Misilleme

Yapılan yorumları garip buluyorsunuz ya. Bunlardan çok uzak olduğunuzu düşündüm.

Lise 3’teki kızınızın aşık olmasına da şok olmuştunuz. Duygu dünyanızda boşluklar var sanırım. Sevgiyle doldurulmamış.

Neyse konu çok dağıldı arkadaşlar belliki birkaç cevap dışında aklı başında yorum yapacak kimse yok buralar da ...belliki çoğunuz aristokrat ailesinden gelmiş, kocasına eşşek demeyecek kadar saygılı, seviyeli, edepli ve oldukça da naif kişiliklersiniz ...
Okumadım deyip yorumlayan ,huzurunuz eşinize sevginiz yok diyen,sokak ağzı kullanmışsın diyen,kusan iğrenen ,değişik biri diyen ,hem sorup hem cevaplayan vs.vs....ne kadar işsiz varsa bu akşam hepimiz buradayız belliki .tek tek cevaplamaya çalışsamda valla yetişemedim..kusura bakmayın sağolun yinede güldük eğlendik kendimizce..
Bu formun amacı bu değilmi zaten
İçini dökmek, konuları yorumlamak ,fikir vermek
Arada haddimizide bilsek iyi olur ama neyse olur o kadar ...psikolojisi iyi işinde gücünde olan insanın bu satte burada ne işi var zaten..
Hadi kalın sağlıcakla ben kaçar

Kızının günlüğünü okuyup babası tanınan biri milletin yüzüne nasıl bakarız diyen üye miydi
Ben öyle birşey yazmadım. garip olan kimseye hakarette etmedim. birisi bana çok kötüsün ne biçim bir insansın ne biçim annesin falan yazmıştı ben de sen çok kötü bir insansın yazdım okuduğunu kafasında kurup yazmadığım ,kullanmadığım kelimeleri yazmışım gibi eleştirmişti...aslında garipsenecek bir tarafı yok bu durumun insanlarda okumama, okuduğunu anlayamama gibi bir problem var..birde gereksiz kışkırtma çabası...tıpkı şimdi sizin yaptığınız gibi

Yazım tarzınızı saldırgan bulan bu kadar insan size acaba dedirmedi mi? Kayınvalidenize kayınpederinize gerek açıktan hakaret gerek mahrem imalarla haddinizi çok fazla aşmışsınız ve burdan destek bulmayı ummuşsunuz. Ve ben size bişi diyim mi bence o köye gideceksiniz.

Ben tüm polemik, gülüşme vb kısmını geçiyorum. Konunuz için şunu söyleyebilirim, yani siz fikir alma amaçlı konu açmamışsınız ki. Şöyle yaptım ettim oh diyip iç dökmüşsünüz. Nasıl bir yorum yapıp nasıl bir akıl vermemizi istiyorsunuz ki?

konunuz fikir verilecek bir konu değil yani...

Size aferin diyip gazlamamızı istediniz, ama bu üsluptaki birini kimse desteklemez, yanıldınız.

Yanlız ben kimseden destek beklemdim fikirde istemedim..burada ne mahrem konular konuşulup paylaşılıyor...bu platform böyle amaç bu..kimse kimseyi tanımıyor neticede bu bir..
Asıl haddini aşansa bir avuç üye var burada saçma sapan herkese saldıran,aşağılamaya çalışan üstünlük taslayan kişilik sahibi görgülü bilgili zanneden bir avuç üye...bu konumda kızmadım hiç cevaplarına aksine güldüm çoğuna ..yani güldük eğlendik hep birlikte ..
Son olarak köye gideceksiniz yazmışsınız valla nasıl bu kadar eminsiniz merak etmedim değil..hislerinize mi güveniyorsunuz,tecrübelerinizemi yada ne bileyim fal falan da bakıyormusunuz valla merak ettim..ciddiyim dalga geçmiyorum bak!

Olayı çok doğru anlamışsınız amaç iç dökmekti polemik yaratmak fikir almak değil...
Ayrıca kimseden iyi yapmışsın deyip aferin onayı almayıda yada desteklenmeyide beklemedim..
İnsanlar kendilerince yorumladılar her zamanki,kültür seviyeleri yüksek üsluplarıyla
Hepsi bu..aydınlatabildim umarım

Herkesde de bir üslup takıntısı içinden geçtiği gibi yazmış işte kadın bu kadar dert yakınlığına göre demekki gerçek hayatta böyle değil ya da böyle ben onu bilmem ama kim sana nasıl yaklaşıyorsa iyiyse iyi kötüyse uzak dur kimseye cidden haddinden fazla değer verme kendinden de ödün verme bunkonularda size katılıyorum

Ben bu hıkayede sızınde asagı yanınızı goremedım .Her işi sız yaparsanız olacagı o .Insanlara ıyı seyler yaptıkca gorevınmıs gıbı goruyorlar

Vay be ne büyük bir tepki koymuşsunuz bravo

Ben ne babamın ne kp min kutlamadım babalar gününü falan. Şimdi bende atar mı yapmış oldum acaba annemle KV doldurmaz inşallah :)

Tepkinizi daha somut gösterin bence babalar gününde aramadınız diye niye kudursunlar ?

Çok eğlencelisiniz

Çok çirkin bir tarzınız var

Ölçüsüz bir insan mı ölçülü olmayı öğütlüyor
Sizin şirazeniz kaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…