- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
- 23
- Konu Sahibi hayaller3434
-
temiz fresh koku olarak zara tuberose biliyorumkızlar mrb ara ara duyduğum bir koku var
koku da nasıl tarif edilir bilemiyorum ama
böyle ferah temiz mis kokuyor temizlik kokusu gibi, o parfüm ne sizceben yıllardır burberry london kullanıyorum ama artık eskidi koku
umarım sorduğum parfümü bilen vardır
Tsk bakayım ona:)temiz fresh koku olarak zara tuberose biliyorum
Yok canim o kokuyu biliyorum taaa lise yillarimda katalogdan koklardık. Benim dediğim daha temiz bi koku. Avonda soft musk mi ne vardi biraz ona benziyor hatta. Belki böyle tarif edince daha anlaşılırBiraz oryantal bir koku olabilir mi? Mesela Avon Far Away gibi? Dozunda ve ozellikle kışın kullanilinca gayet huzurlu bir koku. Bende eski calistigim yerde cok sık rastliyodum bu kokuya ortalikta bi koku duyuyorum diyince benim aklima da bu koku geldi
cacharel noa var ama ?Yok canim o kokuyu biliyorum taaa lise yillarimda katalogdan koklardık. Benim dediğim daha temiz bi koku. Avonda soft musk mi ne vardi biraz ona benziyor hatta. Belki böyle tarif edince daha anlaşılır
yok canım o da değil ya onu çook kullandım şişeleri dolu yazlıkta. ama ona benziyor cidden, yaklaştıkcacharel noa var ama ?
Bi de bunlara bakayım tesekkurler:))temiz koku diyince aklıma gelenler;
cacharel-noa
avon-pur blanca
guerlain-l instant magic
cerruti-1881
chloe-love
Victoria's secret bombshellkızlar mrb ara ara duyduğum bir koku var
böyle ferah temiz mis kokuyor temizlik kokusu gibi, o parfüm ne sizceben yıllardır burberry london kullanıyorum ama artık eskidi koku
hayır sorduğum kokuyu arıyorum. eğer bir tahmininiz varsa...Chloe signature favori parfümüm! avon oriflame tarzi parfumler çok uçucu. Ucuz yollu bisey ariyosan Privacy al.
Bende freş kokulari seviyorum. Mesela önlem islak mendil var onun kokusu olsa alicagim.hayır sorduğum kokuyu arıyorum. eğer bir tahmininiz varsa...
Cacharel noa olabilirkızlar mrb ara ara duyduğum bir koku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?