yok canım daha değil çok minikler henüz
bende çok mutlu oldum çok değişik bi duygu olsa gerek aynısından iki tane çocukkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Canım güzel olmaz mı? Ne kadar çok hamile var ya:)) Dışarıya çıkıyorum her yer hamile ve bebek arabası dolukaydirigubbakcemile3
cnm bencede her yer hamile diorum ki acaba ben hamile olduğum için mi dikkatimi çekio eskidende bu kadar hamile varmıydı diorum:)
haktancım çook güsel ve çok zor olsa gerek hem hamileliği hemde sonrasıı Allah yardımcısı olsun
cnm bencede her yer hamile diorum ki acaba ben hamile olduğum için mi dikkatimi çekio eskidende bu kadar hamile varmıydı diorum:)
haktancım çook güsel ve çok zor olsa gerek hem hamileliği hemde sonrasıı Allah yardımcısı olsun
Aynen hnımlar herkez hamile yada elinde bi bebek
Nüfus patlaması vardı 2009da
başbakanımı dinlio herkes ne :)en az 3 çocuk dio ya adam nasıl neyle bakılacaksa 3 çocuğa
Yok canım ya.. Eskiden bu kadar yoktu sanırım. Bu sene bakıyorum AVM'ne herkesin elinde bebek arabası ya da karnında bebek:ecrin_bebek: Ortalık bebek, çocuk sesleri kaynıyor valla... :asigim:
Haktancımkaydirigubbakcemile3 Bizi de almazlarsa yakında şaşırma zatenkaydirigubbakcemile3 Onun için bebiş mi yapsak ne:CüvCüv:
başbakanımı dinlio herkes ne :)en az 3 çocuk dio ya adam nasıl neyle bakılacaksa 3 çocuğa
eet öle Rabbim rızıklarını verir cnmm
sende hep gül hepimiz gülelim haktancımm
hadi herkes çocuk yapmayaaa :)
ay şekerim geçen gün kayınvalıdem bi örgü katalogu almış yap bitanede sana da battaniye örim dedi
bende bi battaniye için çocuk yapamicam kusura bakmayın dedimkaydirigubbakcemile3
onun işi gibi bi alışveriş merkezi için çocuk yapamiciiiimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama tabiki allah aratmasın , benim için henüz erken ama allah herkese hayırlı zamanda istediği zaman çocuk versin
ee ne demişler kılavuzu karga olanın..........:ecrin_bebek:
Yok canım ya.. Eskiden bu kadar yoktu sanırım. Bu sene bakıyorum AVM'ne herkesin elinde bebek arabası ya da karnında bebek:ecrin_bebek: Ortalık bebek, çocuk sesleri kaynıyor valla... :asigim:
Haktancımkaydirigubbakcemile3 Bizi de almazlarsa yakında şaşırma zatenkaydirigubbakcemile3 Onun için bebiş mi yapsak ne:CüvCüv:
ben deldim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?