- 27 Ekim 2023
- 73
- 42
- 33
- Konu Sahibi duygusal9191
O ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizinle aynı durumdayım panik yapıyorum çok fazla yoruluyorum ayaklarım ağrıyorO ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
Mukemmelliyetci olmaktan bence biraz bende de var o durumO ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
Evet davet etmesen de olmuyor çok zor geliyor bana bu yüzden kimseye misafirlige gitmek te istemiyorumBende stres oluyorum. Yetişecek mi güzel olacak mı o yüzden uzun zamandır kimseyi davet etmedim
Çeşit çeşit ikram hazırlamak çok zorluyor kim icat ettiyse bunuMukemmelliyetci olmaktan bence biraz bende de var o durum
Cagirdigim insanlar beni yormayan kar olduğu için olmuyor. Korkmuyorum yani. Ama mecburiyetten cagirdigim varsa geceden uyku tutmuyor o yüzden sadece sevdiklerimi ve beni olduğum gibi kabul edenleri agirliyorum. Diğer türlüsü illa bir şey cikariyor.O ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
BenO ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
işte öyle olmuyor kayınvalidem tarafı çeşit çeşit ikram yapıyor ben de yapmasam olmuyor zaten kayinvalidemler tarafı beni çok yoruyorÇok kasmayın, abartmadan ikram yapın. Birini çaya mı çağırdınız kek yapın yada kurabiye, çeşit çeşit yapmaya gerek yok. Yemeğe davet ediyorsanız da, çorba, bir etli yemek, pilav, salata.