- 27 Ekim 2008
- 5.972
- 2.417
- 723
canım evinde bulundurmayabilirsin ama madem yapmışsın ne olur ne olmaz diye fazla yapmalıydın helede börek gibi şeyler çok yenir nasıl kişi sayısına göre yaptın anlamadım kalanı buzluğa atardın bundan sonra aklında bulunsun apartman toplantısı dendimi her zaman beklenenden fazla gelinir yanında genelde birileriyle gelirler ya çocuğu olur ya anası olur yakın diye götürülür ama yinede söylenenler hoş olmamış böyle böyle tecrübe edinecez verilen önerileri de anlayamadım işimize gelmeyen her olayda görüşmeyi kesmekmi gerekli yani üslubunca yeri geldiğinde durumu anlatır cevabı verirsin burda çoğu kişi hem yalnızlıktan şikayetçi hemde en ufak bir şeyde ilişkiyi kes gibi saçma sapan öneriler insan ilişkileri bu şekilde yürümemeli başımıza her an ne gelir bilemeyiz bizim en yakınımız komşularımız onlarla tabiki iyi geçinmeye çalışacağız heleki yeni evliysen sana çok yardımları dokunacaktır ama tabiki bu herkesle zırt pırt görüşmek değil tanışıp içinde sana uygun olanlarla daha sık görüşeceksin beniim evim az kaldı yanıyodu gece biz uyurken komşularım olmasa şimdiye ölmüştük bence sen kendine yakışanı yap bırak onlar ne derse desin az yaparsın az yaptı denir çok yaparsın aman ne çok yaptın ben nasıl yapacam denir boşver bu kadar takma sen bidahakine daha hazırlıklı olursun..
sen de haklısın arkadaşım ama bu insanlar iyi niyetli değillermiş ki. iyi niyetli olmayan arkasından dedikodusunu yapan insanları bundan böyle nasıl samimi olarak kabul edip komşuluk yapacak konu sahibi.