- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.211
- 598
Oha!Kız anlamayacak ne var yaş yetmiş iş bitmiş prostat sadece kelimei ironiaaa illa açık açık yazdırmayın herşeyi
Kavga yada hakaret yok zaten ..uzak durma sınır çizme eş kişine tepkisel yaklaşım var..Hala öfkenizi sürdürmenin manası yok. Yüzün gülecek iş yapmayacaksın lafları duymayacaksın bitti gitti. Kalkıp hakaret etmen, kavga çıkartman senin aleyhine. Eşinle bağını sıkı tut kalanlara da bayramdan seyrana tatlı dil güler yüz. Eğer maksadın onların kızması ise zaten sinirlenirler de edecek laf bulamazlar. Kendinden başkasına zarar vermiyorsun bu hakaretlerle
Okumadıysan cevap yazma zahmetine girmeseydin keşkeÇok saygısız bir insansınız, yazım biçimini berbat yazdıklarınızı okumadım
Kavga yada hakaret yok zaten ..uzak durma sınır çizme eş kişine tepkisel yaklaşım var..
Beni niye alıntıladınız anlamadım ben sadece yazdığınız yazıdaki çelişkiyi sormuştum. Yoksa yaş 70 iş bitmiş kısmına katılmıyorum ben cık cıkKız anlamayacak ne var yaş yetmiş iş bitmiş prostat sadece kelimei ironiaaa illa açık açık yazdırmayın herşeyi
Prostat ironi ..insan kocasına eşşek dermi diye sormuşsunuz çok güldüm evet ayıp siz demeyin sakınProstatın konuyla alakasını çözemedim.
Sizin de aşağı kalır yanınız yok sanki. Öyle bir enerji aldım. İnsan kocasına “eşşek gibi” der mi? Ne kadar ayıp.
Olmaz olsun öyle ironi.Prostat ironi ..insan kocasına eşşek dermi diye sormuşsunuz çok güldüm evet ayıp siz demeyin sakın
Yanlışlık oldu heralde 30 tane cevap var sırayla gideyim bari birbirine karıştı cevaplarBeni niye alıntıladınız anlamadım ben sadece yazdığınız yazıdaki çelişkiyi sormuştum. Yoksa yaş 70 iş bitmiş kısmına katılmıyorum ben cık cık
Ben dedim ki kayınpeder her erkek gibi eşinin kuklası imiş ya eşiniz de ona mı çekmiş acaba? Şimdi bu prostatli mesajınızı da okudum sizin iyiliginiz için umarım çekmemiştir diyerek sorumu yineliyorumYanlışlık oldu heralde 30 tane cevap var sırayla gideyim bari birbirine karıştı cevaplarçok pardon
Gelini adına endişeleniyor da olabilirBence kv niz,eşinin prostatı olduğu için sizi kıskanıyor!!!
Ben kv nizin yerinde olsam sizinle asla görüşmezdim
Ben ne okudum az önce böyleüslubunuz ,sokak ağzı kullanışınız, kısaca konuşma tarzınız korkunç gerçekten kusura bakmayın ama çok korkunç. normal değil mi ama .kimse kimseyi tanımıyor isteyen istediğini yazıyor içindekileri paylaşıyor ..bırakın benim paylaşımımı cevaplar dahada korkunç üslupla yazılmış...
Belli çok seviyeli görgülü bir hanımefendisiniz bencede bu tarz konuları yorumlayıp seviyenizi düşürmeyin siz aynen yukarı çıkıp nefes alınOlmaz olsun öyle ironi.
Evet demem, kocama saygım var çok şükür. Neyse ben uzayayım buradan bana yetti bu seviyede bu kadar takılmak, yukarı çıkıp nefes alayım.
Okumadıysan cevap yazma zahmetine girmeseydin keşke
Ben dedim ki kayınpeder her erkek gibi eşinin kuklası imiş ya eşiniz de ona mı çekmiş acaba? Şimdi bu prostatli mesajınızı da okudum sizin iyiliginiz için umarım çekmemiştir diyerek sorumu yineliyorum
Cevap da yazmasaydınız keşkeÇok saygısız bir insansınız, yazım biçimini berbat yazdıklarınızı okumadım
Eski konularına bakıyordum kızım aşık olmuş diye konusuna ben denk gelmedim geldimsede hatırlayamadım konu sahibini ama değişik olduğu kesin kocaya eşşek diyen biri sonuçta
çok güldüm hakikaten mükemmel esprilı bir kişiliksinMenopoza girmeden böyle konu sahibi, girince ejderha gibi ateşler saça saça gezer. Adamda prostatını bırakıp kaçar
Adam nasıl çekmişse şirret kadindan prostat olmuşOnu anladım da şu prostat meselesi hala kafamı kurcalıyor. O açıdan da bi aydınlatsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?