Misafirlerim

Bence hiç kırılır mı üzülür mü diye düşünmeyin.sonucta bayramın hepsini onlarla geçirmeye zorlamislar sizi.belki sizin de başka planlarınız var kizinizla biseyler yapacaksınız, hakları yok 1 gün diyip daha fazla kalmaya.ben olsam zaten arkadaşım boşanmış maddi açıdan zor durumda onda kalmayalım derdim.sizin maddi durumunuzu az çok biliyodur kendisinin düşünmesi lazim

Bence hiç kırılır mı üzülür mü diye düşünmeyin.sonucta bayramın hepsini onlarla geçirmeye zorlamislar sizi.belki sizin de başka planlarınız var kizinizla biseyler yapacaksınız, hakları yok 1 gün diyip daha fazla kalmaya.ben olsam zaten arkadaşım boşanmış maddi açıdan zor durumda onda kalmayalım derdim.sizin maddi durumunuzu az çok biliyodur kendisinin düşünmesi lazim
ben dükkanımı açtım zaten. kırılır üzülür diye de düşünmüyorum artık isteyen kırılabilir. kimse için hayatımın yönünü değiştiremem yani misafir de misafirliğini bilsin.

aylarca kalmak mı :deli: ay insanlar ne yüzsüzmüş böyle saçmalık mı olur.
Evet sorma sevgilisi de ortak arkadaşımızdı daha doğrusu çok kalabalık arkadaş grubumuz vardı sonradan sevgili oldular.Sevgilisinin evi de bana çok yakındı.Kendi geldiği yetmezmiş gibi arada sevgilisi de gelirdi bazen kalırdı.Gerçi sevgilisi onun kadar yüzsüz değildi yani:) Ve kız da aşırı boğazına düşkün biriydi sabah uyanırdım mutfakta tezgahta birşeyler yemiş kırıntılar dururdu.Ben eskiden çok sabırsız biriydim ne olduysa törpülendim cidden şimdi düşünüyorum da 2-3 ay kaldığında nasıl sabretmişim.Bari yiyorsun eve de bir katkın yok ve çalışmayan biriydim o zamanlar.Bari yediğini temizle dimi? Ve ekstradan ben çok erken uyandırdım kendisi uyanıp uyanıp geri uyurdu.Denize gidecek olsak saatlerce hazırlanamazdı cinnet geçirmediğime seviniyorum.

Evet sorma sevgilisi de ortak arkadaşımızdı daha doğrusu çok kalabalık arkadaş grubumuz vardı sonradan sevgili oldular.Sevgilisinin evi de bana çok yakındı.Kendi geldiği yetmezmiş gibi arada sevgilisi de gelirdi bazen kalırdı.Gerçi sevgilisi onun kadar yüzsüz değildi yani:) Ve kız da aşırı boğazına düşkün biriydi sabah uyanırdım mutfakta tezgahta birşeyler yemiş kırıntılar dururdu.Ben eskiden çok sabırsız biriydim ne olduysa törpülendim cidden şimdi düşünüyorum da 2-3 ay kaldığında nasıl sabretmişim.Bari yiyorsun eve de bir katkın yok ve çalışmayan biriydim o zamanlar.Bari yediğini temizle dimi? Ve ekstradan ben çok erken uyandırdım kendisi uyanıp uyanıp geri uyurdu.Denize gidecek olsak saatlerce hazırlanamazdı cinnet geçirmediğime seviniyorum.
ne kadar çirkin davranışlar ya. resmen evine konmuş yemiş içmiş bedavadan. iyi sabretmişsin gerçekten. bare yediğini topla dimi :KK70:

öyle ya gerçekten 3 gün kendi aileme katlanamam. bu zamanda anlam veremiyorum 4 kişi 3 gün kalmak. ben mı abarttım olayı diye düşündüm ama konuya yapılan yorumlar haklı olduğumu gösterdi takılmamda.
Alismis olduğun düzen ve sessizliğe birilerinin günlerce müdahil olması kolay değil ki , misafirliğe gittiğim de saat geç oldumu diken üstünde oluyorum yorulmuştur kalkalım artık diye elalem aşırı rahat

Alismis olduğun düzen ve sessizliğe birilerinin günlerce müdahil olması kolay değil ki , misafirliğe gittiğim de saat geç oldumu diken üstünde oluyorum yorulmuştur kalkalım artık diye elalem aşırı rahat
aynen bende gittiğimde bir yere rahatsız oluyorum. bazen kahveye çağıran arkadaşlarım var gidiyorum kahvemi içip apar topar kalkıyorum rahatsız olmasın diye. gittiğim yerde fincanımı da yıkar çıkarım üstelik

Evet sorma sevgilisi de ortak arkadaşımızdı daha doğrusu çok kalabalık arkadaş grubumuz vardı sonradan sevgili oldular.Sevgilisinin evi de bana çok yakındı.Kendi geldiği yetmezmiş gibi arada sevgilisi de gelirdi bazen kalırdı.Gerçi sevgilisi onun kadar yüzsüz değildi yani:) Ve kız da aşırı boğazına düşkün biriydi sabah uyanırdım mutfakta tezgahta birşeyler yemiş kırıntılar dururdu.Ben eskiden çok sabırsız biriydim ne olduysa törpülendim cidden şimdi düşünüyorum da 2-3 ay kaldığında nasıl sabretmişim.Bari yiyorsun eve de bir katkın yok ve çalışmayan biriydim o zamanlar.Bari yediğini temizle dimi? Ve ekstradan ben çok erken uyandırdım kendisi uyanıp uyanıp geri uyurdu.Denize gidecek olsak saatlerce hazırlanamazdı cinnet geçirmediğime

evi ne kadar alt üst ettiklerini de söylemiyim her yer birbirine girdi :KK70:
Ay pes valla çok sinir oldum suan son durum nedir peki geldiler mi gelecekler mi ?

Ben bu misafir olayını ülkemizde anlamıyorum.Belki de şu katilmamis bir pintiyim.Hem ben misafir ediyorum,evimi aciyorum.Hem de dışarda masrafı ben ödüyorum.Cok saçma değil mi?
evet bende anlamıyorum kendimizi paralıyoruz misafir için. ben yatılı misafirden nefret ediyorum dünyanın en gereksiz şeyi.

evet bende anlamıyorum kendimizi paralıyoruz misafir için. ben yatılı misafirden nefret ediyorum dünyanın en gereksiz şeyi.
Ben seviyorum aslında.Ama kendimi çok sıkmıyorum.Ozellikle arkadaş ise.

Ama herşeyi ev sahibi yapar olayını anlamıyorum.yatir ,yedir,içir,dışarı çıkar,gezdir ,tüm hesapları öde...bence çok fazla

X