Misilleme

Sen eminim hiç kocana argo kullanmamışsındır..aristokrat ailesinden falansın galiba yada kendini öyle sanıyorsun..ne mutlu sana
Kocama niye argo kullanayım terbiyesiz miyim ben?
Argo kullanacağım bir adamla evlenmedim, ona argo kullansam onu geç kendime saygımı yitiririm.
Gerçi bilemiyorum belki oda size kullandığı için size göre normaldir bunlar

Niye bu kadar komplekslisiniz?
yok aristokrat aileden gelme, yok kültür seviyeleri yüksek, yok meslek sahibi gibi gibi…..
Sizde kendinizi geliştirin bu aşağılık kompleksinden kurtulun
Ona buna çamur atmakla yükseleceğinizi mi zannediyorsunuz?
Herkes sizin gibi eşine çevresindekilere hakaret etmiyor, aşağılamıyor, birilerinin cinsel hayatını ağzına dolayıp matah birşey yapar gibi konuşmuyor. Anormal olan sizsiniz, bunların berbat şeyler olduğunu söyleyen bizler değil.

Ne hoş saygın bir ilişkinizin olması bravo size.. terbiyesizlik sadece eşe olan davranışla ölçülmemeli bu arada ..bence asıl terbiye had bilmekten geçer...size göre Ben terbiyesiz olabilirim bana göre de siz hadsizsiniz...eşimin bana argo kullandığını ima ederek hiç tanımadığınız bir insan hakkında ahkam kesmek hadsizliktir

Kompleksli değilim insanlar kendilerini fazla yukarilarda görüyor buna şaşıyorum..kimseye çamur da atmıyorum ayrıca ..bir konu açtım insanlar öyle dolu öyle kendilerini üstün görme çabasına girdiler ki hayretler içerisinde kaldım..
Anormal olan ben değilim ayrıca .. her konuya bir fikri olan,aile içerisinde kim bilir neler yaşayıp burada mükemmelmiş gibi davrananlar asıl anormaller...
Herkes olduğu gibi davranma ,düşündüğünü konuşma cesareti sergileyemiyor benin anladığım
Çoğunluk sahte hanimefendilik ,saygınlık ve alkış peşinde..tabi içlerinden bazılarını tenzih ediyorum
Genelleme yapmam onlara haksızlık olur

“Belki” nin anlamını biliyor musunuz?
Haklısınız yalnızca eşinize eşşek demeniz terbiyesizlik değil aynı zamanda birilerinin cinsel hayatını dilinize dolamanız da terbiyesizlik, birileri için şirret-mikrop demeniz de terbiyesizlik.
Peki bana hadsiz:) diyen siz hangi hadle bunları söyleyebiliyorsunuz
Size de benimki gibi saygın bir ilişki dilerim. Zorya olsun yinede dilerim

Siz kendinizi nerede görüyorsunuz? Buradan bakıldığında olduğunuz yer pek de iç açıcı değil…bizim açtığınız konuya bir lafımız yokki, problem üslubunuzun çirkinliği. Bunca insan yazdı, hiç düşündünüzmü acaba gerçekten hoş değil mi diye. Siz kendinize yakıştırıyor musunuz bu çirkinliği, yakıştırıyorsanız diyecek birşey yok, bir köroğlu bir ayvaz yaşayın böyle.
Siz milleti boşverin, siz gerçek hanımefendi gerçek saygın bir insan olun yeter

Hımm belliki zorunuza gitmiş..şunu anlamıyorum konu benim konum sizde kendinizce cevaplamışsınız bi şeyler...bitti gitti daha neyi uzatıyorsunuz Allasen?neyse uzatmayacağım..
bende size saygın ilişkinizde mutluluklar diliyorum ne mutlu size :)bu arada,
ikimizde hadsiz olduğumuza göre
Polemiği kesip işinize bakınız

İnsanlar burada kendi mahremlerini kendi istekleriyle anlatıyor
Git bir sor bakalım kayınvaliden-kayınpederin mahremlerini senin diline dolamanı istiyorlarmıymış.

ben hiç biri beni aşağılamaya çalışıyor diye düşünmem. Siz de belli bir görgü-bilgi-kültür seviyesine gelirseniz insanların sizi aşağılamaya çalıştığı düşüncesinden kurtulursunuz.

Benim kişiliğim sizi zerre ilgilendirmez kendinize gelin..keza yaşantımda öyle.. konuda kimseden fikir beyanı istemedim zira sizden akıl alacak değilim...aklınız fikriniz varsa kendinize saklayın lazım olur belki

Benim kişiliğim sizi zerre ilgilendirmez kendinize gelin..keza yaşantımda öyle.. konuda kimseden fikir beyanı istemedim zira sizden akıl alacak değilim...aklınız fikriniz varsa kendinize saklayın lazım olur belki
Lazım olur tabi, akıl fikir lazım olmayan insan mı var
Kişiliğinize laf eden olmadı ki
Fikir beyanı istemediysen buraya neden konu açtın? Ayna karşısında kendi kendine konuşsaydın. Yada kimse birşey yazmasın sonra köşeye sıkışıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum yazsaydın

Öyle bir düşüncem yok sizin gibi ahkam abideleri bu şekilde insanları tahrik etmeye çalışmasa bir sorunda yok zaten..konuya katılırsıniz katılmazsınız polemiğin alemi yok bence direk çıkın sayfamdan kültür seviyenizdeki konulara yorum yapın..böylesi daha uygun olur sizin için...benide kendi kültür seviyemdeki insanlarla başbaşa bırakınbiz böyle iyiyiz gırgır şamata

Siz konuyu okumuş anlamamışsınız sorununuz bu ...fıkır beyanı için değil içimi dökmek amacıyla açtım...birçok kişide bunu anlamadan yorumladı tıpkı sizin gibi..neyseki içlerinde ,her ne kadar eleştirseler de yazdıklarımdan fikir beyanı istemediğimi anlayanlar olmuş...buda birşey

Benim ne olduğum sizi ilgilendirmez ayrıca..ister haınefendi olurum ister sizin gibi...ama yok benim mizacıma terssiniz.. ben tanımadığım ne yaşadığını bilmediğim insanların kişiliklerini eleştirmem..Sizde yapmayın boşverin ...

K.p.çok takılır bı konulara ondan babamsa umursamaz

Sizin mizacınıza ters olmaktan gurur duyarım valla helal olsun bana hedeflediğim yerdeyim

Yaaaaaaa ben yazacaktimmm

Valla ibretlik bir konu olmuş. Ana baba kuzusu kocayı boşayın dediğimizde suçlu oluyoruz. Bi 10-15 yıl sonra gelinecek nokta bu işte; beğenmediği kayın aileye benzemek, olur olmaz yerde öfke patlamaları, öfkeyi yanlış yere yönlendirmek. Uçsuz bucaksız, bir ömür yakanı bırakmayacak, içten çürütecek acı bir öfke. Üzüldüm.

diğer gelininden nefret eder(sürekli kavga halindeler ve gelin onlara bir bardak suyunu layık görmez saygısız edepsiz bir kişiliktir )
Fark göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…