Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ellerine saglik cok güzel görünüyolar, canim nasil sekil verdin sanki dügüm atmissin gibi görünüyor cok hosuma gitti, acaba bir bez parcasiyla yapip ceksen resmini cok sey mi istemis olurum :kedi:
ellerine saglik cok güzel görünüyolar, canim nasil sekil verdin sanki dügüm atmissin gibi görünüyor cok hosuma gitti, acaba bir bez parcasiyla yapip ceksen resmini cok sey mi istemis olurum :kedi:
evet düğüm atıyorum. kabarınca böyle oluyo.. elimle hamurdan küçük bi parça koparıp silindir-serit şeklide olacak şekilde iki elimle yuvarlıyorum(simit yapar gibi). sonrada düğüm atıyorum.
bugün tekrar yapıcam zaten senin için fotosunu çekerim canım.. opuyorumnanaktan
tamam tatlım.. hamur halini koyucam.. eşim bu sabah yapmamı istedi.. sabah kahvaltıyı yapamayınca bazen işe alıyo.. onada iyi oluyo.. diğer poğaçalarımdan çok bunu seviyo..