• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket misafir agirlamakmi misafirlige gitmekmi???

hadi bakalim hangisi daha agir basicak :)

• Ankete Katılan
    61

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
a-misafir agirlamayimi daha cok seversiniz
b-misafirlige gitmeyimi
c-her ikisinide severmisiniz
-d hicbirimi

hadi bakalim a mi
b mi
c mi
yoksa d mi

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

a mı diyim b m diyim c mi diyim d mi diyim sırnaşık şey

ben misafirin gelmesini severim. birde o misafir haberli olursa dadın yenmez :teytey:

misafir ağırlamayı daha çok severim.haberli habersiz fark etmez.
yeterki gelsinler ve memnun kalsınlar...
çok samimi kişilerse sabaha karşı bile zili çalabilirler.
zaten samimi olduğumuz kişilerde benim bu huyumu bildikleri için mecbur kalsak kapısına gideceğimiz bi sen varsın,bilirizki rahatsız olmassın derler.

hem gelsınler hem ben gıdeyım ama onu oylamadım cunku bana gelınmesını daha cok sewıyorum daha rahat oluyorum we carsı ortasında da oturdugum için sagolsunlar hiç ewım boş kalmıyor......

aslinda misafiri cok severimopuyorumnanaktanne güzel hazirlik yapmanin tadi bile bir ayridirzemuszemus
ama gitmeyide severimopuyorumnanaktan

bende hem ağırlamayı hemde gitmeyi çok severim....

insanlarla paylaşımda,sözde sohbette bulunabileceğim her türlü ortam çok hoşuma gider.buyrunnnnnnnnn
yalnız çevremdeki kadınların ağırlamaktan çok gitmeyi sevdiklerini düşünüyorum.:delphin:

ben de severim gidip gelmeyi ama daha evcimenim.pek gidip gelmem.habersiz gidip gelmelerden hiç hoşlanmam.haberli gelirlerse veya ben gidersem olabilir.eşimle gitmemiz gereken çok yerimiz var ,ama birbirimize vakit ayırmaktan misafire vakit kalmıyor.eşim denizci bu arada bir saat bile bizim için önemli.

kızlarım çok küçük olduğu için ne gittiğim misafirlikten zevk alabiliyorum nede evime gelen misafirlerle adam gibi ilgilenebiliyorummafoldumben
bu nedenle bu aralar her ikisinide sevmiyorum:1no2:ama beni en çok deli edende habersiz misafirler oluyo:olmaz:küçük çocukları olan birinin evine habersiz gidilmemeli bence

İkisinide sevmem :dilcikar:

Gelmesınler hazır evdeyken KK da zaman gecırıyım :lepi:

Gitmem de gezmeye gıdecek zamanı KK da gecırmeyı tercıh ederım :lepi:​

Back