- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Ben de çok seviyorum kalem börekleri de çok güzelMarka vermek yasak mı bilmiyorum da n ile başlayan güzel.Hepsini denedim.Ben biraz tembel olduğum için kolay geliyor bana.Konuyu tabike aldım.Mastercheflerin yorumlarını bekliyorum.
Eşim çok beğendi.Nasıl kıvırdın bunu böyle dedi.Gitmiş yufka almış tekrar yaparsam diye.Ben de çok seviyorum kalem börekleri de çok güzel
bi kere olsun deneyin derim ben çok seviyorum yaptığım herkes de bayıla bayıla yer hem de misafire de çok güzel oluyor :)Ağlayan pastayı bilmiyorum ama çok güzel yemek yapan arkadaşım dün gece 3 kaşık tatlısını önerdi.Baktım kolay gözüküyor.Ama hiç yapmadım.
Herkes beğenmiyor onu. Evde yapılmanın yerini tutmuyor sankio börekleri gördüm emin olamadım. tadı güzel oluyor mu? yoğurt yumurtayı böreği çözdürüp mü sürüyorsunuz ona?
Özelden yazar mısınız lütfen ne böreği o hazır olan ve markası marketi :) ben saf gibi yufkacıdan yufka alıp yapıyorumEşim çok beğendi.Nasıl kıvırdın bunu böyle dedi.Gitmiş yufka almış tekrar yaparsam diye.
Börek çok daha lezzetli olur hatta. Kısırı da dediğiniz gibi yapın yeşilliklerini katmadan (ayrı kapta dursun)hiçbir şey olmaz.merhaba, çalışıyorum ve hafta sonu misafir ağırlayacağım. akşam işten çık eve gel diğer işler derken saat 10dan sonra anca boş zaman kalıyor. ertesi günü de misafirlerim 12 de gelecek. sorum şu; tepsi böreği yapacağım. akşamdan hazırlasam buzdolabında beklese sabah fırınlasam olur mu? bir de kısır akşamdan hazırlanıp dolapta beklerse nasıl olur? yoksa hepsi sabahtan mı hazırlanmalı? yeşilliklerini geceden yıkasam ama yağ sos vs yapmadan saklama kabında saklasam yine de tazelikleri bozulup kendini salar mı?
Ay kadınlara cidden yazık ya çok üzülüyorum kendimize, amaç karın doyurmak ki resmen işkence oluyorHerkes beğenmiyor onu. Evde yapılmanın yerini tutmuyor sanki
Aynen hem masraflı hem eziyetAy kadınlara cidden yazık ya çok üzülüyorum kendimize, amaç karın doyurmak ki resmen işkence oluyor
Ya yıllardır misafir agirlamiyorum , çok korkutucu geliyor bu işler . Misafir öncesi temizlik ikram sonra temizlik . Ev sahibi 2 dk bile oturmaz, hazır alsa bile laf edilir . Cidden işkenceden farksızAynen hem masraflı hem eziyeteskiden o kadar masraflı değildi
Onlar çok hazır hazır oluyor. Olsa yerim ama ev yapımının lezzetini vermedi bana. Herkesin damak tadı farklı tabii. Kısırın malzemelerini hazır edip sabah yapsanız daha iyi bence.o börekleri gördüm emin olamadım. tadı güzel oluyor mu? yoğurt yumurtayı böreği çözdürüp mü sürüyorsunuz ona?
Kolay ama gösterişli şeyler yapacaksınızYa yıllardır misafir agirlamiyorum , çok korkutucu geliyor bu işler . Misafir öncesi temizlik ikram sonra temizlik . Ev sahibi 2 dk bile oturmaz, hazır alsa bile laf edilir . Cidden işkenceden farksız
merhaba, çalışıyorum ve hafta sonu misafir ağırlayacağım. akşam işten çık eve gel diğer işler derken saat 10dan sonra anca boş zaman kalıyor. ertesi günü de misafirlerim 12 de gelecek. sorum şu; tepsi böreği yapacağım. akşamdan hazırlasam buzdolabında beklese sabah fırınlasam olur mu? bir de kısır akşamdan hazırlanıp dolapta beklerse nasıl olur? yoksa hepsi sabahtan mı hazırlanmalı? yeşilliklerini geceden yıkasam ama yağ sos vs yapmadan saklama kabında saklasam yine de tazelikleri bozulup kendini salar mı?
böreği geceden hazırlayın ama üstüne sosunu/yumurtasını sürmeyin sabah fırınlamadan surersiniz. Kısır da geceden hazırlansa olur ama ekşisini sabah ekleyin.merhaba, çalışıyorum ve hafta sonu misafir ağırlayacağım. akşam işten çık eve gel diğer işler derken saat 10dan sonra anca boş zaman kalıyor. ertesi günü de misafirlerim 12 de gelecek. sorum şu; tepsi böreği yapacağım. akşamdan hazırlasam buzdolabında beklese sabah fırınlasam olur mu? bir de kısır akşamdan hazırlanıp dolapta beklerse nasıl olur? yoksa hepsi sabahtan mı hazırlanmalı? yeşilliklerini geceden yıkasam ama yağ sos vs yapmadan saklama kabında saklasam yine de tazelikleri bozulup kendini salar mı?
İnanın atomu parçalamak,uzaya gitmek,nobel ödülü almak bile daha kolay geliyor gözüme.Artık bir şeye benzemediği için atacağim pastayı yapmakta içimden gelmiyor.Zorlasam da çıkmıyor.Yine de teşekkürler öneriniz için.bi kere olsun deneyin derim ben çok seviyorum yaptığım herkes de bayıla bayıla yer hem de misafire de çok güzel oluyor :)
ne demek rica ederimİnanın atomu parçalamak,uzaya gitmek,nobel ödülü almak bile daha kolay geliyor gözüme.Artık bir şeye benzemediği için atacağim pastayı yapmakta içimden gelmiyor.Zorlasam da çıkmıyor.Yine de teşekkürler öneriniz için.
Misafir almamak en güzeli :) ya da arkadaşlar gelince pizza söyleyip geçiyoruz . Tabii bekarlık avantajı eş ailesi vs olsa çok zor .Kolay ama gösterişli şeyler yapacaksınızilk başta çok çeşit yapmayın ki alışmasınlar tatlı tuzlu salata üç çeşit yeterli. En kolayından başlayacaksınız kek poğaça kısır yada patates salatası sonra beklentiye girmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?