ben çalışan bir bayanım. sadece haftasonum var . o da cumartesi tüm gün temizlik ütü falan la geçiyo pazarda kalan işler arta kalan belki bir yarım gün (oda market yapmazsak) kendime ayırdığım.eşimin iş yerinden bir arkadaşı var bizi bir kez avlarine birkez de iş yerinde kahvaltıya çağırdı. tabii bende davet edeceğim aklımda ama kadın bize o kadar hazırlık yapmıştı bende düzgün birşey hazırlamak istiyorum. neyse tututurdu pazar kahvaltıya çağıralım diye. bayramdan önce evi bir akşam hızlıca süpürüp gitmiştim pazar akşamıda yeni geldik yani ev 2 haftadır temizlenmedi leş gibi. mutfağa dolap yaptırmıştık onlarda dün geldi onlarda temizlenecek tabii mutfak yerleşecek. balkon memleketten gelenler le dolu. cam perde 2 aydı ellenmedi. anlayacağınız eve misafir alacak bir düzen yok. birde samimi olmadığım bir aile hali ile ev düzgün görünsün istiyorum. sadece temizlik bir gün sürdü desem perde yıka kurut as işleri var. hadi onlar da tamam diyelim. pazar sabahı gelecekler cumartesi akşamdan pasta börek hazırlamak lazım. bir de şu var ki zaten yorgunum bayram çok yorucuydu geldim ertesi gün işe başladım ne evle ne kendimle ilgilenemedim. ya erkek işte anlamıyor haftaya gelsinler diyorum yok çok ayıp olmuş biz çağırmamışız da. ya çalışan bayan olarak şu misafirlik işlerini hiç sevmiyorum. şimdi ne yapayım bu akşamdan temizliğe başla, yarın devam akşam pasta börek pazar sabahta erkenden kalk diğer hazırlıklar ay ay delirecem. para da yok kadın çağırsam birde temizlikçi bayana yemek hazırlamak valla temizlik yapmaktan zor geliyo. eve temizlikçi alan bayanlar siz nasıl hallediyorsunuz bu yemek işini...
bunu bir dert olarak yazmadım sohbet amaçlı yazdım. yine buda dertmi diye saldırmaya başlamayın olur mu
bunu bir dert olarak yazmadım sohbet amaçlı yazdım. yine buda dertmi diye saldırmaya başlamayın olur mu