• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir nasıl ağırlanır?

Ikram yapmak istedigini dusunerek yaziyorum..
Genis bir tavada 4 5 yufkayla (tereyagli)
kasarli peynirli borek yapabilirsin:)
kocaman kalinnn nefis bir borek oluyor 10dakikani alir :)
Yanina da istedigin bir salata, pastaneden tuzlu kurabiye alirsin oldu bitti :)

Yanlış anlaşılsın istemem gerçekten,ileride ne olur ne yaşanır elbette bilinmez..
Dediğim gibi boşanma süreci bitmeden bu tarz yaklaşımlara giren oluyorya o yönde dedim bunu..
Sıkıntı çıkar erkek kesin der bitmeden birinimi buldun der,bunlar maalesef yaşanıyor artık..
Erkek yapınca onlara normal geliyor..
Hayatınızda bundan sonra kendi yaşantınıza odaklanın herşey gönlünüzce olsun mutlu olun sizde..

Anladim teşekkürler iyi dilekleriniz icin

Ikram yapmak istedigini dusunerek yaziyorum..
Genis bir tavada 4 5 yufkayla (tereyagli)
kasarli peynirli borek yapabilirsin:)
kocaman kalinnn nefis bir borek oluyor 10dakikani alir :)
Yanina da istedigin bir salata, pastaneden tuzlu kurabiye alirsin oldu bitti :)

:))) SANIRIM BENDE ALET EDEVAT YOK IKRAMLIKTAN ÖNCE :)))

şiddet üzerine biten evlilik diye açtım, konu nerden nereye geldi :KK70:
Tarif siteleri var. İnternette bu amaç için olan siteler size daha çok yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

neyi okuyalım?? Şiddetli boşanmadan sonra eve gelen arkadaşımızı nasıl ağırlamalıyız mı?
Orayı değil . Dayak yıyp amann her evde var deyip göz ardı etmeeyen kısmını .
Gerisi kadının kendı yaşamı bizi ilgilendirmez.

Evde değil dışarıda görüşemez miydiniz bir cafede falan ne bileyim yeni şehir yeni ev diyorsunuz arkadaşınızla o kadar zamandır görüşüyor muydunuz ve boşanma süreci her şeyden de haberi var o zaman o kadar zaman sonra evinize gelebiliyor ne gerek var evinize gelmesine şu aşamada yani. Bir erkek olarak kendisinin dışarıda görüşmeyi teklif etmesi gerekirdi bence sonuçta henüz boşanmadınız.

Çok sevindim adına. Düzenlemene istinaden yazıyorum erkek / kadın farketmez arkadaşların gelebilir evine. Gönlünce davran hayatın tadını çıkar. Tebrik ediyorum hiç düşünmeden boşanmışsın :super:

Başlık çok yanıltıcı, konu nasıl pasta böreğe bağlandı anlamadım :)
Aynen ya bende sorun bekliyorum :110::KK48:
Neyse allah iyilik versin buda bir dert degilmi ama en buyuk derdin bu olsun
Kahveye gelecek arkadasa en guzeli tatli pasta yapmaktir ama firin yokmus
Firinin gelince google a aglayan pasta yaz hem kolay hem lezzetli
Simdilik pastaneden 1 kilo kurabiye alsan kavanoza koyarsin bayatlamaz
Hayirli olsun evin gule gule mutlulukla oturun

neyi okuyalım?? Şiddetli boşanmadan sonra eve gelen arkadaşımızı nasıl ağırlamalıyız mı?

:)) yahu durumumda ilerlemeyi paylaşmak istedim sadece :) arada da bi fikir istedim ev hanımlarından. Hafta sonu da kız arkadaşlarım gelecek. Ama korktum sormuyorum napim diye:)

Aynen ya bende sorun bekliyorum :110::KK48:
Neyse allah iyilik versin buda bir dert degilmi ama en buyuk derdin bu olsun
Kahveye gelecek arkadasa en guzeli tatli pasta yapmaktir ama firin yokmus
Firinin gelince google a aglayan pasta yaz hem kolay hem lezzetli
Simdilik pastaneden 1 kilo kurabiye alsan kavanoza koyarsin bayatlamaz
Hayirli olsun evin gule gule mutlulukla oturun

Cokk tsk ederimm. Şu böreği ve kurabiye fikrini sevdim :)

Konu baslik çok alakasiz.ayrica icerikte cok tutarsiz bir basindan bir sonundan konu butunlugu yok

Edit :

Ne çok konu birikmis hemen hatırlatayım konumu.

