• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Misafir Koltuk Takımlarımız :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhaba kızlar sonunda bizde uzun tartısmalar sonucu mobilyalarımızı aldık :) siz siz olun ailelerle mobilya seçmeye gitmeyin :(((

Ama Allahtan benim istediğime yakın birseyler oldu .

$elit-takim.webp

bunu aldık misafir odamıza :))) sizce nasıl kızlarr.

yemek odası olarakta :

Eki Görüntüle 495687

orta sehpa ve zigonumuz :

$vivaldi-orta-sehpa.webp
$vivaldi-zigon-sehpa.webp

Diğer odamızın yani bizim oturacağımız her zaman vakit geçireceğimiz odanın köse takımı :))

$bolivya-kose-takimi-bolivya-corners-team-01.webp

orta sehpası yine bolivya bellona orta sehpa diye geçiyor :))

mutfak masamız :

$remix-1.webp
portmantomuz :))

$nova-portmanto-armut.webp

güle güle kullan. mutluluklar dilerim.
misafir koltuk takımını yemek odası ile aynı odaya koyacaksan beyaz yemek odası takımı ile koltuk rengi uyumu pek olmamış gibi geldi bana.
tabi fotolardan böyle görmüş olabilirim.

güle güle kullan. mutluluklar dilerim.
misafir koltuk takımını yemek odası ile aynı odaya koyacaksan beyaz yemek odası takımı ile koltuk rengi uyumu pek olmamış gibi geldi bana.
tabi fotolardan böyle görmüş olabilirim.

canım renk olarak beyaz ve kumas olacak. ama model bu :)))

canım mobilyalarını güle güle kullan o kadar tartışmaya rağmen güzel seçim yapmışsın
portmantonu nerden aldın canım çok beğendim ve ne kadara

canım mobilyalarını güle güle kullan o kadar tartışmaya rağmen güzel seçim yapmışsın
portmantonu nerden aldın canım çok beğendim ve ne kadara

cok teşekkür ederim dileklerin ve beğenilerin için tatlım. Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah.
bellonadan aldık tüm mobilyaları canım. tam fiyatını bende bilmiyorum ama internet sitesinde yazıyor :))

cok teşekkür ederim dileklerin ve beğenilerin için tatlım. Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah.
bellonadan aldık tüm mobilyaları canım. tam fiyatını bende bilmiyorum ama internet sitesinde yazıyor :))

teşekkürler canım bende aldım mobilyalarımı epey oldu alalı da portmanto da düşünüyorum bakalım o yüzden sordum bi bakim netten :8:

Back
X