• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var.

Eşiniz neden kovuyo sizi , genelde babadan korkarlar babasına söyleyin ciddi ciddi konuşun ama bunlardan önce şiddeti ve tehditleri kaydedin bakdınız olmuyo anne babanıza gönderin kayıtları:KK43: siz onları daha iyi tanırsınız babanız şiddet gördüğünüze dayanamaz belki:KK43:

O babasina bile dikleniyo kimseyi dinlemez
Bi turlu kaydetmeye durumum musait olmuyo ama.bu sefer kaydedicem annem babam direti babam kolundaki sigara izini gordu ama yinede de evime misafrlikten baska gelmez diyo... Tam bi jizofren esim ah ah ne olursa hep susanlara caresizlere oluyo :(

O babasina bile dikleniyo kimseyi dinlemez
Bi turlu kaydetmeye durumum musait olmuyo ama.bu sefer kaydedicem annem babam direti babam kolundaki sigara izini gordu ama yinede de evime misafrlikten baska gelmez diyo... Tam bi jizofren esim ah ah ne olursa hep susanlara caresizlere oluyo :KK43:
abin ,amcan ,dayın seni anlayacak kimse yok mu canım. Bugün mü geldiğimde evde olma demişti, napacan şimdi bişey olmamış gibi yemeğini sofrasını mı hazırlasan .

Ailem biliyor ama babam bizde boşanan eve bidaha gelmez diyo halalarim cogu siddet gorduler eşlerinin bazilari ickiciydi dovuyodu bakmıyordu çocuklarına falan ama yinede gel demediler ne olursa olsun otur evde diyolar
Of bu nasil zihniyet ya allah bildigi gibi yapsin sizin yardimciniz olsun

Şimdi şöyleki boşanma sürecinizi en saglikli sekilde geçirebilmeniz için sıgınma evine gitmeniz sart. Can güvenliği riskiniz var çünkü.
Eşiniz işteyken hazirlayin cantanizi ve cocugunuzu en yakin karakola gidin.
Esimden psikolojik siddet goruyorum bosanmak istiyorum can guvenligi riskim var kalacak yerim de yok siginma evine yerlesmek istiyorum diyin.
Sizi gerekli birimlere götürüp sıgınma evine yerlesmenizi saglayacaklardır.
Siginma evinin kurallari vardir yatma kalkma saatleri bellidir. Cep telefon kullanamazsiniz kendi can guvenliginiz ve diger kalanlarin guvenligi icin.
Bunun yaninda cocugunuz ve sizin icin harçlık verilir. Siz isterseniz işe girebilirsiniz. Cocugunuza da bakilir. Bir yandan para biriktirirsiniz.
Bir yandan da barodan ucretsiz avukat talep etme hakkiniz var. Avukat tayin edildikten sonra bosanma davanizi da acarsiniz.
Siginma eviyle baglantili bir kurumda çalıştım. Konuyla ilgili merak ettiginiz ayrintilar varsa mesaj atabilirsiniz.

Sana nasıl yardımcı olabiliriz,
Bebegınızı alacaksınız dımı, hangi sehırdesın?
Esin ayrılmak istiyor bu ıyı bısey en azından pesınıze dusmez ama ya aileniz onlarda birakır mı sızı

Sana nasıl yardımcı olabiliriz,
Bebegınızı alacaksınız dımı, hangi sehırdesın?
Esin ayrılmak istiyor bu ıyı bısey en azından pesınıze dusmez ama ya aileniz onlarda birakır mı sızı

Bebeğimi kesinlikle alicam.olum. olsa bile asla birkamam esim babası dayisi kesin peşine duser aşiret gbi bisey onlar babasi zatn bizde boşanmak yok dedi boşanan olur diyo ama ben hazırlığını yapicam ve inşallah 2 gun icinde gidicem direk avukat talep edip ilk bosanma dilekçesi sonra adimi soy adimi bebeğimi kimliğini herseyi degistirecem inşallah ole bisey yapabilrssm beni bulamazlar ama ailem de bırakmaz istanbulda oturuyorum ama suan kafamda bunlari kurdum inşallah gerceklesterbilirm

Velayet ile bilginiz varmi acaba..?
Birde bu ad degisiklgi yapilabiliyomuyuz acaba...? bi inan bu soylediklerinzle çok yardimci oluyosunz :)

Back
X