Misilleme

Kız anlamayacak ne var yaş yetmiş iş bitmiş prostat sadece kelimei ironi aaa illa açık açık yazdırmayın herşeyi
Oha!

Sevişemediği için karısının her dediğini yapıyor mu demek istediniz. Pes diyorum.

Aklımın ucundan geçmemişti böyle bir şey. Zihniyetiniz şahaneymiş.

Kavga yada hakaret yok zaten ..uzak durma sınır çizme eş kişine tepkisel yaklaşım var..

Kız anlamayacak ne var yaş yetmiş iş bitmiş prostat sadece kelimei ironi aaa illa açık açık yazdırmayın herşeyi
Beni niye alıntıladınız anlamadım ben sadece yazdığınız yazıdaki çelişkiyi sormuştum. Yoksa yaş 70 iş bitmiş kısmına katılmıyorum ben cık cık

Prostatın konuyla alakasını çözemedim.

Sizin de aşağı kalır yanınız yok sanki. Öyle bir enerji aldım. İnsan kocasına “eşşek gibi” der mi? Ne kadar ayıp.
Prostat ironi ..insan kocasına eşşek dermi diye sormuşsunuz çok güldüm evet ayıp siz demeyin sakın

Prostat ironi ..insan kocasına eşşek dermi diye sormuşsunuz çok güldüm evet ayıp siz demeyin sakın
Olmaz olsun öyle ironi.

Evet demem, kocama saygım var çok şükür. Neyse ben uzayayım buradan bana yetti bu seviyede bu kadar takılmak, yukarı çıkıp nefes alayım.

Beni niye alıntıladınız anlamadım ben sadece yazdığınız yazıdaki çelişkiyi sormuştum. Yoksa yaş 70 iş bitmiş kısmına katılmıyorum ben cık cık
Yanlışlık oldu heralde 30 tane cevap var sırayla gideyim bari birbirine karıştı cevaplar çok pardon

Yanlışlık oldu heralde 30 tane cevap var sırayla gideyim bari birbirine karıştı cevaplar çok pardon
Ben dedim ki kayınpeder her erkek gibi eşinin kuklası imiş ya eşiniz de ona mı çekmiş acaba? Şimdi bu prostatli mesajınızı da okudum sizin iyiliginiz için umarım çekmemiştir diyerek sorumu yineliyorum

Olmaz olsun öyle ironi.

Evet demem, kocama saygım var çok şükür. Neyse ben uzayayım buradan bana yetti bu seviyede bu kadar takılmak, yukarı çıkıp nefes alayım.
Belli çok seviyeli görgülü bir hanımefendisiniz bencede bu tarz konuları yorumlayıp seviyenizi düşürmeyin siz aynen yukarı çıkıp nefes alın

Eski konularına bakıyordum kızım aşık olmuş diye konusuna ben denk gelmedim geldimsede hatırlayamadım konu sahibini ama değişik olduğu kesin kocaya eşşek diyen biri sonuçta

Menopoza girmeden böyle konu sahibi, girince ejderha gibi ateşler saça saça gezer. Adamda prostatını bırakıp kaçar
çok güldüm hakikaten mükemmel esprilı bir kişiliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…