• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir nasıl ağırlanır?

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Edit :

Ne çok konu birikmis hemen hatırlatayım konumu.

Şiddet gördüğüm 6 aylık bi evliligim (!) Vardi boşanma davası açtım.
Dava sürüyor darp davasından 5 yil geriye birakilan cezasi var 3000 tl. Boşanma davası devam ediyor kim bilir ne zaman sonuclanir. Çok da önemli değil

Bu arada ben tayın aldım taşındım yeni şehir yeni ev hatta yerleştim. Çok borca girdim ama şükürler olsun o adamdan kurtuldum.

Ve hatta misafirim bile gelecek kahve icip ev görmeye. kizlar Fırınim YOK haftaya gelecek. Ben bu kahvenin yanına ikramlık ne alayim. Lokum çikolata tarzı şeyler zaten tamam ama orda tikandim. 1 yildir kavga dovus hakaret kotu seyler olunca iyi seyleri unuttum.
Misafir nasi agirlanir. Bu arada misafir yaklaşık 8 yıldır tanıyorum.
Sabah ev sahibi geldi sacma.sapan bi türk kahvesi yaptım. Cidden unutmuşum birini agirlamayi. Ne alayım ne yapayım. Yardim kizlar :) :)

Buraya kadar okuduysanız eğer kızlar şiddet olan bi evliliğiniz varsa cidden bitirin rabbim yardim ediyor
Yeryüzünde çok erkek var dünya onun etrafında dönmüyor.:KK12::halay:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy kıyamam, hayırlı uğurlu olsun, bundan sonraki hayatınız huzur dolu olsun, sevin sevilin inşallah. "Şiddit giriyirim imi bişinimiyirim çinki şiyi iltindin iyril dimiyin timim mi" diyen pasifler pasifi arkadaşlara da örnek olmanız dileğiyle.

Güzel bir çikolatalı kek yapın, yanına da pastaneden bir su böreği alıp ikram edersiniz. İsterseniz bir de salata yapın ama gerek yok. En son da türk kahvenizi yapar lokumunuz çikolatanızla ikram edersiniz.

Oyy kıyamam, hayırlı uğurlu olsun, bundan sonraki hayatınız huzur dolu olsun, sevin sevilin inşallah. "Şiddit giriyirim imi bişinimiyirim çinki şiyi iltindin iyril dimiyin timim mi" diyen pasifler pasifi arkadaşlara da örnek olmanız dileğiyle.

Güzel bir çikolatalı kek yapın, yanına da pastaneden bir su böreği alıp ikram edersiniz. İsterseniz bir de salata yapın ama gerek yok. En son da türk kahvenizi yapar lokumunuz çikolatanızla ikram edersiniz.

Ay su böreği harika fikir ama firinim yokki kek yapamam :/

Başlık çok yanıltıcı, konu nasıl pasta böreğe bağlandı anlamadım :)

Durumumu merak edenler vardı davayı açtım tayin aldım adamda ceza aldı darptan

Ayrıca yasadigim.guzel şeyleri sizinle paylaşmak istedim ve fikir almak istedim

Onu atlamışım ya yazmışsınız da görmemişim özür dilerim. :) Tencerede de kek yapabilirsiniz, tarifler var ben denedim fena olmuyor. Hatta şu muglar var ya kupalar, onlara kek hamuru koyup tencereye dizip pişirerek kupada çikolatalı sufle yapıyorsunuz böyle içi akışkan oluyor. Netten bakabilirsiniz yine tariflerine.

Ne çok konu birikmis hemen hatırlatayım konumu.

Şiddet gördüğüm 6 aylık bi evliligim (!) Vardi boşanma davası açtım.
Dava sürüyor darp davasından 5 yil geriye birakilan cezasi var 3000 tl.

taşındım yeni şehir yeni ev hatta yerleştim. Ve hatta misafirim bile gelecek kahve icip ev görmeye. Fırınim haftaya gelecek. Ben bu kahvenin yanına ikramlık ne alayim. Lokum çikolata tarzı şeyler zaten tamam ama orda tikandim. 1 yildir kavga dovus hakaret kotu seyler olunca iyi seyleri unuttum.
Misafir nasi agirlanir. Bu arada misafir erkek yaklaşık 8 yıldır tanıyorum.
Sabah ev sahibi geldi sacma.sapan bi türk kahvesi yaptım. Cidden unutmuşum birini agirlamayi. Ne alayım ne yapayım. Yardim kizlar :) :)

