mis kokulu çayımla başardım 10 kg varip durdum derken 4 kilo daha verdim:))

slm canım.portakal çiçeği aromalı beyaz çay var,bahsettiğin çay bu mu? ya da aktara ne söyleyerek hazırlatabiliriz bu çayı?çok merak ettim

ben bayanın mailine yazdım k.k giremiyormuş çalıştığı için:))
yoğun ısrarım üzerine adres aldım adresten araştırma sonucu telefon buldum bugünde aradım sabahın 9.da dükkanı yeni açmışlar tarif ettim tamam bana gönderirmisiniz dedim tamam dedi sağolsun çok güzeldi tavrı bugün kargoya vericek kapıda ödicem ben 1 aylık aldım 50 tl.ama haftalıkta varmış arkadaşlar bilginize..kilo vermezsen iade şansında varmış portakal çiçeği çuha çiçeği ve 10 değişik karışımlıymış hamileler bile kullanabilirmiş...

slm cnm ozelıne msj yollamıstım ama gordunmu bılmıyorum banada yardımcı olurmusun bu konuda telefon olur adres olur yada bende senden alabılırım hesabına gonderırım paranı yardımcı olursan cok sevınırım

Kaç kişi yazmış geri dönüş maalesef bu durumda size katılmamak mümkün değil burası pazarıymış arkadaşın

calıstgı ıcın gıremıyormus nekadar dogru bılmıyorum bır arkdas maılden ulasmıs kendısıne pazarınıda yapıcaksa soylesın barı su sukadar para dıyerek onuda soylemıyor busekılde anlatınca herkese umut oluyor

mrb arkadaşım ben alışveriş işlerine giremem inan kusura bakma bana adres ve telefon sipariş için telefonuma şu msj geldi onu paylaşabilirim adamların
.............. bize bu adresten adres telefon ve sorunlarınızı açık şekilde yazın dediler içeriğinde hünnap ve ekinezya portakal çiçeği 4-5 şey daha varmış benden bu kadar arkadaşlar ben bitkisel şeylere bebeğime kavuştuğum için çok inanır oldum sürekli araştırıryorum...neler neler aldım bu nekii

ben kimseye bişey satmıyrm bunuda söyliyim yanlış anlaşılmıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
portakal çiçeği+mate +naneli bir karışım buldum o sanırım:)

ısmarlamışsın bak hem de yeni ısmarlamışsın.niye başka sayfada lokman amcandan bahsediyorsun canım.bak burda pazarlayan birinden sipariş vermişsin.

hele bir dene bakalım.Hem madem lokman amcanın karışımıyla hamile kaldın burdaki kadına niye sipariş verdin be güzelim=) o kadar mı kafan karıştı.Sen yine Lokman amcadan al bence 150 lira değil bebek için 10binler veren insanlar gördüm.150 lira dedim çünkü bana mesajında o kadara aldım demişsin=)

canım sen neden bukadar agrasifsin anlamadım benimle sorunun mu var her msj bir cevap ters ters... sana ne kadar güzel anlattım durumumu doktorumun tel bile yazdım ne ispatlama zorum varsa evet bilmediğin konu hakkında konuşma oldumu allaha şükür 100 bin bile vercek dururmum müsait rabbim kalbi güzel olana iç güzelliği olana fesat art niyetli olmayan herkeze dilediğini versin...zayıflama için yapmadığım kalmadı ne biliysn yaptrmadığımı ne bu ön yargı ne bu terslik anlamadım 5 yıl bebeğin olmadı diyemi lütfen kimseyi burda yargılama bilmeden etmeden oldumu şuan kulağımda akapunktur iğnelerim olduğu halde veremedim kilo ama 2.bebeğim için önce zayıflamam lazım...ben yaşadığımı paylaştım malatyalıyım malatyalılar bilir otlar la bitkilerle ünlüyüz ünlü alışveriş merk.bile malatya pazarlarımız vardır aktarlarımız amcalarımız meşhurdur....arkadaşım burası bilgi paylaşım alanı...herkez neler paylaşıyor oku istersen

mübarek cuma saatlerindede kalbini satıcı fırsatcı falan diyip bozma oldumu...önce rabbim sonra aklın yardımcın olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sen neden bukadar agrasifsin anlamadım benimle sorunun mu var her msj bir cevap ters ters... sana ne kadar güzel anlattım durumumu doktorumun tel bile yazdım ne ispatlama zorum varsa evet bilmediğin konu hakkında konuşma oldumu allaha şükür 100 bin bile vercek dururmum müsait rabbim kalbi güzel olana iç güzelliği olana fesat art niyetli olmayan herkeze dilediğini versin...zayıflama için yapmadığım kalmadı ne biliysn yaptrmadığımı ne bu ön yargı ne bu terslik anlamadım 5 yıl bebeğin olmadı diyemi lütfen kimseyi burda yargılama bilmeden etmeden oldumu şuan kulağımda akapunktur iğnelerim olduğu halde veremedim kilo ama 2.bebeğim için önce zayıflamam lazım...ben yaşadığımı paylaştım malatyalıyım malatyalılar bilir otlar la bitkilerle ünlüyüz ünlü alışveriş merk.bile malatya pazarlarımız vardır aktarlarımız amcalarımız meşhurdur....arkadaşım burası bilgi paylaşım alanı...herkez neler paylaşıyor oku istersen

mübarek cuma saatlerindede kalbini satıcı fırsatcı falan diyip bozma oldumu...önce rabbim sonra aklın yardımcın olsun...

Canım benim konuşmamda ne agresiflik var anlamadım doğrusu.Bak kayınvaliden seni götürmüş aktara ve lokman amcan bir karışım hazırlamış ilk çocuğuna hamile kalmışsın.Yani ben olsam burdan başkasına sipariş vereceğime yine o lokmana giderim.agresiflik bunun neresinde.Moral çok önemli moralini bozma canım ben yine senin iyiliğin için söylüyorum hepimiz bebek istiyoruz,kilo vermek istiyoruz aynı durumdayız yani.Malatyaya çok gidip gelmişliğim vardır memleketim sayılır canım

kafam karışmadı bu arada araştırdım telefonda konuştum ilgi lakadan memnun kaldım sonra siperiş verdim haftada 40 tl verip akapunktur yaptırıyorum 50tl.neki dedim iyikide vermişim pişmanda değilim :))) bakalım dağıtımda şuan kargo takipe göre gelince bilgi veririm sizlere:))))))))))

oyyy ne bilim bende kandırıyorum gibi sandın suçluyorsun zannettim özel msj yazdım sana dr.bile telefonunu bile yazdım:))valla kimse bana bişey pazarlamdı bende pazarlamıyrm o annedemirli olan ark sadece benim iletişim kurmamı sağladı kimseyide suçlamam burada...zayıflayamıyrm biber hapı bile içtimm yok yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…