Mis kokulu parfüm arıyorum. :)

Burcukr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
47
0
36
İstanbul
Kızlar herkese meraba :) şöyle çiçekli hafif vanilyalı ve odunsu koku arıyorum. çok hafif olmasın şöyle herkesde sorsun istiyorum. önerilerinizi bekliyorum cancagızlarım. :)
Bu arada dün bargello dan chloe lowe aldım güzel koku ama aradığım koku değil. Hadi bakalımmmmmmmmmmm..... :)

Lancome miracle
cacharel amor&amor
Calvin klein 2
Burberry classic

Paco Rabanne öneririm hem kalıcı hem bahara uygun bence... nişanlım da çok beğendi

armani lei(she) bu tarz bi parfüm sanırım, ama denemedim henüz. beğenmeyeni yok gibi.
ilk fırsatta denicem çok övüldü bakalım :)
Paco Rabanne öneririm hem kalıcı hem bahara uygun bence... nişanlım da çok beğendi

yakın arkadaşım kullanıyo onuda çok beğeniyorum ama farklı olmalı teşekkür ederim :)

Paco Rabanne hangisi acaba?Çok merak ettım,çünkü çok zamanda kalıcı parfüm ariyorum.

beyaz tenliysen bu parfüm kesinlikle kalıcı olacaktır. paco rabanne lady million edp. hani şu mücevher elmas gibi duran ve sarı sarı parlayan parfüm :)

elizabeth arden 5th avenue
jadore
lolita lempicka
gucci rush2
burberry the beat
escada magnetizm
ninna ricci ricci
christina aguilera by night

Paco Rabanne kesinlikle mükemmel duşa girdiğinde bile,dolabını açtığında dahi insanın kendi kendine kokusu geliyor o kadar kalıcı yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…