• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misol kullanan var mı?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhaba, anksiyete, denge bozukluğu vs sorunlarım var. Dışarı çıkmakta zorlanıyorum başım dönüyor. 1 haftadır 50 mg yarım doz misol kullanıyorum. Dün akşam başım ağrıyor diye hafif bir ağrı kesici aldım ve gece çok kötü oldum. Zehirledi sanırım tansiyonum çok yükseldi baş dönmesiyle yerimden kalkamadım. Misol kullanan var mı ilaca devam edeyim mi bırakayım mı sizce ?

Geçmiş olsun. Henüz 1 hafta olmuş, yan etkilerinin olması normal. Zehirleme gibi bişey olacağını sanmıyorum ama etkiler devam ediyorsa doktora söyleyin mutlaka. Belki başka bir ilaca geçer. Doktora sormadan ilacı bırakmayın.

merhabalar özge hanım anksiyete bozukluğu ve panik atak nedeniyle misol kullanıyorum . Yaşadığınız bence küçük bir atak. ilaca alışma süresinde oluyor bunlar maalesef. 15 gün içinde alışırsınız ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum eskiden olan baş dönmelerim kusmalarım yok artık hepsi endişeden kaynaklanıyormuş meğer. Misol oldukça iyi bi ilaç . Size de şifa olur inşallah

merhabalar özge hanım anksiyete bozukluğu ve panik atak nedeniyle misol kullanıyorum . Yaşadığınız bence küçük bir atak. ilaca alışma süresinde oluyor bunlar maalesef. 15 gün içinde alışırsınız ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum eskiden olan baş dönmelerim kusmalarım yok artık hepsi endişeden kaynaklanıyormuş meğer. Misol oldukça iyi bi ilaç . Size de şifa olur inşallah

Çok teşekkür ederim buraya ne konu açsam kimse pek cvp vermiyor ümidi kesmiştim ki sizin yanıtınızı gördüm. Antidepresanla başka ilaç alınmazmış ben bunu bilmeyerek bir hata yaptım ve çok kötü oldum ilacın yan etkilerinde de yazıyormuş zaten ben bilemedim şükr ki atlattım. Dediğim gibi dışarıya çıkarken çok zorlanıyorum bacaklarım kasılıyor sanki düşecekmiş gibi hissediyorum denge bozukluğu var. İlacı şuan ara verdim kullanmıyorum regl dönemim geliyor ve majezik adlı ilacı kullanmak zorunda olduğum için. Regl bitince misol tekrar devam edeceğim. Umarım bana da iyi gelir ve bu durumdan kurtulurum başka bir isteğim yok ...

özge hanım olur mu öyle şey misolle birlikte ağrı kesici elbette alabilirsiniz . Başladıktan sonra asla bırakmamalısınız daha kötü olursunuz . benim de ileri derecede migrenim var neredeyse haftada 4 gün majezik alıyorum. ikisini birlikte kullanmanın sakıncası yok. hiç gün atlamadan sabah aynı saatte içmeye dikkat edin lütfen. şimdi nasılsınız

Back