Misilleme

bizim senin için konu linklerini saklamamız lazım bi yerde bence

Yok yok, ben yolunu buldum. Profil gizli olsa bile artık tüm konulara erişebiliyorum

Ben okuyup üyeyi hatırlayana kadar tüm espiriler bitiyor, bazen Mune erken gelip konuyu kapatıyor vs.

Daha hızlı olmam lazım

Kendinize dokunan konularda sınırları baştan korumayınca böyle öfke patlamaları oluyor.
Takdir edilmeyi beklemiş, edilmemişsiniz.
Kendinize eziyet edip böyle hakaretlerle, öfkelerle davranmak yerine gidip tatlı durup işe karışmasaymışsınız keşke.

Ya inanın dalga geçmek için yazmıyorum ama bi sakin olun

Okurken çat çat suratıma doğru çemkiriyorsunuz gibş geldi nedense..

Bi de prostat

Gece gece beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.. Konuyla alakalı birşey diyemiyorum prostattan sonra bütün dikkatim dağıldı

cevapları okudum arkadaşlar bir sakin evet gerginim öfkeliyim eş ailesine karşı içimi her zaman ki gibi buraya döktüm...maşallah hakaretler yağdırmış içinizdeki kin ve nefreti en az benim kadar alakasız bir biçimde saçmışsınız yine ortalığa ..o eleştirdiğiniz kişiliğimden hiçte farkınız olmadığını da açıkça ortaya koymuşsunuz bu arada
yahu burası içini dökme platformu isteyen istediği gibi açar konusunu ...okursunuz cevaplarsınız destek olursunuz yada olmazsınız ..
kişiliğim yada karakterim yada insanlara olan yaklaşımım sizi bu kadar germemeli..konuya insancıl yaklaşmak , ölçülü cevaplar vermek çok zor değil...ha gayret ☺

Heh basın açıklaması geldi

Boşver bacım kadının düşmanı kadın

Eski konularına bakıyordum kızım aşık olmuş diye konusuna ben denk gelmedim geldimsede hatırlayamadım konu sahibini ama değişik olduğu kesin kocaya eşşek diyen biri sonuçta
Sen eminim hiç kocana argo kullanmamışsındır..aristokrat ailesinden falansın galiba yada kendini öyle sanıyorsun..ne mutlu sana

Prostat ironiydi zaten herkes ciddiye almış bende çok güldüm valla

Bunu çok sonra anlamış olmanın öfkesi var içimde zaten

Bence gideceksiniz köye
Kocaniz dinlemeyecek ya kendi gdecek ya beraber sizi de goturecek

Bunu çok sonra anlamış olmanın öfkesi var içimde zaten
Hala öfkenizi sürdürmenin manası yok. Yüzün gülecek iş yapmayacaksın lafları duymayacaksın bitti gitti. Kalkıp hakaret etmen, kavga çıkartman senin aleyhine. Eşinle bağını sıkı tut kalanlara da bayramdan seyrana tatlı dil güler yüz. Eğer maksadın onların kızması ise zaten sinirlenirler de edecek laf bulamazlar. Kendinden başkasına zarar vermiyorsun bu hakaretlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…