnacık:emir_bebek:

az önce karar verdim.. misranin muhalebilli kurabiyesini aksama yapmaya karar verdim.. az önce muhallebiyi pisirdim sogsun buzdolabina alacagim.. ama ufak bir kaza oldu..KK ya bakacagim diye dibi yandi ve ben akli karistirdim soguktan sonra kahve rengi yanik parcalarini ayirmaya calisacagim.. hamurunu da aksama yaparim kocis eve gelmeden firina sürerim. insallah lezzetli olur

Back