- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.605
- 108
- 39
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Arkadaşlar yatılı misafirim gelecek. 2 yetişkin 1 de 9-10 yaşlarında çocuk. Ana yemek lazanya düşünüyorum. Menüye neler ekleyebilirim? Hangi çorba? Bi de çok basit olmaması için menüyü nasıl zenginleştirebilirim? Örneğin ara sıcak?
öneri ve tariflerinize açığım
Bi kere yapacaktım iftarda ilk defa biri gelecekti bize menüyü değistirtti bana arkadaşlarLazanya tüm menüyü kitliyor
Ben de derim yani. Şöyle lazanya çok doyurucu bir yemek. Yanına salata ile yeterli. Misafire uymuyor bu yüzden. Ara sıcak olarak aklıma hiçbir şey gelmiyor mesela çağrışım yaptırmıyorBi kere yapacaktım iftarda ilk defa biri gelecekti bize menüyü değistirtti bana arkadaşlar
Bence de lazanya iptalBen de derim yani. Şöyle lazanya çok doyurucu bir yemek. Yanına salata ile yeterli. Misafire uymuyorbu yüzden. Ara sıcak olarak aklıma hiçbir şey gelmiyor mesela çağrışım yaptırmıyor
Bence deBence de lazanya iptal
Çok güzel fikirler biri bana yapsa afiyetle yerimMercimek veya yayla çorbası/ Köfte-Patates/ Pirinç pilavı/ salata/ acılı ezme/ köz patlıcan salatası ve yoğurtlu bir meze
Fırında karışık tavuk kanat/ bulgur pilavı/ salata/ cacık
İlla lazanya yapacaksan bugünden yapıp dolaba koyabilirsin. Yarın sadece fırına atması kalır.
Lazanya biraz riskli bi yemek ama. Gelenleri tanımıyorum ama genelde klasik menüler severek yeniliyor.
Tatlı olarakta çikolatalı ıslak kek veya revani olabilir.
ÇorbaBen de derim yani. Şöyle lazanya çok doyurucu bir yemek. Yanına salata ile yeterli. Misafire uymuyor bu yüzden. Ara sıcak olarak aklıma hiçbir şey gelmiyor mesela çağrışım yaptırmıyor
Çorba
Fırında peynirli mantar
lazanya
salata
karışık sebze garnitür gibi olmaz mı
Çok güzel fikirler biri bana yapsa afiyetle yerimama biz de gelecek arkadaşlarımız da yurtdışında yaşıyoruz. Daha önce birkaç böyle ağır buyur Türk yemeği yaptığımda başıma şu geldi: çocuklar buranın yemek kültürüne alışıyor ve öyle bulgurdu yayla çorbasıydı yoğurtlu mezeydi vs yemiyor ben uğraşıyorum ama çocuklar yemeyince anne babanın da içine sinmiyor haliyle. Bi de artık bu kadar yapamam benim de bebeğim var bütün gün peşinden koşturtuyor
Kız lazanya dünyanın en beceriksiz bana bile uyan yemeği nesi zorLazanya zor ya ağır yemek yanına ne yapsanız kalır.
Yav orası öyle ama ağır ya. Lazanyayı pilavla mı yiyon oluum yanına ne yapcan meselaKız lazanya dünyanın en beceriksiz bana bile uyan yemeği nesi zor( Hazır lazanyadan yapıyorum tabiki sadece iç harcını hazırlıyorum sksksk)
Yok işte sek lazanya yapcan. Bu da böyle ağır da bir yemek diycen başka da bir şey yapmıycaksınnYav orası öyle ama ağır ya. Lazanyayı pilavla mı yiyon oluum yanına ne yapcan mesela
Taam ayy lazanyaylan bi siy yenmiyo yhaa tek bu var derimYok işte sek lazanya yapcan. Bu da böyle ağır da bir yemek diycen başka da bir şey yapmıycaksınnTembellik kazanacakk
10 çeşit yapsan kıymet mi bilicekler sanki..Taam ayy lazanyaylan bi siy yenmiyo yhaa tek bu var derim
Ecnebiler ne güzel yapıyo işte ortada bi tepsi lazanya herkese veriliyo bi şey içiliyo yanında hop bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?