misafir sorunu

İşlerinizi zamanında yapmıyor,çok biriktiriyorsunuz sonra da pratik olmayınca içinden çıkamıyorsunuz anlaşılan.Yoksa saat dörde kadar iş kalmaz yani.Ömür zor geçer böyle, Allah kolaylık versin

Konu sahibi yanlış anlama, kötü niyetle yazmıyorum. Sen kendin için bir kan değerlerine baktırıp, psikolog yerine psikiyatriste gitsen iyi olur. Bir dolabın tozunu almak çok anlık bir şey, peçeteyi hafif ıslat hop tozunu al, eşyaları yerleştir. Temizlik senin yaptığın gibi yapılan bir şey değil.

Aynen dogru soyluyorsunuz
Sımdı okadar takılmamaya basladım
Insallah daha rahat olurum yoksa hayat cekılmez oluyor

Bir evi toplamak nasil bukadar zor olabilir? Neden ortada camasir birakiyorsunuzki ayrica kendiniz hic yapamazken gelen temizlikcinin yaptigini begenmemek ayri bir ironi degilmi?

Erteleme hastalığınız olabilir mükemmelliyetcilik bende mevcut kendimi gördüm sanki aşmaya çalışıyorum...

Aradığı gün başka odalara katmadan bir odada agirlasaydiniz şu an kafanızda 1 hafta boyunca bu düşünceler olmayacaktı. O yüzden alın halledin müsait değilim diyin heryere izin vermeyin sonuçta aniden geliyor olacak. Ayrıca stres yapıyor diyin kafanızı meşgul etmeyin dışarıda buluş ikramı sen ısmarla mesela.

Yalnız eviniz yardımcı alırsanız dolap içini silmezler siz de istemeyin ki ekstra para istiyorlar orayı silmeye kalkarsa iş yarım kalir anladığım kadarıyla sizde de dolap içini silmiş ama yarım kalmış.

Haftalık düzenli alacaksınız genelde supurme-silme toz alma tuvalet yıkama vs olur vakit kalırsa + bir adet cam silme mesela böyle yapıyorlar genelde eli hizliysa.

Hatta alacaksınız ilk haftalarda tüm gün alın sonra yarım güne çevirin ilk önce tüm temizlik yaptırın derim cam balkon,dolap içi,ütü bunlar ekstraya giriyor bunları yaptirmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…