- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Ellerine sağlık chill gerçekten güzel görünüyor o mısır ununun kokusu geldi burnuma
Teşekkür ederim canım
Mısır unu seviyorsan kesinlikle bayılacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık chill gerçekten güzel görünüyor o mısır ununun kokusu geldi burnuma
Bayılırım ama diyetTeşekkür ederim canım
Mısır unu seviyorsan kesinlikle bayılacaksın
mısır unu dedin ve beni benden aldın. ellerine sağlık.
Bayılırım ama diyetmısır =kalori hemde çift dikiş kalori
![]()
Bunuda denicem elinize sağlık başarılar
Yaaaa takım ne olacak kız chill o zaman bencede değsin de tavuklar bile mısır yerse yağlanır beni taşlarlar o zamanEğer kural bozacaksak buna değsin,
Poğaça yiyeceksen içine mısır unu girsin :))
Yaaaa takım ne olacak kız chill o zaman bencede değsin de tavuklar bile mısır yerse yağlanır beni taşlarlar o zaman![]()
O zamana saklıyorum inşallah bende Allah'ım göster bana o günleriHedefine ulaştıgında yersin o zaman :)
O zamana saklıyorum inşallah bende Allah'ım göster bana o günleri![]()
Mısırununa bayılırım
denemek için fırsat kokluyorum
Deneye varsa yorumunu merak ediyorum![]()
Aklımda canım ilk fırsatta yapacağımİlk deneme yorumunu siz yaparsınız belki :)
Merhaba
Bugün elime fırsat geçti hemen tarifinizi denedim. Müthiş oldu tek kelimeyle. Yiyenler de çok beğendi. Çok teşekkürler.
Eşim Erzurumludur onun annesi cadı kaymaklısı adında birşey yapar mısır unuyla. Kek hamuru kıvamından daha koyu bir hamuru tepsiye yayarak yapar. Biz de kahvaltıda peynirle yeriz severek. Ona çok benzettim tadını. Zaten ilk gördüğümde de tahmin etmiştim böyle güzel olacağını.
Bu tarifi keşfetmeme sebep olmuş oldunuz siz de![]()