Şiddet gördüğüm 6 aylık bi evliligim (!) Vardi boşanma davası açtım.
Dava sürüyor darp davasından 5 yil geriye birakilan cezasi var 3000 tl. Boşanma davası devam ediyor kim bilir ne zaman sonuclanir. Çok da önemli değil

Bu arada ben tayın aldım taşındım yeni şehir yeni ev hatta yerleştim. Çok borca girdim ama şükürler olsun o adamdan kurtuldum.

Ve hatta misafirim bile gelecek kahve icip ev görmeye. kizlar Fırınim YOK haftaya gelecek. Ben bu kahvenin yanına ikramlık ne alayim. Lokum çikolata tarzı şeyler zaten tamam ama orda tikandim. 1 yildir kavga dovus hakaret kotu seyler olunca iyi seyleri unuttum.
Misafir nasi agirlanir. Bu arada misafir yaklaşık 8 yıldır tanıyorum.
Sabah ev sahibi geldi sacma.sapan bi türk kahvesi yaptım. Cidden unutmuşum birini agirlamayi. Ne alayım ne yapayım. Yardim kizlar :) :)

Buraya kadar okuduysanız eğer kızlar şiddet olan bi evliliğiniz varsa cidden bitirin rabbim yardim ediyor
Yeryüzünde çok erkek var dünya onun etrafında dönmüyor.:KK12::halay:
Senin adına sevindim canım inşallah herşey gönlünce olsun. Fırının olmadığı için ocakta yapılacak güzel ikramlıklar tavsiye edeyim sana. Gelin çantası. Sadrazam lokumu. Magnolia. Yalancı tavuk göğsü tatlısı. Portakal Pelteli irmik tatlısı. Truff. Vs vs uzatabilirim :hamarat: tuzlu olarak böreği hazır alabilirsin ama kendim yapmak istiyorum dersen Avcı böreği. Sigara böreği. Tepsi böreği. Tava Böreği vs vs yapabilirsin. Nefis yemek tarifleri uygulaması var hepsini orada bulabilirsin. Özelden de yardımcı olabilirim canım :KK19:

Yada eenn basitinden al bi pasta taban ıslat dök kremayı koy meyveyi çikolatayı fındığı krem şanti ile de kapat her yerini oohh mis gibi üstüne de mum dik kutlama yapın boşanmanın kutlaması :halay:

Hazır al şimdilik. Söylersin misafirine fırınım yok diye...
Fırının gelince yaparsın kendin..
Tavada börek veya gözleme yapabilirsin.. Tencerede kek de yapılıyor ama ben hiç denemedim bilemem.
Yanına kısır veya makarna salatası mis..

Senin adına sevindim canım inşallah herşey gönlünce olsun. Fırının olmadığı için ocakta yapılacak güzel ikramlıklar tavsiye edeyim sana. Gelin çantası. Sadrazam lokumu. Magnolia. Yalancı tavuk göğsü tatlısı. Portakal Pelteli irmik tatlısı. Truff. Vs vs uzatabilirim :hamarat: tuzlu olarak böreği hazır alabilirsin ama kendim yapmak istiyorum dersen Avcı böreği. Sigara böreği. Tepsi böreği. Tava Böreği vs vs yapabilirsin. Nefis yemek tarifleri uygulaması var hepsini orada bulabilirsin. Özelden de yardımcı olabilirim canım :KK19:

Truff malzemesi aldım siz dedikten sonra kaşık çikolata kahvenin yanına sonra lokum badem .sekeri kan şekerinden gitcez. Tuzlu çubuk koyarım olmadi :halay::halay:

Hazır al şimdilik. Söylersin misafirine fırınım yok diye...
Fırının gelince yaparsın kendin..
Tavada börek veya gözleme yapabilirsin.. Tencerede kek de yapılıyor ama ben hiç denemedim bilemem.
Yanına kısır veya makarna salatası mis..

Süper bunları kızlara yapayım. Tam boşanma kutlamalik :KK71:

Geçmiş olsun, sevindim senin adına. Tava ya da tencere böreği de yapabilirsin, çok güzel oluyor. Nette bir sürü tarif var. :)

Back
X