Misafir sorunsali ben mi cok abartiyorum sizce

Rebrussahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
84
91
27
Merhaba herkese oncelikle derdin bumu ne sacma diyebilirsiniz ama yazip rahatlamak icin anlatmak istedim. Dayim sehir disinda is yapiyordu 2 aydan fazladir burda bazi gunler once haftada 1 kez geliyordu bize dus falan alip tekrar gidiyordu evine ama son zamanda bu surekli artti annem kaza gecirdi ona ragmen dayim cikip cikip geldi hem anneme hem bize agirlik oldu 3-4gune cikti bu sefer gelmeler simdide dayim isini bitirmis ama evine bor turlu gitmiyor gidemiyor neyse tam 10 gun oldu 10 gundur bizde annem babam ise basladi biz evde 3 kiziz evimiz kucuk her yerde sigara icip dolaniyor evin icinde bizde kimse sigara icmez tiksiniyoruz banyoya giremiyorum bide tek banyo hic bir yerede gidip hava bile almiyor valla zor durumda kaldik kardeslerimle kac gundur dus bile alamiyorum anneme surat asincada bize kiziyor ama bizde dayima bakmak zorunda degiliz sizcede haklimiyiz yoksa cokmu abartiyorum

tabikii haklısınız ,

dayınız evli değil mi , rahat yeri bulmuş yayılmış dayınız
Evet evli evi urgupte karisida orda bekliyor dayim parayi alamadim diye bahane edip gitmiyor hala arabasi bozuktu kac haftadir bir yaptiramadi simdide bekliyor gunlerdir bizim evde inanin regl yim her yerim agriyor agriya agriya ona hizmet ediyoruz sigara kullerini banyoya lavaboya atiyor oylece cildiricam anneme deyincede beni kotu biliyor napcam sasirdik

Haklısınız valla çok zor git deseniz olmaz. Misafr üstüne misafir getirmek en iyisi arkadaslarnzı çağrın ev oturması yapın rahatsz olsun aklma bir bu geldi

Evet evli evi urgupte karisida orda bekliyor dayim parayi alamadim diye bahane edip gitmiyor hala arabasi bozuktu kac haftadir bir yaptiramadi simdide bekliyor gunlerdir bizim evde inanin regl yim her yerim agriyor agriya agriya ona hizmet ediyoruz sigara kullerini banyoya lavaboya atiyor oylece cildiricam anneme deyincede beni kotu biliyor napcam sasirdik

annenız nıye size kötü bilir gözü görmüyormu kardeşinin davranışlarını ,

yengenle konuşurken dayımın işi bitti falan de , yenegının kulagına su kaçır , o gerekni yaparr:olamaz:

Haklısınız valla çok zor git deseniz olmaz. Misafr üstüne misafir getirmek en iyisi arkadaslarnzı çağrın ev oturması yapın rahatsz olsun

Hizmet etmeyin ne hizmeti?
Biraz rahatini bozun. Dayi xxx bitmis sen alir misin, kizlar da dusa gircek sen varken rahat edemiyorlar biraz da turlarsin diyin.
Perde yikayin taktirin. Ev isine ortak edin bakin kaciyor mu kacmiyor mu :))
Hic biseyde almiyor zaten kizlar cay koyun kizlar ne yiycez bizde cok yumusak yuzluyuzdur ailecek baska teyzemde var onlara 1 gun gitti rahat edemedi geldi yine

Ay evet dayicim cay iyi olurdu ama cay bitmis 😄😄 bir yerden sonra anlar sanirim ya. Cok mu yüzsüz 😑😑
Valla yuzsuzmu bilerekmi yuzsuzluge vuruyor bilmiyorum ama sanirim yuzsuz simdide kar yagdi diye bahane ediyor halbuki kar izmirde yok istanbula yagmis onun guzergahinda yok kar 😂 annem ne zaman yola cikcan digince baci cikarim acelesimi var diyor sjznennz

Valla yuzsuzmu bilerekmi yuzsuzluge vuruyor bilmiyorum ama sanirim yuzsuz simdide kar yagdi diye bahane ediyor halbuki kar izmirde yok istanbula yagmis onun guzergahinda yok kar 😂 annem ne zaman yola cikcan digince baci cikarim acelesimi var diyor sjznennz
evet dayın yüzsüz ,

bak bu lafım kulağında kalsın bu dayın size en kısa zamanda küsecek , demedi deme

X