• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

HADİ bakalım canım Olmaz mı bakalım.
;) ŞenizŞeniz Ben çok severim bebekleri olsun yaaa ne güzel.:CüvCüv:

Şuan adetim gecikti zaten canım :kedi: Ama mevsim değşikliğinden de olabilir tabii.. Beklemedeyim. İnşallah değilimdir şimdi. Planladığım zamanda olurum inşallah.:Saruboceq:

Şuan adetim gecikti zaten canım :kedi: Ama mevsim değşikliğinden de olabilir tabii.. Beklemedeyim. İnşallah değilimdir şimdi. Planladığım zamanda olurum inşallah.:Saruboceq:

Hımmm ozaman bşey diyemem
allah ZAmanında nasip etsin İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Yaza kadar kontağı kapadım ben. Yaz ortası kontağı çevircem-tatlicadiarzu-

ayhh alemsin valla canım :roflol:
bendede kaçak yapmış olabilirmiki yaa :sinifsinif:
testler 3 kere yapmama rağmen yanlış sonuç verirmi huuu evli bayanlar :sinifsinif:

Hımmm ozaman bşey diyemem
allah ZAmanında nasip etsin İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım:Saruboceq:

ayhh alemsin valla canım :roflol:
bendede kaçak yapmış olabilirmiki yaa :sinifsinif:
testler 3 kere yapmama rağmen yanlış sonuç verirmi huuu evli bayanlar :sinifsinif:

:kedi:

Canım testler de yanılma payı olmaz. Yani benim yaptıklarım da şu ana kadar yanılma payı olmadı. Ama sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi olur... Bugün son adet tarihimin ilk gününden itibaren sayıyorum 35. gün:utangac: 44. günde olduğumu bilirim; ama dayanamayıp bugün test alacağım:kedi:

yok ya ben esprik yaptım cnm sen kuzu kuzu gideriz evimize dedin ya bende me me me dedim canımcım

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın allah nasip ederse görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi aşk dolu hayırlı akşamlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

Mutlucum iyi akşamlar cnm.

Canlar NEFES filmini izledim geldim,doğuda askerlik görevi yapanların ne denli zor koşullarda çalıştığını,idealist vatan aşkıyla dolu bir komutanın dr lakaplı bir teröriste kafa tutuşunu anlatan duygusal bir film.

Back