Misilleme

Prostatın konuyla alakasını çözemedim.

Sizin de aşağı kalır yanınız yok sanki. Öyle bir enerji aldım. İnsan kocasına “eşşek gibi” der mi? Ne kadar ayıp.
Şimdi şöyle ki prostat olan beyler eşlerinin kuklası oluyor.
Burada da kayınpeder prostat olduğu için aynı zamanda kukla olmuş.
Kukla olduğu içinde kıskanç kayınvalidenin her dolduruşuna geliyor.
Saf, masuuum, tatlış-pembiş gelinimizde eşşek gibi olan kocasıyla onlara ders vermeye çalışıyor.:deli:

E yani ne diyorsunuz??? Günlük tutar gibi konu açmışsınız.Üslubunuz şahane🙄
Eş ailesi eskseninden çıkın,madem mesafe koyacaksınız niye böyle kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.

Kompleksli değilim insanlar kendilerini fazla yukarilarda görüyor buna şaşıyorum..kimseye çamur da atmıyorum ayrıca ..bir konu açtım insanlar öyle dolu öyle kendilerini üstün görme çabasına girdiler ki hayretler içerisinde kaldım..
Anormal olan ben değilim ayrıca .. her konuya bir fikri olan,aile içerisinde kim bilir neler yaşayıp burada mükemmelmiş gibi davrananlar asıl anormaller...
Herkes olduğu gibi davranma ,düşündüğünü konuşma cesareti sergileyemiyor benin anladığım
Çoğunluk sahte hanimefendilik ,saygınlık ve alkış peşinde..tabi içlerinden bazılarını tenzih ediyorum
Genelleme yapmam onlara haksızlık olur

Hiç naif bir insan değilim
Aristokrat da değilim
Trafik de vs sinirlendiğimde küfür de edebilirim (sinkaflı değil)
Ama bir kez bile eşime hakaret etmedim
Eşek, köpek vs diye hakaret etmedim
Anormal olduğumu da düşünmüyorum

Hiç naif bir insan değilim
Aristokrat da değilim
Trafik de vs sinirlendiğimde küfür de edebilirim (sinkaflı değil)
Ama bir kez bile eşime hakaret etmedim
Eşek, köpek vs diye hakaret etmedim
Anormal olduğumu da düşünmüyorum
İşin üzücü tarafı bu yaşadıklarının, eşlerin birbirine hakaret etmesinin, kayın ailenin cinsel hayatına kadar dil uzatılmasının normal olduğunu sanması.

Bunlar normal, biz kocamıza hakaret etmiyoruz diye anormaliz, aristokratız. Hayır aristokratı da hakaret gibi kullanıyor o da komik.

İşin üzücü tarafı bu yaşadıklarının, eşlerin birbirine hakaret etmesinin, kayın ailenin cinsel hayatına kadar dil uzatılmasının normal olduğunu sanması.

Bunlar normal, biz kocamıza hakaret etmiyoruz diye anormaliz, aristokratız. Hayır aristokratı da hakaret gibi kullanıyor o da komik.

3.türden insan = aristokrat

çok güldüm hakikaten mükemmel esprilı bir kişiliksin
Eski konularına bakıyordum kızım aşık olmuş diye konusuna ben denk gelmedim geldimsede hatırlayamadım konu sahibini ama değişik olduğu kesin kocaya eşşek diyen biri sonuçta

Ben yukardaki yorumu yazmışım.bana demişin ki çok güldüm esprili demişin

Bunda espri yada gülücek bir şey yok

Herşeyiniz ilginç espri anlayışınız da hayata bakış acınızda değişiksiniz gerçekten

Prostat olanlara kukla kocaya eşşek millete saydıran birinden beklenen cevapta bu olmalıydı zaten

Hanımlar tmm sakin hadi başka konulara geçin artık bir düşün yakamdan..o çok üstün gördüğünüz kişiliğinizi başka yerde tatmin edin birazda😂 aristokrat sadece bir benzetme bu arada tabiki sizler öyle değilsiniz...işin esprisi bir yana eşinize hakaret etmemeniz takdire şayan tabiki ..müthişsiniz,harikasınız aynen devam

Hanımlar tmm sakin hadi başka konulara geçin artık bir düşün yakamdan..o çok üstün gördüğünüz kişiliğinizi başka yerde tatmin edin birazda😂 aristokrat sadece bir benzetme bu arada tabiki sizler öyle değilsiniz...işin esprisi bir yana eşinize hakaret etmemeniz takdire şayan tabiki ..müthişsiniz,harikasınız aynen devam
Rahmetli babam üst düzey devlet memuruydu. Annem de paşa torunu tam bir istanbul hanfendisi. Bence ben aristokrat sayılabilirim. 😉

Ben yukardaki yorumu yazmışım.bana demişin ki çok güldüm esprili demişin

Bunda espri yada gülücek bir şey yok

Herşeyiniz ilginç espri anlayışınız da hayata bakış acınızda değişiksiniz gerçekten

Prostat olanlara kukla kocaya eşşek millete saydıran birinden beklenen cevapta bu olmalıydı zaten
Hem garipsemiş, değişik olmama dem vurmuş, beklenen cevaba şaşırmış sonrada kendinizce analiz yapmışsınız ...sonunda da beklentinizi karşıladığımı ifade eden bir cümle kurmuşsunuz
Gerçekten değişik olan sizlersiniz...ya size ne benim kime ne yazdığımdan hakaretimden bilmem ne..okudun beğenmedim butonuna bas geç ..ama yok illa bi şeyler yazayım belki yorumum tutar alkış alırım derdinde misiniz acaba

Hem garipsemiş, değişik olmama dem vurmuş, beklenen cevaba şaşırmış sonrada kendinizce analiz yapmışsınız ...sonunda da beklentinizi karşıladığımı ifade eden bir cümle kurmuşsunuz
Gerçekten değişik olan sizlersiniz...ya size ne benim kime ne yazdığımdan hakaretimden bilmem ne..okudun beğenmedim butonuna bas geç ..ama yok illa bi şeyler yazayım belki yorumum tutar alkış alırım derdinde misiniz acaba
Size ne benim alkisimdan sizene yazmamdan sizene yorum tutar dememden hahhaha buna güleyim 🤣🤣🤣 sen konu açarsan herkes yorum yapar burası senin evin değil topluma karşı actigin bir yer biraz üsluba dikkat etmek gerekir
Etmezsen bir ben değil herkes aynı şekilde tepki verdi demek ki arıza sende evde dolup dolup burda milletemibkusuyorsun ne yapıyorsun çok ilginç gerçekten ilginç

Size ne benim alkisimdan sizene yazmamdan sizene yorum tutar dememden hahhaha buna güleyim 🤣🤣🤣 sen konu açarsan herkes yorum yapar burası senin evin değil topluma karşı actigin bir yer biraz üsluba dikkat etmek gerekir
🤣komik
Etmezsen bir ben değil herkes aynı şekilde tepki verdi demek ki arıza sende evde dolup dolup burda milletemibkusuyorsun ne yapıyorsun çok ilginç gerçekten ilginç
Herkesin aynı tepkiyi vermesi sizin ve onların haksız tepkileşiminizi doğrulamaz...onlarda sizin gibi gereksiz bir üslüp polemiği içindeler hepsi bu

Back