Buraya kadar okuduysanız eğer kizlaekızlar şiddet olan bi evliliğiniz varsa cidden bitirin rabbim yardim ediyor
Yeryüzünde çok erkek var dünya onun etrafında dönmüyor.:KK12::halay:

Hakkınızda hayırlısı olsunda,şuna takıldım bende misafiriniz erkek arkadaşınızmı yoksa bir akraba filanmı..
Daha boşanma olayı sonuçlanmadan bu sürece ters bir etki yapmazmı..

Hayırlı olsun sizin için,çevrenizde pişirim fırını var ise tepside kek,börek yufkasını siz yaparsınız onlara verip onlarda da pişirebilirsiniz,bizim burada tepsi yemeklerini 2 liraya pişiriyorlar evde ki fırından daha ucuz,tabi lahmacun,pide olursa onu tane hesabı yaparlar,eğer fırın varsa çok işinize yarar.Yoksada kısır yapın pastaneden yaş pasta ve biraz börek alın yeter.

Hakkınızda hayırlısı olsunda,şuna takıldım bende misafiriniz erkek arkadaşınızmı yoksa bir akraba filanmı..
Daha boşanma olayı sonuçlanmadan bu sürece ters bir etki yapmazmı..

Hayır erkek arkadaşım değil olamazda. Üni den beri tanırım.
Ayrıca eski esim sevgili yapmis kv ile bile tanistirmis

Bu süreçte bizim normal arkadaşlarımızın olması süreci nasi etkiler ki. Terslik olsun diye yazmıyorum cidden merak ediyorum

Hayır erkek arkadaşım değil olamazda. Üni den beri tanırım.
Ayrıca eski esim sevgili yapmis kv ile bile tanistirmis

Bu süreçte bizim normal arkadaşlarımızın olması süreci nasi etkiler ki. Terslik olsun diye yazmıyorum cidden merak ediyorum

Asla sizi kırmak amaçlı yazmadım önce bunu bilin isterim,yanlış anlaşılmak istemem açıkcası..
Sizi üzmek asla düşünmem..
Burada çok okuduk boşanma olmadan erkek arkadaşı olanlar oluyordu,o yüzden dedim..
Sonrası kadın için sıkıntılı oluyor..
Erkek bir şekilde tanıştırıyor ailesiyle onlarda sorun olmuyor nedense..

Yok bende sizi kırmak istemem arkadaş nornal arkadasim ama.ileride olursa nasıl bi sorun oluyor sürece merak ettim benimle paylaşırsanız özelden de olabilir. Çünkü bende artık önüme bakmak istiyorum
Hayatımda erkek istemiyorum şuan ama ileride neden olmasın
Asla sizi kırmak amaçlı yazmadım önce bunu bilin isterim,yanlış anlaşılmak istemem açıkcası..
Sizi üzmek asla düşünmem..
Burada çok okuduk boşanma olmadan erkek arkadaşı olanlar oluyordu,o yüzden dedim..
Sonrası kadın için sıkıntılı oluyor..
Erkek bir şekilde tanıştırıyor ailesiyle onlarda sorun olmuyor nedense..

Yok bende sizi kırmak istemem arkadaş nornal arkadasim ama.ileride olursa nasıl bi sorun oluyor sürece merak ettim benimle paylaşırsanız özelden de olabilir. Çünkü bende artık önüme bakmak istiyorum
Hayatımda erkek istemiyorum şuan ama ileride neden olmasın

Yanlış anlaşılsın istemem gerçekten,ileride ne olur ne yaşanır elbette bilinmez..
Dediğim gibi boşanma süreci bitmeden bu tarz yaklaşımlara giren oluyorya o yönde dedim bunu..
Sıkıntı çıkar erkek kesin der bitmeden birinimi buldun der,bunlar maalesef yaşanıyor artık..
Erkek yapınca onlara normal geliyor..
Hayatınızda bundan sonra kendi yaşantınıza odaklanın herşey gönlünüzce olsun mutlu olun sizde..

Back
X