- 13 Ocak 2020
- 45.545
- En iyi cevaplar
- 2
- 173.788
- 598
- 33
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
ya belki bilcekler niye şimdi böyle olduk10 çeşit yapsan kıymet mi bilicekler sanki..
Ah ne güzel kalplisinizAy yakın olsak gerçekten yapar çağırırdım
Ya yapması zor değil de bulaşığı iş. İç harcı ayrı tencere, yaprakları haşlamak ayrı tencere, beşameli ayrı tencere, en son fırın kabı kalıyor.Kız lazanya dünyanın en beceriksiz bana bile uyan yemeği nesi zor( Hazır lazanyadan yapıyorum tabiki sadece iç harcını hazırlıyorum sksksk)
Mercimek düşündüm de lazanya zaten hamurlu, mercimekle birlikte çok tahıl tahıl olmaz mı?Benim lazanyamı çok beğenir arkadaşlar, o yüzden arkadaşlar yemeğe geldiğinde çok sık yaparım. Lazanya ve salatadır hep menü, fazlasına gerek yok benceiçimiz ısınsın derseniz de akşamdan hazırlayın mercimek çorbasını da.
Mercimekle lazanya çok tahıl tahıl olmamış mı?En son gittiğim lazanyalı davette yanında fırında kaşarlı mantar, ortada turşu, tarator vardı. Çorba olarak da mercimer vermişlerdi.
Aa haşlıyonuz mu? Beşamel dökünce yumuşuyo zatenYa yapması zor değil de bulaşığı iş. İç harcı ayrı tencere, yaprakları haşlamak ayrı tencere, beşameli ayrı tencere, en son fırın kabı kalıyor.
(Kimse lazanyanın zorluğunu sorgulamasın)
Hiç sorgulamadım yedimMercimekle lazanya çok tahıl tahıl olmamış mı?
Mercimek baklagil değil miydi yaMercimekle lazanya çok tahıl tahıl olmamış mı?
Yoğurtlu kerevizi nasıl yapıyorsunuz? Kerevizi rendeleyip kavurup yoğurtla mı karıştırıyoruz?Lazanyanın yanına vişne hoşafı çok güzel oluyor. Etli hamurişli yemeklerin yanına ekşi bir tat iyi oluyor, insanı kesmiyor. Bir de yoğurtlu kereviz salatası yaparsınız. Oldu bitti.
E baklagiller de tahıl değil mi? Acaba böyle sebze çorbası pırasa çorbası gibi birşey mi yapsam dedimMercimek baklagil değil miydi ya
Rendellenmiş kavrulmamış kerevizin içine yoğurt mayonez ekşi yeşil elma rendesi sarımsak ve dereotu ceviz katın karıştırın bu kadar çokta lezzetli olur.Yoğurtlu kerevizi nasıl yapıyorsunuz? Kerevizi rendeleyip kavurup yoğurtla mı karıştırıyoruz?
Yoğurtlu kerevizi nasıl yapıyorsunuz? Kerevizi rendeleyip kavurup yoğurtla mı karıştırıyoruz?
Sebze çorbası da olabilir ama mercimek pratik bence.E baklagiller de tahıl değil mi? Acaba böyle sebze çorbası pırasa çorbası gibi birşey mi yapsam dedim
Ben hep haşlayarak yaptım (haşlama dediğim şöyle bi kaynar suya sokup azıcık durup çıkarıyorum) şimdi misafire yeni bi deneme yapmayayım riske girmeyeyimAa haşlıyonuz mu? Beşamel dökünce yumuşuyo zaten
Kıaaaz misafire lazanya iptal dedikBen hep haşlayarak yaptım (haşlama dediğim şöyle bi kaynar suya sokup azıcık durup çıkarıyorum) şimdi misafire yeni bi deneme yapmayayım riske girmeyeyim
Mutlaka denemelisiniz bence bizim damak tadımıza çok uygunHiç lazanya yapmadım da yemedim de. Ne kadar yaygınmış,herkes biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?